Įkraunama...
Įkraunama...

TV serialas "Sopranai. Mafijos kronika"

Kuo baigės vakar antra serija, tiesiog jau neleidau sau sulaukt galo, būčiau ryte neatsikėlus doh.gif
Atsakyti
stengius nepraleis nei vienos serijos tik va ryt nematysiu itariu cry.gif
Atsakyti
QUOTE(neringyte @ 2006 08 15, 00:49)
stengius nepraleis nei vienos serijos tik va ryt nematysiu itariu  cry.gif

šiandien nerodys tai nieko ir nepraleisi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inore @ 2006 08 15, 18:02)
šiandien nerodys tai nieko ir nepraleisi  ax.gif

ot negerai, as siandien laukiau laukiau, o sopranu kaip nerode taip nerode doh.gif
tik veliau supratau kame reikalas bash.gif

bet dar pora senu seriju ir prasides naujas sopranu sezonas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Grūšia @ 2006 08 09, 00:26)
Sveikutės, o gal žinot, kaip surasti muziką, kuri skamba filmo pradžioje smile.gif)) ? wub.gif

tiesiog ieskant muzikos kokioj tai programelej irasyk 'sopranos'

O siaip yra net 2 albumai kaip suprantu isleisti:

1. Music You Heard On The Sopranos - Import CD
user posted image

2. Sopranos Vol. 2: Peppers & Eggs
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Grūšia @ 2006 08 09, 00:26)
Sveikutės, o gal žinot, kaip surasti muziką, kuri skamba filmo pradžioje smile.gif)) ? wub.gif

Alabama 3 - Woke up This Morning
Turiu tą gabaliuką, jei norit, galiu atsiųsti, rašykite į AŽ savo e-mailus. wink.gif

O dėl serialo, tai tikrai geras, tik kad aš irgi tik vasarą per atostogas pasižiūriu, nes šiaip anksti į darbą - iš karto užmiegu. Bet, matyt, ir man teks pradėti įsirašinėti. wink.gif
Atsakyti
Labai laukiu naujo sezono seriju bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2006 08 16, 13:16)
Labai laukiu naujo sezono seriju  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

o tai jau viskas, dabar neberodys....????? cray.gif cray.gif
Atsakyti
O aš skaičiau, kad serialo kūrėjai galvoja, kad 6-tas sezonas bus paskutinis... sad.gif
Atsakyti
thumbup.gif patinka man sopranai...labai laukiu naujo sezono. Man patinka,kad ten pateiktas realus gyvenimas be jokiu ten saldybiu,ir kalba tiesiai sviesiai. juk toks relus gyvenimas,nieks juk gyvenime kaip muilo operose nekartoja, tu amzinu saldybiu.
Atsakyti
QUOTE(jurgitele12 @ 2006 08 24, 23:34)
thumbup.gif patinka man sopranai...labai laukiu naujo sezono. Man patinka,kad ten pateiktas realus gyvenimas be jokiu ten saldybiu,ir kalba tiesiai sviesiai. juk toks relus gyvenimas,nieks juk gyvenime kaip muilo operose nekartoja, tu amzinu saldybiu.

Na, kad ten labai jau realus gyvenimas, tai neaisku kiek ten realus.. g.gif

Bet visumoj tai filmas toks thumb_yello.gif
Atsakyti
Sopranai - daugiasluoksnis serialas. Tai ne tik mafijos istorija, bet ir pamąstymai apie šeimą, tautinį mentalitetą, auklėjimą ir t.t. O kai viskas pateikta grubiai, su ironija, išeina kažkas tokio tikro, netikėto. Lyg į viską, ką jau žinai, turėtum galimybę pažiūrėti visai kitu kampu. Patinka filmo žargonas. Ir tegul teisinasi Zemkauskas, kad tai slengas, tai žargonas, kietas ir originalus. Beje, pliusas, kad įgarsino Zemkauskas. Pastebėjau, kad jis įgarsina tik gerus filmus thumbup.gif
Atsakyti