Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(smilga1972 @ 2013 05 31, 21:22)
O aš dar ilgai nepoilsiausiu normaliai, nes neleis sūnus dvyliktokas  doh.gif . Anglų k. jau laikė, dar laukia lietuvių, matematika ir informacinės technologijos  doh.gif . Meldžiuosi, kad išlaikytų  doh.gif

drinks_cheers.gif maniskio irgi dar matematika fizika ir geografija pries akis
Atsakyti
Dabar, kai gerokai nusnūdau, jau ir aš jungiuosi prie sveikinimų su nuobaigom biggrin.gif biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Dar niekad nebuvau taip pavargus, kaip šiomis dienomis. Ėjau kaip zombis, nežinia kokios jėgos stumiama.
Pagaliaupagaliaupagaliau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Vakar grįžau iš ekskursijos. Nusikaliau kaip ciucikas. Iš Velnio duobės vos vos išlipau. Maniau ten ir pasiliksiu biggrin.gif Grįžus kritau į lovą tokia nusikalus, kad išmiegojau 12 val.
Fantastiškas jausmas, kai žinai, jog trys mėnesiai ramybės nervams thumbup.gif

Ačiū visosm balsavusioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gvadalupė @ 2013 05 31, 13:29)
Ne mažiau nei 200 psl. mirksiukas.gif
user posted image[/url]

thumbup.gif Taip ir pasakiau vaikams 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(NOKIA @ 2013 05 31, 15:00)
noriu pasiteirauti, ar mokinių atostogų metu jums reikia kasdien eiti į mokyklą?
Mums šiandien pareiškė, kad turim kasdien būti mokykloje tiek, kiek turim pamokų.,.. doh.gif

Turim eiti, nes atostogaut tik birzelio 27 pradedam. Bet niekas musu negaudo ir nekontroliuoja, tai kartais kokia dienele ir nenueinam. Nors siaip visokiu darbu yra, stovyklelej dirbam, posedziai del kelimu ir t.t.
Atsakyti
Visas su pirma vasaros diena ir labiausia - su lauktom atostogom

QUOTE(viga @ 2013 05 27, 12:57)
Tiesa, ar pastebėjote, kad mūsų pašte dabar žymiai mažiau prisijungiančių žmonių, nei būdavo  anksčiau mirksiukas.gif Ar tai sutapimas, ar visos labai dirba, ar raktelio pakeitimas davė savo? ax.gif
Labukas, reaguoju į pastabą. Labai nėra laiko.

QUOTE(leliuko_mama @ 2013 05 27, 23:11)
sveikos,
del pasto, tai pritariu vigai - nelieka laiko...

Sveikos, mergaitės,
nepriimkit tai kaip priekaišto. Tačiau tirai turiu pastebėjimų, kad po pakeisto slaptažodžio nebeliko mano sekamo asmens. O be to ir čia, pokalbiuose, bandžiau to asmens ieškoti - niekas neatsiliepe. Bandau spėti, kad gal tai buvo piratas įsilaužėlis kažkurios iš mūsų dėka g.gif

QUOTE(simba3 @ 2013 05 31, 14:15)
Klausimas, kiek knygu ar psl uzdavet per vasara perskaityti busimam treciokui?

Aš pernai visiems uždaviau 500 psl. Atrodė daugoka, tad tėus perspėjau, kad tegu tai būna siekiamybė - kiek perskaitys, tiek bus gerai. Ir ką jūs manot, rugsėji susirinkau sąsiuvinius - beveik visi vaikai viršijo 500 psl. bigsmile.gif

QUOTE(NOKIA @ 2013 05 31, 16:00)
noriu pasiteirauti, ar mokinių atostogų metu jums reikia kasdien eiti į mokyklą?
Mums šiandien pareiškė, kad turim kasdien būti mokykloje tiek, kiek turim pamokų.,.. doh.gif

Einam ir mes į mokyklą, tik būnam tiek, kiek mums reikia - tik nemažiau 2 val.

