Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(Mergelė @ 2013 06 11, 00:04)
Visai įdomu. 4u.gif Bet tik kaip išsisaugoti g.gif

Aš fotografavau ekraną. Print screen mygtuku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2013 06 10, 23:04)
Visai įdomu. 4u.gif Bet tik kaip išsisaugoti g.gif

Išsiunčiau į mūsų paštą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rityte @ 2013 06 11, 19:31)
Išsiunčiau į mūsų paštą  4u.gif

labai labai ačiū bigsmile.gif

ar dalyvavot konkurse "Skaitymo sėkmė ir džiaugsmas"? padėkos raštus gavote ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alaizy: 11 birželio 2013 - 19:08
QUOTE(rityte @ 2013 06 11, 17:31)
Išsiunčiau į mūsų paštą  4u.gif

Dėkui.
Atsakyti
Labas vakaras kolegės. esu naujokė čia. Prisistatysiu, esu pradinukė, kaip ir Jūs, tačiau dirbu viename Kauno darželių. turiu pedagoginį klausimą apie atestaciją. gal padėtumėt?smile.gif
Atsakyti
Sveikutės,
jaučiasi ir čia vasarėlė smile.gif kaip smagu smile.gif ir atostogos jau jau.. o dėl egzaminų.. buvau liet. k. egze. nu kosmaras, gal taip papuolė.užmečiau akį į kelis pirmus darbus.. nu ką žinau.. klaidų klaidelių.. žiauru.. nesuprantu kaip atėjo iki 12 kl.. gal.linksnis - be nosinių. maniau gal netyčia, bet žiūriu, kad pastoviai.. Ir ne vieno vaiko. Jau gi pirmokai žino šitą. Sakau gal todėl, kad naujos technologijos įsimaišė.. Ir dar kitų klaidų.. Nu gal taip papuolė.. Aišku, kad yra visokių..
o dabar dar darbų su ataskaitom :// tai lengvų jums darbelių rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(supergarbanele @ 2013 06 12, 21:37)
Labas vakaras kolegės. esu naujokė čia. Prisistatysiu, esu pradinukė, kaip ir Jūs, tačiau dirbu viename Kauno darželių. turiu pedagoginį klausimą apie atestaciją. gal padėtumėt?smile.gif

sveika, 4u.gif

QUOTE(rollick @ 2013 06 12, 22:01)
Sveikutės,
jaučiasi ir čia vasarėlė smile.gif kaip smagu smile.gif ir  atostogos jau jau.. o dėl egzaminų.. buvau liet. k. egze. nu kosmaras, gal taip papuolė.užmečiau akį į kelis pirmus darbus.. nu ką žinau.. klaidų klaidelių.. žiauru.. nesuprantu kaip atėjo iki 12 kl.. gal.linksnis - be nosinių. maniau gal netyčia, bet žiūriu, kad pastoviai.. Ir ne vieno vaiko. Jau gi pirmokai žino šitą. Sakau gal todėl, kad naujos technologijos įsimaišė.. Ir dar kitų klaidų.. Nu gal taip papuolė.. Aišku, kad yra visokių..
o dabar dar darbų su ataskaitom :// tai lengvų jums darbelių  rolleyes.gif

bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(supergarbanele @ 2013 06 12, 19:37)
turiu pedagoginį klausimą apie atestaciją. gal padėtumėt?smile.gif

Sveika,
kokį klausimą?
Atsakyti
QUOTE(rollick @ 2013 06 12, 20:01)
Sveikutės,
jaučiasi ir čia vasarėlė smile.gif kaip smagu smile.gif ir  atostogos jau jau.. o dėl egzaminų.. buvau liet. k. egze. nu kosmaras, gal taip papuolė.užmečiau akį į kelis pirmus darbus.. nu ką žinau.. klaidų klaidelių.. žiauru.. nesuprantu kaip atėjo iki 12 kl.. gal.linksnis - be nosinių. maniau gal netyčia, bet žiūriu, kad pastoviai.. Ir ne vieno vaiko. Jau gi pirmokai žino šitą. Sakau gal todėl, kad naujos technologijos įsimaišė.. Ir dar kitų klaidų.. Nu gal taip papuolė.. Aišku, kad yra visokių..
o dabar dar darbų su ataskaitom :// tai lengvų jums darbelių  rolleyes.gif

Aš buvau PUPe, tai susidariau tokį vaizdą, kad po pradinių klasių vaikai lyg būtų sustingę žinių srityje - kiek išmoko pradinėse, tai tiek ir moka doh.gif . Kaip pradinėse daro klaidas, tokias pat ir 10 klasėje daro doh.gif . Dalykinikės deda ant pradinukių, kad neparuošia, o ką jos tada veikia tiek metų, kad jokio postūmio g.gif ???
Atsakyti
Sveikos,
aš čia truputį ne į temą, tačiau tiesiog įdomu pasidarė, kokius "viliotinius" šokat, kad pirmokai ateitų būtent į jūsų mokyklą ( o gal čia paslaptis? smile.gif ) Einat į darželius? Kviečiat priešmokyklinukus į savo šventes? Gal rengiat kokias atrakcijas mikrorajono mastu?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gvadalupė: 13 birželio 2013 - 17:09
QUOTE(Gvadalupė @ 2013 06 13, 19:08)
Sveikos,
aš čia truputį ne į temą, tačiau tiesiog įdomu pasidarė, kokius "viliotinius" šokat, kad pirmokai ateitų būtent į jūsų mokyklą ( o gal čia paslaptis?  smile.gif ) Einat į darželius? Kviečiat priešmokyklinukus į savo šventes? Gal rengiat kokias atrakcijas mikrorajono mastu?

Šitoj jokių viliotinių nešokam. Jie patys kaip į šviesą ropoja lotuliukas.gif
Ankstesnėj turėjom tradiciją (ji ir dabar yra) per Šimtakojo šventę ateidavo aplinkiniu darželių paruošiamukai su programėle. Pirmokiukai susitikdavo su savo auklėtojom, parodydavo savo darbelius, pabendraudavo. Tada balandį - gegužę anksčiau eidavom į tėvų susirinkimus. Dabar jau to neužtenka, eina mokytojos pamokėlių vesti. Šiais metais apėjo visus nors kiek arčiau esančius darželius, vedė darbelių pamokėles, o po jų bendravo su tėvais.
Atsakyti
Mano klausimėlis būtų toks, ar įmanoma atestuotis iš karto metodininkei praleidus vyr kategoriją? mano kriterijai visi atitinka metodininkės kvalifikacijos kriterijus. ir jei įmanoma, gal žinote ką reikia daryti, t.y. ar reikia savo direktorei rašyti papildomą prašymą, kad išimties tvarka leistų atestuotis?
ačiū už informacijąsmile.gif
Atsakyti