Įkraunama...
Įkraunama...

TV serialas "Sopranai. Mafijos kronika"

Faina,kad vel Sopranus rodo,bet buna dazniausiai kad as ju nesulaukiu ax.gif
Atsakyti
super filmas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Bet rodo kartojimus, senas serijas? nes kažkaip kai žiūriu jau lyg matytos man....
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2006 07 17, 15:52)
Bet rodo kartojimus, senas serijas? nes kažkaip kai žiūriu jau lyg matytos man....

Kartoja ax.gif .... bet tuoj tuoj bus nauju rolleyes.gif thumbup.gif
Atsakyti
Pasikartoju seniau matytas primirštas serijas ir laukiu naujų - super serialas thumbup.gif
Atsakyti
Tada reik žiūrėt senąsias, kad prisimint biškuti, kad nebūčiau "žalia", kai naujas pradės rodyt cool.gif O kada naujos prasidės?
Atsakyti
Aha,man irgi įdomu kada naujas rodys.Gal kas nors žinote?
Atsakyti
QUOTE(chriss @ 2006 07 19, 20:46)
Aha,man irgi įdomu kada naujas rodys.Gal kas nors žinote?

Aga, ir man įdomu, oi įdomu... blush2.gif 4u.gif Laukiu nesulaukiu jau aš blush2.gif
Atsakyti
Naujas rodys tada, kai prasidės naujas LNK sezonas.... rudeniop....
Atsakyti
labai thumbup.gif serialas ir labai laukiu rudenio ir naujų serijų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliux* @ 2006 07 21, 14:26)
labai  thumbup.gif serialas ir labai laukiu rudenio ir naujų serijų  rolleyes.gif

100% pritariu thumbup.gif Kaip tik siunciuosi naujo sezono serijas, gaila angliskai ne viska kartais suprantu blush2.gif Laukiu kada ir Lietuvoj jos atsiras, kad tik nebutu kaip dabar, vidurnakti doh.gif galetu siek tiek anksciau Sopranus rodyt, o tai uzmiegu dabar antradieniais prie tv doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amira @ 2006 07 27, 21:09)
100% pritariu  thumbup.gif Kaip tik siunciuosi naujo sezono serijas, gaila angliskai ne viska kartais suprantu  blush2.gif Laukiu kada ir Lietuvoj jos atsiras, kad tik nebutu kaip dabar, vidurnakti  doh.gif galetu siek tiek anksciau Sopranus rodyt, o tai uzmiegu dabar antradieniais prie tv  doh.gif  biggrin.gif

biggrin.gif Ne tu viena tokia,kuri užmiega taip ir nesulaukus Sopranų.O jei sulaukiu tai per reklamą iškart nulūžtu tongue.gif
Atsakyti