QUOTE(smilga1972 @ 2013 05 31, 20:22)
O aš dar ilgai nepoilsiausiu normaliai, nes neleis sūnus dvyliktokas  doh.gif . Anglų k. jau laikė, dar laukia lietuvių, matematika ir informacinės technologijos  doh.gif . Meldžiuosi, kad išlaikytų  doh.gif

QUOTE(daivajazz @ 2013 05 31, 20:57)
drinks_cheers.gif maniskio irgi dar matematika fizika ir geografija pries akis

Jungiuosi i aš į jūsų nerimaujančių būrelį. Maniškio laukia lietuvių, chemija ir biologija.
Atsakyti
QUOTE(Vildinga @ 2013 06 01, 08:35)
Sveikos, mergaitės,
nepriimkit tai kaip priekaišto. Tačiau tirai turiu pastebėjimų, kad po pakeisto slaptažodžio nebeliko mano sekamo asmens. O be to ir čia, pokalbiuose, bandžiau to asmens ieškoti - niekas neatsiliepe. Bandau spėti, kad gal tai buvo piratas įsilaužėlis kažkurios iš mūsų dėka g.gif

Tai tada šanu thumbup.gif Slaptažodžio keitimas tik į naudą mirksiukas.gif

Mes į darbą einam kasdien. Net neturim minčių neiti. Nebent valdžia suteikia atostogas wub.gif O šiaip dirbsiu tik savaitę, tad tik spėsiu apsitvarkyti ir jau atostogos. Tad tos 5 dienelės kaip tik rolleyes.gif
Atsakyti
O mes turėsim dvi savaites su stovyklautojais dirbt doh.gif Pamokoms ruoštis nereikia, bet užkrauna tomis stovyklomis tikrai nepelnytai. Kai kas nedirba, o pradinukės turi art g.gif O popierius tvarkysim tik po stovyklos. Atostogaut išleidžia baisiai vėlai-nuo liepos 1 d.
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2013 05 31, 23:12)
Pagaliaupagaliaupagaliau thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Nerealu- JAU ATOSTOGOS!
vacation4.gif vacation1.gif tourist5.gif fitness4.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 01 birželio 2013 - 10:02
QUOTE(lutute1 @ 2013 06 01, 11:01)
Nerealu- JAU ATOSTOGOS!
vacation4.gif  vacation1.gif  tourist5.gif  fitness4.gif

4u.gif Sveikutes, jau ir aš beveik atostogauju tongue.gif Vakar atšokom rajono dainų ir šokių šventę, tai turėjau vienos mamos dėka šokti už vaikinuką :ohGrįžau kaip išsunkta citrina lotuliukas.gif Liko dar antradienį atlaikyti ekskursiją, o tada..... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif poperėliai, žinoma kasdien į darbelį, bet be griežtos kontrolės ir A T O S T O G O S alc.gif
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2013 05 31, 17:00)

mes kiekvienas atostogas taip darom. dar ir lapuose pasižymim, kada ateinam , kad išeinam. doh.gif

QUOTE(ninkute @ 2013 05 31, 20:08)
Laukia kalnas popierių ir po to dumiu užsienin.

sėkmės
QUOTE(smilga1972 @ 2013 05 31, 21:22)

manęs tai laukia po dviejų metų,
QUOTE(vaiduuse @ 2013 06 01, 10:46)
O mes turėsim dvi savaites su stovyklautojais dirbt  doh.gif

ir taip kiekvienais metais?
kokie vaikai stovykloj būna? ir kiek lėšų jai skirta? gal gali plačiau papasakoti ką veikiat?
Atsakyti
QUOTE(alaizy @ 2013 06 01, 14:09)

ir taip kiekvienais metais?
kokie vaikai stovykloj būna? ir kiek lėšų jai skirta? gal gali plačiau papasakoti ką veikiat?

Nors ne manes klausei, bet ir as atsakysiu.
Stovykla pas mus kasmet po dvi savaites. Skirta socialiai remtiniems vaikams, kuriu susidaro virs 60. Dirba kasddien po 4 mokytojas. Vaikams skiriamis pusryciai ir pietus. Finanasai - max 300 lt(anksciau budavo daugiau, net po viena dvi ekskursijas budavo i kita rajona), o dabar sedejimas lauke prie mokyklos, zaidimai, piesimas (cia uz tuos pinigelius priperka popieriaus ir piesimo priemoniu), na, dar buna, kad nueinam i miesto biblioteka, ar policija. Keista, bet vaikai eina noriai, nors dideles veiklos nera, bet galbut del to, kad bent uzsiemimas yra puse dienos, plius pavalgo g.gif
Atsakyti
Visas su vasarele smile.gif)
Jau senai buvau taip nieko nebespejanti..svarbiausia, tai ir kompas neatlaike. Na o kad mokiniu nebus, tai ir mkla smagiau zingsniuot 4u.gif tik da egzaminai laukia3 schmoll.gif ar nieks nedalyvaujat ryt egz? Tai grazios sventes su teciais ax.gif
Atsakyti