Įkraunama...
Įkraunama...

TV serialas "Sopranai. Mafijos kronika"

QUOTE(Veronika @ 2006 09 03, 16:25)
Ir už ką ją taip? g.gif  ohmy.gif Ar sužinojo apie jos ryšius su FTB agentais? g.gif

Tai juk jinai pati viską Kristoferiui papasakojo.O jisai savo šeimos išduoti negli,ta prasme Sopraną irt.t.Gaila,kad jos jau naujuose serijose nebebus verysad.gif Man ji patiko,gal kokia nauja atsiras g.gif lbai įdomu
Atsakyti
Niu bet ju "seimoje" dar vienas stukacius yra...

O kada rodys tesini g.gif
Atsakyti
Užmigau ties serijos pabaiga ax.gif Gal ką įdomaus rodė? Mačiau tik kaip Sopranas savo vieno šeimos nario neišleidžia. 4u.gif
Atsakyti
Dede jaunelis pasove Toniuser posted image, ir tas niekaip neprisiskambino pagalbai. Na aisku jis nenumirs, bet buvo idomu ziuret, kaip jis stengiasi pasiekti rageli user posted image
Atsakyti
Čia dėdei jaunėliui senatvinis marazmas? ar jie susipyko?
Atsakyti
Tonis vyre valgyti jauneliui, tas nuejo i virsu, jam susimaise protas, kad apacioje kazkas bilda, nulipo laiptais ir pyskino kulka Toniui.
Atsakyti
QUOTE(Tyli @ 2006 09 12, 20:59)

QUOTE(maziulele @ 2006 09 12, 21:01)
Tonis vyre valgyti jauneliui, tas nuejo i virsu, jam susimaise protas, kad apacioje kazkas bilda, nulipo laiptais ir pyskino kulka Toniui.

Ojojoj, senatve savo daro fool.gif
Atsakyti
QUOTE(Tyli @ 2006 09 12, 19:59)

Senatvė savo daro doh.gif . Dar man iškilo klausimėlis g.gif , čia gi dar senojo sezono serija, aš ją mačiusi, tai o kaip su naujuoju sezonu ?
Atsakyti
Žiauriai įdomu,žiauriai dirol.gif Bet šitos serijos tikrai nemačiau,vytule,nejaugi rodė?
Atsakyti
QUOTE(vytule @ 2006 09 12, 21:49)
Senatvė savo daro  doh.gif . Dar man iškilo klausimėlis  g.gif , čia gi dar senojo sezono serija, aš ją mačiusi, tai o kaip su naujuoju sezonu ?

tai čia jau šešto sezono, nauja serija buvo ax.gif
Atsakyti
o as uzmigau ir tik pirmos serijos pradzia maciau blush2.gif
Atsakyti
Kaip supratau,tai tipo ten jau metai praėjo,nes Tonio sesė vaika turi.Ot ten greit metai bėga blink.gif
Jaučiu ,po tokiu Jaunėlio bairiu,tonis jį tikrai į seneliu namus atiduos,atai visai pabludo seniokas unsure.gif
Atsakyti