Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(daivajazz @ 2013 06 13, 22:54)
Šitoj jokių viliotinių nešokam. Jie patys kaip į šviesą ropoja lotuliukas.gif
Ankstesnėj turėjom tradiciją (ji ir dabar yra) per Šimtakojo šventę ateidavo aplinkiniu darželių paruošiamukai su programėle. Pirmokiukai susitikdavo su savo auklėtojom, parodydavo savo darbelius, pabendraudavo. Tada balandį - gegužę anksčiau eidavom į tėvų susirinkimus. Dabar jau to neužtenka, eina mokytojos pamokėlių vesti. Šiais metais apėjo visus nors kiek arčiau esančius darželius, vedė darbelių pamokėles, o po jų bendravo su tėvais.

Labas jau vasarojančios, bet dar neatostogaujančios likimo draugės 4u.gif Sudomino Šimtakojo šventė, kas gi tai per šventė? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(studija @ 2013 06 13, 22:18)
Labas jau vasarojančios, bet dar neatostogaujančios likimo draugės 4u.gif Sudomino Šimtakojo šventė, kas gi tai per šventė? bigsmile.gif

Labai įdomu bigsmile.gif

Mes taip pat supratom, kad nebeužtenka tik pasikviest vaikučius į renginį ir susirinkimo tėveliams. Teks viliot ir kitais būdais doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gvadalupė: 13 birželio 2013 - 21:28
QUOTE(Gvadalupė @ 2013 06 13, 22:27)
Labai įdomu bigsmile.gif

Mes taip pat supratom, kad nebeužtenka tik pasikviest vaikučius į renginį ir susirinkimo tėveliams. Teks viliot ir kitais būdais doh.gif

man atrodo dabar ir sijona ant galvos uzsimauk vistiek neitiksi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(studija @ 2013 06 13, 23:18)

Simtakojis - tai 100 dienu mokykloj. Skaiciuojam dienas praleistas mokykloje, per rengini pristatom klases darba is 100 daiktu. O ir renginiui simtakojo personazas tinkamas. Vaizdinga grazu. Tinka vaidinimai apie vabaliukus.
Atsakyti
Labukas, labai jau namučiuose ramu. Aš jau atostogauju tourist5.gif vacation1.gif vacation4.gif
Dėl atestacijos supergarbanėlei negaliu atsakyti, reiktų pasistudijuoti dokumentus.
Atsakyti
Labutis,
Pagaliau susitvarkiau visą dokumentaciją ir sėdau skenuoti knygelių. Gal kas galėtumėt ir man padėti. help.gif Reikia 3 klasei PUPOs mokytojų knygų. GILĖS mokytojų knygas įsigijau ir nuskenuosiu, o PUPOMs pinigėlių pagailėjau.
Atsakyti
QUOTE(Snaudale @ 2013 06 15, 10:53)
Labutis,
Pagaliau susitvarkiau visą dokumentaciją ir sėdau skenuoti knygelių. Gal kas galėtumėt ir man padėti. help.gif Reikia 3 klasei PUPOs mokytojų knygų. GILĖS mokytojų knygas įsigijau ir nuskenuosiu, o PUPOMs pinigėlių pagailėjau.

Mes mokykloj turim visas mokytoju knygas, atskanuociau bet tik rugpjucio pabaigoje, jei man primintum.
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2013 06 15, 13:02)
Mes mokykloj turim visas mokytoju knygas, atskanuociau bet tik rugpjucio pabaigoje, jei man primintum.

Jei tik galėtum, būtinai priminsiu. wub.gif AČIŪ.
O gal kas galės anksciau nuskenuot, ar gal jau turi - būtų dar geriau. Rugpjūčio pabaigoje paprastai labai karšta nuo visų darbų būna. Man tai tas laikas tik į stresą varo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Snaudale: 15 birželio 2013 - 13:49
o dar vis darbinės nuotaikos...Aš nenoriu apie darbą nė galvot, šiandien ką tik grįžau iš Graikjos po savaitės atostogų... smile.gif Žinau, kad reiks rugpjūty anksti grįžti į darbą, bet jaučiausi išties pavargus. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Snaudale @ 2013 06 15, 15:45)
O gal kas galės anksciau nuskenuot, ar gal jau turi - būtų dar geriau. Rugpjūčio pabaigoje paprastai labai karšta nuo visų darbų būna. Man tai tas laikas tik į stresą varo.

manau, kad padarysiu šią paslaugą anksčiau bigsmile.gif
QUOTE(NOKIA @ 2013 06 15, 21:13)
o dar vis darbinės nuotaikos...Aš nenoriu apie darbą nė galvot, šiandien ką tik grįžau iš Graikjos po savaitės atostogų... smile.gif Žinau, kad reiks rugpjūty anksti grįžti į darbą, bet jaučiausi išties pavargus. doh.gif

mėgaukis vasara, thumbup.gif dar pagyvenk atostogų dvasia....
Atsakyti
QUOTE(Snaudale @ 2013 06 15, 10:53)
Labutis,

o jums mokykla mokytojo knygu nenuperka?
mums anksciau ir nenupirkdavo, o dabar cia kazkaip kai uzsakineja mokymo priemones, tai ir sok serijos mokytojo knygas nuperka. sikart lyg net ir dalijamaja medziaga nupirko. tik dar nepasiemiau, reiks pasiimt.
nuo pirmadienio jau atostogos prasides, bet dar ne visus darbus nudirbau, dar pora dienu reiks i mokykla nulekt ir dar ekskursija.... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliuko_mama: 15 birželio 2013 - 21:58
QUOTE(leliuko_mama @ 2013 06 15, 21:58)
o jums mokykla mokytojo knygu nenuperka?
mums anksciau ir nenupirkdavo, o dabar cia kazkaip kai uzsakineja mokymo priemones, tai ir sok serijos mokytojo knygas nuperka. sikart lyg net ir dalijamaja medziaga nupirko. tik dar nepasiemiau, reiks pasiimt.
nuo pirmadienio jau atostogos prasides, bet dar ne visus darbus nudirbau, dar pora dienu reiks i mokykla nulekt ir dar ekskursija....  doh.gif

Oi neee - jokių mokytojų knygų mokykla neperka - čia pačių mokytojų reikalas pas mum. Tik šiais metais kažkaip užsakant PUPŲ ir GILIŲ knygas žadėjo dovanų duoti, bet tai tik pratybų sąsiuvinius, testus, o mokytojų knygų nebus. Vadovėlius jau gavom, o žadėtų dovanų kol kas ne. Kažin ar bus? blush2.gif
Kaip jums gerai, kad gali mokytojų knygas nupirkt, o mes pačios turim savo pinigines pakrapštyt.
Papildyta:
QUOTE(alaizy @ 2013 06 15, 19:16)
manau, kad padarysiu šią paslaugą anksčiau bigsmile.gif
mėgaukis vasara,  thumbup.gif dar pagyvenk atostogų dvasia....

Būčiau be galo dėkinga.
Atsakyti