Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(supergarbanele @ 2013 06 13, 19:54)
Mano klausimėlis būtų toks, ar įmanoma atestuotis iš karto metodininkei praleidus vyr kategoriją? mano kriterijai visi atitinka metodininkės kvalifikacijos kriterijus. ir jei įmanoma, gal žinote ką reikia daryti, t.y. ar reikia savo direktorei rašyti papildomą prašymą, kad išimties tvarka leistų atestuotis?
ačiū už informacijąsmile.gif

Prašyma reikia rašyti bet kokiu atveju, jei viskas atitinka, tai teoriškai gal ir galima.
Papildyta:
QUOTE(viga @ 2013 06 14, 23:00)
Dėl atestacijos supergarbanėlei negaliu atsakyti, reiktų pasistudijuoti dokumentus.

Pritariu.
Atsakyti
QUOTE(supergarbanele @ 2013 06 13, 20:54)
Mano klausimėlis būtų toks, ar įmanoma atestuotis iš karto metodininkei praleidus vyr kategoriją? mano kriterijai visi atitinka metodininkės kvalifikacijos kriterijus. ir jei įmanoma, gal žinote ką reikia daryti, t.y. ar reikia savo direktorei rašyti papildomą prašymą, kad išimties tvarka leistų atestuotis?
ačiū už informacijąsmile.gif

smile.gif Sveiki.
Teoriškai tai tikrai įmanoma.Bet viskas turi vykti su direktorės pritarimu. Gal paprasčiau ir protingiau apie pageidaujamą kategoriją pakalbėti su direktore. Ji pritars arba patars ką dar padaryti (jei atrodys , kad mažoka nuveiktų darbų ax.gif )Tada norint atestuotis , nepriklausomai ar vyr. mokytojai, ar metodininkei, atestacinės komisijos pirmininkui reiks rašyti prašymą, kad įtrauktų į pageidaujančių kelti kvalifikaciją sąrašą - lentelę. O tada viskas eilės tvarka: stebėtojų paskyrimas, vedamos pamokos, surinktų balų sumavimas ir t.t. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Snaudale @ 2013 06 15, 10:53)
Labutis,
Pagaliau susitvarkiau visą dokumentaciją ir sėdau skenuoti knygelių. Gal kas galėtumėt ir man padėti. help.gif Reikia 3 klasei PUPOs mokytojų knygų. GILĖS mokytojų knygas įsigijau ir nuskenuosiu, o PUPOMs pinigėlių pagailėjau.

Labukas smile.gif
Ir man šiemet Šok serijos trečiokams reikės. Mums mokykla tik vieną komplektą užsakys, teks pasidaugint. Gaila, kad tos knygos tik rugpjūtį mokyklą pasieks. Jei iš vilniečių kas RIEŠUTO mokytojo knygas paskolintų liepos mėnesį, tai galėčiau nuskenuot bendram labui ir skolinga pasistengčiau nelikt smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Gvadalupė @ 2013 06 13, 18:08)
Sveikos,
aš čia truputį ne į temą, tačiau tiesiog įdomu pasidarė, kokius "viliotinius" šokat, kad pirmokai ateitų būtent į jūsų mokyklą ( o gal čia paslaptis?  smile.gif ) Einat į darželius? Kviečiat priešmokyklinukus į savo šventes? Gal rengiat kokias atrakcijas mikrorajono mastu?

Mes tai šokam viską, kas čia išvardinta. doh.gif Per Kalėdas kviečiam darželinukus ir vaidinam. Dovanojam įvairiom progom vaikų gamintus darbelius. Kviečiam į rungtynes "Drąsūs, stiprūs, vikrūs" su pirmokais. Pirmokų tėveliams šiemet gaminom tokius lankstinukus paukštelio formos, gražu buvo, bet lankstė visos pradinukės. Kabinėjam mokyklos reklamas visame mikrorajone. Ir dar visokiom formom stengiamės dalyvaut mikrorajono renginiuose, kad tik būtumėm pastebėtos. Ir tenka pripažint, kad iš to beveik jokios naudos, nes šiemet tik dvi pirmokų klasės susirinko ir viena mokytoja liko be darbo.

