Įkraunama...
Įkraunama...

TV serialas "Sopranai. Mafijos kronika"

QUOTE(Amira @ 2006 07 27, 21:09)
100% pritariu  thumbup.gif Kaip tik siunciuosi naujo sezono serijas, gaila angliskai ne viska kartais suprantu  blush2.gif Laukiu kada ir Lietuvoj jos atsiras, kad tik nebutu kaip dabar, vidurnakti  doh.gif galetu siek tiek anksciau Sopranus rodyt, o tai uzmiegu dabar antradieniais prie tv  doh.gif  biggrin.gif

QUOTE(chriss @ 2006 07 27, 21:13)
biggrin.gif Ne tu viena tokia,kuri užmiega taip ir nesulaukus Sopranų.O jei sulaukiu tai per reklamą iškart nulūžtu tongue.gif

O mes i irasanti DVD isirasom ir kita diena perziurim beee.gif
mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(braskel @ 2006 07 27, 21:38)
O mes i irasanti DVD isirasom ir kita diena perziurim  beee.gif
mirksiukas.gif

Nu nevaidink čia,nes dar pavydėt pradėsiu tongue.gif
Atsakyti
Gana idomus serialas, neiprastas visu pirma, bet kartais tai net slykstu ir pikta buna beziurint biggrin.gif
Atsakyti
As irgi didele Sopranu fane tongue.gif Aktoriai atrinkti nereaalus,tokie tikroviski smile.gif Neveltui serialas pelne daugybe apdovanojimu thumbup.gif
Atsakyti
Man tai labai patinka Antonis, nu toks vyriškas. Patinka kai būna ryta atsikėlęs ir nesusišukavęs. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inore @ 2006 07 28, 23:10)
Man tai labai patinka Antonis, nu toks vyriškas. Patinka kai būna ryta atsikėlęs ir nesusišukavęs. ax.gif

smile.gif bet ta jo nosis visa vyriskum gadina schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(chriss @ 2006 07 27, 21:13)
biggrin.gif Ne tu viena tokia,kuri užmiega taip ir nesulaukus Sopranų.O jei sulaukiu tai per reklamą iškart nulūžtu tongue.gif

Stengiuosi nenuluzt blush2.gif Dar kai pirma serija, tai imanoma, bet antra doh.gif Tenka sedet tv apsikabinus biggrin.gif
Atsakyti
Kietas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Amira @ 2006 07 29, 14:41)
Stengiuosi nenuluzt  blush2.gif Dar kai pirma serija, tai imanoma, bet antra  doh.gif Tenka sedet tv apsikabinus  biggrin.gif

Labai gaila, bet ir aš dažnai bežiūrint nulūžtu, bet ne todėl, kad būtų neįdomu, tiesiog per vėlai rodo... blush2.gif
O man tai patinka Kristoferis. blush2.gif
Atsakyti
thumbup.gif serijalas
lauksiu naujo sezono
Ji prades rodyti lygtais nuo kitu metu. Kiek zinau tikrai ne nuo rudens sad.gif
Atsakyti
QUOTE(jufka @ 2006 08 07, 10:53)
thumbup.gif serijalas
lauksiu naujo sezono
Ji prades rodyti lygtais nuo kitu metu. Kiek zinau tikrai ne nuo rudens sad.gif

Įdomu iš kur tokios žinios,kad Sopranų nuo rudens nerodys g.gif
Atsakyti

Sveikutės, o gal žinot, kaip surasti muziką, kuri skamba filmo pradžioje smile.gif)) ? wub.gif
Atsakyti