Įkraunama...
Įkraunama...

TV serialas "Sopranai. Mafijos kronika"

Kaip tik ruosiuos sopranus ziuret dabar thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitele12 @ 2006 08 29, 22:37)
Kaip tik ruosiuos sopranus ziuret dabar thumbup.gif

drinks_cheers.gif as ir ziuriu tongue.gif
Atsakyti
As tik nesuprantu ka galvoja ir ka zino tos tonio ir kt zmonos kai jie sedi kavinej apsikabine kekses, arba siaip naktineja?
Atsakyti
QUOTE(Shindila @ 2006 08 29, 23:22)
As tik nesuprantu ka galvoja ir ka zino tos tonio ir kt zmonos kai jie sedi kavinej apsikabine kekses, arba siaip naktineja?

gal ten toks gyvenimo budas? unsure.gif
Man tai visai ten ju visu tarpusavio santykiai (tarp vyru ir moteru) tokie nesuprantami biggrin.gif Kai nori uzsinori - susiranda meiluzes, ir belekada grizta pas zmona, ar dar geriau, kai busima zmonele gauna tiek lupti, kad tikriausiai ne karta mate sviesa tunelio gale, bet visvien - meile didziule blink.gif
Atsakyti
Aha biski logikos nera biggrin.gif
Atsakyti
Užmigau vakar net žinioms nepasibaigus - vėl pražiopsojau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Shindila @ 2006 08 29, 22:22)

Man atrodo, kad jos viską puikiai žino, bet susitaikiusios su tuo, čia matyt - italų šeimos tradicijos lotuliukas.gif .
Atsakyti
Ale kaip man vakar buvo gaila, kai nuzude Kristoferio pana verysad.gif O po to per antra serija ir ta masazista pats Sopranas gun_bandana.gif
Kazkaip tu dvieju seriju nebuvau macius, tai liudnoka buvo verysad.gif
Atsakyti
Mergytės pramiegojau aš vakar, ir neprisimenu kodėl nuzude ta kritoferio pana, cia gal todėl kad ji su fedai bendravo. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(inore @ 2006 08 30, 12:32)
Mergytės pramiegojau aš vakar, ir neprisimenu kodėl nuzude ta kritoferio pana, cia gal todėl kad ji su fedai bendravo. blush2.gif

aha. Ji viska papasakojo Kristoferiui (kad metus laiko stukacino), ir jis ja vel pradejo smaugti iki pamelynumo, po to atsiprasineti, o po to seima ja i miskiuka nuveze ir pykst verysad.gif

Pagal LNK pazadus, kaip suprantu kita savaite ziuresim NAUJAS SOPRANU SERIJAS?!?!?!?!
yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(braskel @ 2006 08 30, 12:35)

Pagal LNK pazadus, kaip suprantu kita savaite ziuresim NAUJAS SOPRANU SERIJAS?!?!?!?!
yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
jei vėl neužmigsiu - reiks degtukus į akis statytis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sinuhe: 30 rugpjūčio 2006 - 11:37
Sekmadieniais rodys, kiek suprantu?
Atsakyti