Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(Vilsonyte @ 2013 05 29, 08:26)
Sveikutės 4u.gif

Dainelė jau muzikiniame pašte 4u.gif  mirksiukas.gif

Dėkui, lekiu žiūrėti.

Neradau verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergelė: 29 gegužės 2013 - 15:07
QUOTE(Mergelė @ 2013 05 29, 14:54)

Tikrai yra muzikiniame pašte - pradinukiumuzika@gmail.com 4u.gif mirksiukas.gif
Dar karteli paieškok smile.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif . Aš jau porą akmenukų nusiridenau nuo pečių: vakar abėcėlės šventė buvo, šiandien ekskursija, liko rytoj pamokos ir penktadienį renginiai (eTwinning projekto pristatymas mokyklai ir mugė) doh.gif . O jau nejaučiu kūno visai doh.gif Skauda kiekvieną ląstelę doh.gif . Įsivaizduoju, kaip smagiai pirmadienį eisiu į darbą, su tokiu noru, linksma lotuliukas.gif - vaikų jau nebus, galima bus laisviau paplepėti, paskui popieriukus susitvarkyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(smilga1972 @ 2013 05 29, 16:36)
Sveikutės  4u.gif . Aš jau porą akmenukų nusiridenau nuo pečių: vakar abėcėlės šventė buvo, šiandien ekskursija, liko rytoj pamokos ir penktadienį renginiai (eTwinning projekto pristatymas mokyklai ir mugė)  doh.gif . O jau nejaučiu kūno visai  doh.gif  Skauda kiekvieną ląstelę  doh.gif . Įsivaizduoju, kaip smagiai pirmadienį eisiu į darbą, su tokiu noru, linksma  lotuliukas.gif  - vaikų jau nebus, galima bus laisviau paplepėti, paskui popieriukus susitvarkyti  mirksiukas.gif

Skaitau savo mintis rolleyes.gif
Man liko dar du dyyyydeli "akmenys", kuriems jėgų oi kiek reikės doh.gif
Šiandien sėdžiu nei gyva, nei mirus. Jėgų - "nulis". O dar dvi dienos unsure.gif

Ar jūs rašot baigus kiekvieną klasę aprašus ar tik ketvirtokams? Jei taip, gal turit pavyzdžių? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 29 gegužės 2013 - 16:06
QUOTE(leliuko_mama @ 2013 05 28, 21:39)
http://www.naisiuvas...us-pasitinkant/
"...Visi konkurso dalyviai turės galimybę nemokamai parsisiųsti ,,EŽIO” telefono kortelę iš www.naisiuvasara.lt svetainės...."

Tas įrašas yra, bet galimybės tai padaryti nematau.
Atsakyti
Sveikutės,
Galvojau, kad man čia vienai „stogas važiuoja“, bet pasirodo, turiu bendraminčių. Iš tiesų nebėra jėgų, o dar laukia išleistuvės, grįžtu vos pavelku kojas ir vėl prie kompo prie spausdinimo, prie karpymo ir t.t. Gal turite mestelti dar kokią idėją paskutinei pamokai?
Atsakyti
O as jau po isleistuviu yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Atsakyti
manes ir dar daug darbu laukia... doh.gif
gal po ranka turite koki grazu palinkejima desimtokams? maniskiai baigia, teks zodi tart.
ieskau kazko apie sekme, laime...

o naisiu vasaros puslapyje yra apacioje desineje puseje kazkas apie ezio kortele, bet dar nebandziau siusti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliuko_mama: 29 gegužės 2013 - 19:57
Man jau irgi nusirito didelis akmuo, šiandien praėjo paskutinis skambutis ax.gif nors galėsiu padoriai išsimiegot, o tai jau širdis durniuot pradėjo schmoll.gif kasdien iki 3 valandos blakutinėjau tongue.gif Šventė praėjo gerai. Šaunuoliai vaikai biggrin.gif Galėsiu įmest scenarijų paštan, jei kam reikės biggrin.gif
Atsakyti
kaip pradinukes - dar gyvos? smile.gif
Atsakyti
Gyvos gyvos, va, sėdžiu ir spausdinu padėkos raštus smile.gif Dar turiu greit susikurt paskutinę pamoką, gerai, kad dar tik trečiokai...
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2013 05 30, 16:47)
kaip pradinukes - dar gyvos?  smile.gif

Šventė praėjo. Gyva, bet vos kojas pavelku. Gal pagaliau ramiai miegosiu. Liko rytoj paskutinė jau nereikšminga diena.
Atsakyti