Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(zuzanele @ 2013 05 24, 16:27)
Sveikos 4u.gif
Aš gavau padėką už dalyvavimą Naisių organizuotame piešinių konkurse apie gandrus. Bet data pernai metų biggrin.gif

o vaikai ar bandė užsisakyti ežio kortelę? ten tikrai atsiunčia nemokamai?
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2013 05 24, 16:39)
Darbų neužduodu, bet skaitymui duosiu Pegaso knygyno lapus ir rudenį bus  apdovanojimai geriausiai skaitantiems.
Papildyta:

Reikia Jūsų patarimo. Ką galima įdomaus aplankyti Kaune su pradinukais, be zoologijos sodo (nes dauguma vaikų nebuvę) Gal teko dalyvauti edukacinėje pamokoje karo muziejuje, kurioje statomos pilys? Ar patinka pradinukams? Gal kažką pasiūlutumėte?

Ar pegase taip lengvai duoda skaitymo medžius ar reikia kažką konkrečiai užsisakyti?

kelionė mums su pradinukais labai patiko čia
http://www.muziejai....ilinsko_gal.htm

ieškojom lobio thumbup.gif

QUOTE(zuzanele @ 2013 05 24, 17:27)
Sveikos 4u.gif
Aš gavau padėką už dalyvavimą Naisių organizuotame piešinių konkurse apie gandrus. Bet data pernai metų biggrin.gif

kažin kodėl mums neatsiunčia? būtų proga vaikams dar įteikti
Atsakyti
Pegase laisvai dalina medžius, nereikia nieko užsisakyti.
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2013 05 24, 21:10)
Turiu, bet mokykloj. Jei ryt užvažiuosiu į mokyklą, paimsiu.

Labai lauksiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(alaizy @ 2013 05 24, 21:45)

dar labai puiki edukacija
"Kelionė į Egiptą"
visada važiuoju su ketvirtokais

šiemet buvome
http://www.petrausku...iame-muziejuje/

edukacija "Jūratė ir Kastytis", patiko. Dar žadam vykti į " Arbatėlė pas tetą Stasę"
Atsakyti
QUOTE(alaizy @ 2013 05 24, 22:45)
Ar pegase taip lengvai duoda  skaitymo medžius ar reikia kažką konkrečiai užsisakyti?

mes ir dar negavome... g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 05 24, 16:27)
Sveikos 4u.gif

aš dar negavau...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(alaizy @ 2013 05 24, 22:45)

Aš asmeniškai parašiau ir paprašiau mokytojoms už organizavimą pažymų rolleyes.gif Vaikams nesiunčia.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
QUOTE(alaizy @ 2013 05 24, 13:32)
jaučiasi atsipalaidavimas doh.gif  ir pas mane, nepergyvenk- vaikai jau gyvena vasaros atostogų mintimis. belieka tik pritarti,pamokas pravesti žaidimo metodu, taip nekyla nervų nei jiems , nei mokytojoms.

O mes vezem savo antrokus i "Tarzanija" (sodyba Traku rajone). Labai patiko ir vaikams ir mums , mokytojoms. Labai rupestingi seiminikai, vaikai yra pakankamai saugus, uzimti. Zodziu 4 val mes ilsejomes, o vaikai pramogavo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simba3: 25 gegužės 2013 - 14:16
Kam ekskursijos galvoje, kam paskutinė pamoka...
Aš irgi prie pamokos sėdžiu. Laiškus ateičiai jau parašėme, nes bijojau, kad laiko daug užims (taip ir gavosi). O per paskutinę pamoką pabandysiu perbėgti visus keturis mokslo metus. Pasinaudosiu čia išsakyta mintimi ir parašysiu diktantą į pirmokiškus sąsiuvinius, pakartosim kažkaip įdomiai daugybos lentelę (čia antra klasė), dėl trečios dar nenusprendžiau, o ketvrtos klasės tema - teksto suvokimo užduotys, bus įvairūs klausimai apie klasės gyvenimą. Dėl tėvų kol kas jokių minčių neturiu, dar pagalvosiu... Dar planuoju helio balionus leisti su svajonėmis, įteikti dovanėles - klasės knygą (paruošė tėvai), o galiausiai tėvai suorganizavo orietacinį žaidimą po Vilniaus miestą.
Atsakyti
Sveikutės, vis mintys krypsta į paskutinę pamoką, nors aktualu ir ekskursija, nes po išleistuvių jau atostogų metu vyksime į ekskursiją. Iš tiesų nepagalvojau, kad laiškai ateičiai užims daug laiko, gal dar parašysim ir pamokų metu. Kokį diktantą galvojate rašyti į pirmokų sąsiuvinius? Mąstau, kad trumpas diktantas, tada prisiminimą po vieną iš kiekvienos klasės užrašys ant gėlių, matematikoje spręsime uždavinį. Būtų gerai ką nors iš pasaulio pažinimo., bet nėra minčių. Svarbiausia, kaip užimti tėvus? Nebent duoti ištaisyti vaikų parašytus diktantus ir tegu įvertina.
Atsakyti
QUOTE(GEG @ 2013 05 25, 17:14)
Dėl tėvų kol kas jokių minčių neturiu, dar pagalvosiu...

QUOTE(ninkute @ 2013 05 25, 17:37)
Svarbiausia, kaip užimti tėvus?

sunki dalia ketvirtokų mokytojoms - gaila atsisveikinti ir išleisti vaikus, bet ir sunku kažką įdomaus, neįprasto sumąstyti paskutinei pamokai doh.gif

aš savo tėvams buvau davus rašyti sakinius,pagal savo vardo raides. sakiniai turėjo atspindėti mokyklinį gyvenimą, ir ką jiems reiškė tie 4 pradinukų metai. Pvz. atsimenu ir parašysiu vieną pvz. VIDA - viską išsakau, daugumos atsiprašau.
Atsakyti