Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(Gvadalupė @ 2013 05 31, 15:29)
Sveikinu visas visas su paskutine mokslo metų diena! Linkiu iš širdies atsikvėpti ir ... kad atostogos nepraigtų  biggrin.gif 
user posted image

Man jos visada būna per trumpos lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Valio, pagaliau ryt vasara thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linastri: 31 gegužės 2013 - 13:37
drinks_cheers.gif
QUOTE(zuzanele @ 2013 05 29, 15:48)
Sveikos 4u.gif
Skaitau savo mintis rolleyes.gif
Ar jūs rašot baigus kiekvieną klasę aprašus ar tik ketvirtokams? Jei taip, gal turit pavyzdžių? rolleyes.gif

mes irgi tik ketvirtokams.
Sveikinu su mokslo pabaiga 4u.gif
Kaip pavargau, vos kojas velku, o dar laukia vakarinis pasisedėjimas su tėveliais ir vaikeliais. Pamoka praėjo liuks. Dabar liko tik visokie popieriai susitvarkyt. Aprašus jau padariau, trimestrus irgi jau išvedžiau, bylas jau ir į pabaigą. Žodžiu viską baigiu ir išvarau po savaitės atostogų į Egiptą thumbup.gif
Atsakyti
Labas visoms, pagaliau vaikai atostogaus! Prašymas ketvirtokėms-gal galit įmest savo paskutinių skambučių idėjų? Reikia pradėt kaupt mintis kitiems metams smile.gif
Atsakyti
VALIOOOOOO ! Atostogos! vacation1.gif vacation4.gif 59.gif
Linkiu visoms gerų, šiltų, vasaros dienų!

QUOTE(GEG @ 2013 05 31, 16:41)
Žodžiu viską baigiu ir išvarau po savaitės atostogų į Egiptą thumbup.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alaizy: 31 gegužės 2013 - 14:47
noriu pasiteirauti, ar mokinių atostogų metu jums reikia kasdien eiti į mokyklą?
Mums šiandien pareiškė, kad turim kasdien būti mokykloje tiek, kiek turim pamokų.,.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2013 05 31, 15:00)
noriu pasiteirauti, ar mokinių atostogų metu jums reikia kasdien eiti į mokyklą?
Mums šiandien pareiškė, kad turim kasdien būti mokykloje tiek, kiek turim pamokų.,.. doh.gif

Net keista pasirodė ax.gif , mums visada reikia sėdėti tiek, kiek pamokų turim ax.gif . Nebent per žiemos atostogas šv.skyrius leidžia namuose dirbti taupydami šildymo sąskaita. Eisim visas dienas ir dirbsim, tik gerai, kad jau be vaikų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 05 31, 16:06)
Net keista pasirodė  ax.gif , mums visada reikia sėdėti tiek, kiek pamokų turim  ax.gif . Nebent per žiemos atostogas šv.skyrius leidžia namuose dirbti taupydami šildymo sąskaita. Eisim visas dienas ir dirbsim, tik gerai, kad jau be vaikų  thumbup.gif

Pas mus taip pat. Būnam tiek, kiek turim pamokų. Beje, per visas atostogas šitaip...
Atsakyti
QUOTE(Gvadalupė @ 2013 05 31, 17:16)
Pas mus taip pat. Būnam tiek, kiek turim pamokų. Beje,  per visas atostogas šitaip...

Mes būnam tiek kiek turim darbo, o tai ryškiai daugiau nei turim pamokų išeina. ax.gif
Atsakyti
Sveikinu save ir visas supermamiškiausias pradinukes su atooostooogooom 4u.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif , jezau kaip veža, kai pagalvoji, kad pirmadienis ateis visai nesunkus ax.gif , o, kad į darbą reikia eit, tai jau reikia, betgi kur jūs dar matėt, kad vien už nuėjimą dar ir pinigus mokėtų biggrin.gif , nebent seime biggrin.gif
Atsakyti
Viskas, mergaitės. Darbas su mokiniais šiais mokslo metais baigtas... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Į darbą einam kiekvieną dieną. Būnam darbe pagal poreikį. smile.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Aš dar kažkaip negaliu patikėti, kad jau viskas, vaikams atostogos. Matyt, esu pervargusi, kad kažkokių džiaugsmingų emocijų nėra. Laukia kalnas popierių ir po to dumiu užsienin.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2013 05 31, 18:08)
Sveikutės,
Aš dar kažkaip negaliu patikėti, kad jau viskas, vaikams atostogos. Matyt, esu pervargusi, kad kažkokių džiaugsmingų emocijų nėra. Laukia kalnas popierių ir po to dumiu užsienin.

O aš dar ilgai nepoilsiausiu normaliai, nes neleis sūnus dvyliktokas doh.gif . Anglų k. jau laikė, dar laukia lietuvių, matematika ir informacinės technologijos doh.gif . Meldžiuosi, kad išlaikytų doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 31 gegužės 2013 - 19:23