QUOTE(Snaudale @ 2013 06 15, 10:53)
Labutis,
Pagaliau susitvarkiau visą dokumentaciją ir sėdau skenuoti knygelių. Gal kas galėtumėt ir man padėti.
Reikia 3 klasei
PUPOs mokytojų knygų. GILĖS mokytojų knygas įsigijau ir nuskenuosiu, o PUPOMs pinigėlių pagailėjau.
Labukas
Ir man šiemet Šok serijos trečiokams reikės. Mums mokykla tik vieną komplektą užsakys, teks pasidaugint. Gaila, kad tos knygos tik rugpjūtį mokyklą pasieks. Jei iš vilniečių kas RIEŠUTO mokytojo knygas paskolintų liepos mėnesį, tai galėčiau nuskenuot bendram labui ir skolinga pasistengčiau nelikt
Papildyta:
QUOTE(Gvadalupė @ 2013 06 13, 18:08)
Sveikos,
aš čia truputį ne į temą, tačiau tiesiog įdomu pasidarė, kokius "viliotinius" šokat, kad pirmokai ateitų būtent į jūsų mokyklą ( o gal čia paslaptis?
) Einat į darželius? Kviečiat priešmokyklinukus į savo šventes? Gal rengiat kokias atrakcijas mikrorajono mastu?
Mes tai šokam viską, kas čia išvardinta.
Per Kalėdas kviečiam darželinukus ir vaidinam. Dovanojam įvairiom progom vaikų gamintus darbelius. Kviečiam į rungtynes "Drąsūs, stiprūs, vikrūs" su pirmokais. Pirmokų tėveliams šiemet gaminom tokius lankstinukus paukštelio formos, gražu buvo, bet lankstė visos pradinukės. Kabinėjam mokyklos reklamas visame mikrorajone. Ir dar visokiom formom stengiamės dalyvaut mikrorajono renginiuose, kad tik būtumėm pastebėtos. Ir tenka pripažint, kad iš to beveik jokios naudos, nes šiemet tik dvi pirmokų klasės susirinko ir viena mokytoja liko be darbo.
Dar apie atestaciją norėjau paklaust. Kas gali prilygti kompiuterinio raštingumo kursų technologinei daliai? Išklausiau edukacinę dalį, o technologinės iki Naujųjų, atrodo, nieks neorganizuoja. Ką daryti?