Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(leliuko_mama @ 2013 05 30, 16:47)
kaip pradinukes - dar gyvos?  smile.gif

Truputį gyva dar...
Atlaikiau suuuunkią savaitę. Šeštadienį vykom su šeimomis ekskursijon. Pirmadienį - žygis pas gaisrininkus, antradienį - į "Forum Cinemas", vakar - klasės mokslo metų užbaigimo šventė, šiandien - paskutinė pamoka mano antrokiukams ir klasės mokinukų gimtadienių šventė bei paskutinis skambutis maniškiams dešimtokams. Sakau atlaikiau, nes man jau didieji darbai baigti. Padėkos išdalintos, šventė pravesta, pamokas tėveliams vaikai pravedė taip pat sėkmingai, šiandien taisėm tėvelių diktanto bei skaičiavimo klaidas, įvertinom tėvelių piešinius. Nusprendėm, kad ir juos galim kelti į III - ią klasę biggrin.gif Liko tik bendra mokyklos šventė.
Valio! Rytoj - paskutinė diena!
Atsakyti
o as dar rytojui daug darbo turiu...
Atsakyti
QUOTE(Gvadalupė @ 2013 05 30, 20:08)

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Pati geriausia žinia. Šiemet laaaabai laukiau šios dienos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linastri @ 2013 05 30, 18:38)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Pati geriausia žinia. Šiemet laaaabai laukiau šios dienos smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikos
QUOTE(linastri @ 2013 05 30, 19:38)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Pati geriausia žinia. Šiemet laaaabai laukiau šios dienos smile.gif

Pasirašau po kiekvienu žodžiu..... drinks_cheers.gif
Liko atlaikyt rytojų- paskutinė mokslo metų diena mokykloje, paskutinis skambutis pas dvyliktokus.
Atsakyti
QUOTE(Gvadalupė @ 2013 05 30, 19:08)
Truputį gyva dar...
Atlaikiau suuuunkią savaitę. Šeštadienį vykom su šeimomis  ekskursijon.

Sveikos, mergaitės. Rytoj važiuojam į gamtą su tėvais.Gal kokių žaidimų žinote, kad būtų smagūs? ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Liko tik rytojus- ekskursija. Ir jau vasara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! thumbup.gif

Turiu prašymą, gal galit pabalsuot? Ir gal galit kitų paprašyt? Čia mano buvusios kolegės mergytė rolleyes.gif

http://tv.lrytas.lt/...117801369631373
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 30 gegužės 2013 - 21:08
QUOTE(zuzanele @ 2013 05 30, 22:07)
Sveikos 4u.gif
Liko tik rytojus- ekskursija. Ir jau vasara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! thumbup.gif

Turiu prašymą, gal galit pabalsuot? Ir gal galit kitų paprašyt? Čia mano buvusios kolegės mergytė rolleyes.gif

http://tv.lrytas.lt/...117801369631373

prabalsuota
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linastri @ 2013 05 30, 18:38)

drinks_cheers.gif Aš jos laukiu visada.
Ryt man pravesti nepamokinę dieną pradinukams ir vsiooooooooooooooo. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzanele @ 2013 05 29, 15:48)

Ar jūs rašot baigus kiekvieną klasę aprašus ar tik ketvirtokams? Jei taip, gal turit pavyzdžių? rolleyes.gif

Tik ketvirtokam.
Papildyta:
QUOTE(Vilsonyte @ 2013 05 29, 15:19)
Tikrai yra muzikiniame pašte - pradinukiumuzika@gmail.com 4u.gif  mirksiukas.gif
Dar karteli paieškok smile.gif

Dėkui už pagalbą. Aš gi ne tam pašte, kad kuičiuosi, tai kuičiuosi. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gvadalupė @ 2013 05 30, 20:08)
Truputį gyva dar...
Atlaikiau suuuunkią savaitę. Šeštadienį vykom su šeimomis  ekskursijon. Pirmadienį - žygis pas gaisrininkus, antradienį - į "Forum Cinemas", vakar - klasės mokslo metų užbaigimo šventė, šiandien - paskutinė pamoka mano antrokiukams ir klasės mokinukų gimtadienių šventė bei paskutinis skambutis maniškiams dešimtokams. Sakau atlaikiau, nes man jau didieji darbai baigti. Padėkos išdalintos, šventė pravesta, pamokas tėveliams vaikai pravedė taip pat sėkmingai, šiandien taisėm tėvelių diktanto bei skaičiavimo klaidas, įvertinom tėvelių piešinius. Nusprendėm, kad ir juos galim kelti į III - ią klasę biggrin.gif Liko tik bendra mokyklos šventė.

daug padaryta. thumbup.gif

sėkmės visoms paskutinę mokslo dieną ir jau sveikinamės su vasaraaaaaaaaaaaa!
Atsakyti
Na, ka , mergaites, pusiau atostogos jau?? thumbup.gif

Klausimas, kiek knygu ar psl uzdavet per vasara perskaityti busimam treciokui?
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2013 05 31, 14:15)
Na, ka , mergaites, pusiau atostogos jau?? thumbup.gif

Klausimas, kiek knygu ar psl uzdavet per vasara perskaityti busimam treciokui?

Ne mažiau nei 200 psl. mirksiukas.gif
Papildyta:
Sveikinu visas visas su paskutine mokslo metų diena! Linkiu iš širdies atsikvėpti ir ... kad atostogos nepraigtų biggrin.gif
user posted image
Atsakyti