Dar apie atestaciją norėjau paklaust. Kas gali prilygti kompiuterinio raštingumo kursų technologinei daliai? Išklausiau edukacinę dalį, o technologinės iki Naujųjų, atrodo, nieks neorganizuoja. Ką daryti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naminukė: 16 birželio 2013 - 21:52
Sveikos smile.gif labai noriu prie Jūsų prisijungti ir pasidalinti viskuo ką turiu naudingo smile.gif gal kas galėtų pagelbėti ir trumpai paaiškinti kaip ir kur patalpinti turimą medžiagą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egletus @ 2013 06 17, 13:06)
Sveikos  smile.gif  labai noriu prie Jūsų prisijungti ir pasidalinti viskuo ką turiu naudingo smile.gif gal kas galėtų pagelbėti ir trumpai paaiškinti kaip ir kur patalpinti  turimą medžiagą  4u.gif

Sveika smile.gif

visa informacija pirmoje temos žinutėje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egletus @ 2013 06 17, 14:06)
Sveikos  smile.gif  labai noriu prie Jūsų prisijungti ir pasidalinti viskuo ką turiu naudingo smile.gif gal kas galėtų pagelbėti ir trumpai paaiškinti kaip ir kur patalpinti  turimą medžiagą  4u.gif

sveika prisijungus, malonu sulaukti naujokių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(naminukė @ 2013 06 16, 21:48)
Dar apie atestaciją norėjau paklaust. Kas gali prilygti kompiuterinio raštingumo kursų technologinei daliai? Išklausiau edukacinę dalį, o technologinės iki Naujųjų, atrodo, nieks neorganizuoja. Ką daryti?

Kitam mieste ieškoti, jei Vilniuje nebus.

egletus, sveika prisijungus.
Atsakyti
QUOTE(naminukė @ 2013 06 16, 22:48)
Mes tai šokam viską, kas čia išvardinta. doh.gif  Per Kalėdas kviečiam darželinukus ir vaidinam. Dovanojam įvairiom progom vaikų gamintus darbelius. Kviečiam į rungtynes "Drąsūs, stiprūs, vikrūs" su pirmokais. Pirmokų tėveliams šiemet gaminom tokius lankstinukus paukštelio formos, gražu buvo, bet lankstė visos pradinukės. Kabinėjam mokyklos reklamas visame mikrorajone. Ir dar visokiom formom stengiamės dalyvaut mikrorajono renginiuose, kad tik būtumėm pastebėtos. Ir tenka pripažint, kad iš to beveik jokios naudos, nes šiemet tik dvi pirmokų klasės susirinko ir viena mokytoja liko be darbo.

Labas visoms atostogaujančioms ir besiruošiančioms smile.gif
Naminuke, gal kartais turi lankstinuko pavyzdį? Užsinorėjau užmesti akį ax.gif
Papildyta:
QUOTE(egletus @ 2013 06 17, 13:06)
Sveikos  smile.gif  labai noriu prie Jūsų prisijungti ir pasidalinti viskuo ką turiu naudingo smile.gif

Labas, egletus. Džiaugiamės gražiais norais ir laukiam tavo siuntinukų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2013 06 17, 23:44)

Naminuke, gal kartais turi lankstinuko pavyzdį? Užsinorėjau užmesti akį ax.gif

Apsižiūrėjau, kad neturiu nuotraukos. Pasistengsiu nepamiršt pagamint ir nufotografuot. ax.gif
Sveikinimai Egletus prisijungus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(riešutasgilė @ 2013 06 17, 18:12)
Kitam mieste ieškoti, jei Vilniuje nebus.

Paklausiu kvailai: o kur ieškoti? Iki šiol maniau, kad tokius seminarus tik UPC organizuoja ir tik UPC puslapyje ir teieškodavau.
Atsakyti
Labas visoms, pradėjom ir mes atostogauti. Rytas puikus, kai gali miegoti be draugo žadintuvo. yahoo.gif Visoms gerų ir turiningų atostogų. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elbitele @ 2013 06 10, 21:39)
Aš taip pat noriu ,,pasigirti" turėsiu 26 pirmokėlius. Baisu ir pagalvot, kas laukia rudenį.

bus sunku - žiauriai.

QUOTE(Gvadalupė @ 2013 06 13, 17:08)
Sveikos,
aš čia truputį ne į temą, tačiau tiesiog įdomu pasidarė, kokius "viliotinius" šokat, kad pirmokai ateitų būtent į jūsų mokyklą ( o gal čia paslaptis?  smile.gif ) Einat į darželius? Kviečiat priešmokyklinukus į savo šventes? Gal rengiat kokias atrakcijas mikrorajono mastu?

mums nereikia šokti, sunku net atsijoti...
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
QUOTE(GEG @ 2013 06 18, 09:40)
bus sunku - žiauriai.

Dirbu su 26 mirksiukas.gif . Pradžioje buvo tikrai juodai sunku, bet paskui įsivažiuoji ir atrodo, kad taip ir turi būti... Sako, šuo ir kariamas pripranta, taip ir mes - niekur nedingsim, džiaukimės, kad galim dirbti doh.gif
Atsakyti