Įkraunama...
Įkraunama...

TV serialas "Sopranai. Mafijos kronika"

Nu kaip anas sezonas baigės, ten kai buvo visi prie Kūčių stalo, laimingi, būčiau supratus tą pabaigą. Bet darbar tos bonusinės serijos toks jausmas, kad visai ne į temą doh.gif
Atsakyti
Pabaigos ir as nesupratau...norisi pratesimo,bet deja nebebus doh.gif o sis serialas man labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2008 01 05, 12:21)
Pabaigos ir as nesupratau...norisi pratesimo,bet deja nebebus doh.gif o sis serialas man labai patiko  thumbup.gif

Dar kartą pažiūrėjau, ir, man atrodo, kad gale greičiausiai norėta perteikti jausmą, kai esi medžiojamas kiekvieną sekundę. Be to, nužudžius Filą, nelabai gal ir liko, kas trokštų Tonio mirties g.gif
Atsakyti
Nu bet tai ko rodė, kad ta pana vis nepastato normaliai mašinos, tarsi tikrai išvengs mirties viena per atsitiktinumą g.gif
Atsakyti
Bet tai kaip sunervino, kad taip neaiškiai baigėsi doh.gif iš tikrųjų šitos papildomos serijos labai neigiamos, jei serialas būtų pasibaigęs ties ta Kūčių vakariene, būtų labai tradicinis amerikietiškas variantas filmui pasibaigti, tokia pabaiga, kad ir teigiama, irgi nebūtų buvus efktyvi biggrin.gif o dabar va kiek klausimų iškilo biggrin.gif
Atsakyti
Man iš tų paskutinių bonusinių serijų, tai tik kelios normalios buvo, kitos kažkokios be ryšio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2008 01 07, 12:26)
Man iš tų paskutinių bonusinių serijų, tai tik kelios normalios buvo, kitos kažkokios be ryšio doh.gif

Kiek žinau, serialo kūrėjai nebuvo suplanavę šitų papildomų serijų, tai jos man tokios lyg - "va ir turėkitės, jei taip norėjot" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2008 01 07, 11:02)
Nu bet tai ko rodė, kad ta pana vis nepastato normaliai mašinos, tarsi tikrai išvengs mirties viena per atsitiktinumą g.gif

Mum su vyru irgi taip atrodo, kad gal toj kavinej koks sprogimas ar ka ir ta mergaite liko gyva
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2008 01 07, 12:02)

Bet ar pastebėjot, paskutiniame epizode-atsidarančių durų garsas (po to, kai rodo kaip dukra eina link durų).
Atsakyti
QUOTE(rasa-rasa @ 2008 01 07, 18:32)
Bet ar pastebėjot, paskutiniame epizode-atsidarančių durų garsas (po to, kai rodo kaip dukra eina link durų).

as nepastebejau g.gif
Atsakyti
Aš mačiau, kad durų atidarymo metu ir pasibaigė serialas... neparodė, kad jos atsidaro, bet sustota tartsi ties tuo momentu, kai Meadow pradeda stumti duris. Dar pamąsčiau, kad iki to laiko tikrai negalėjo būti niekas nušautas, nes lauke šūviai girdėtųsi, nebent pačiu tuo momentu, kai atidaromos durysm, bet mes jau to negirdime.
Atsakyti
Kaip būtų faina ir nerealu, jei šį serialą vėl pradėtų rodyti (kartoti) ar tai per LNK ar per TV1! bigsmile.gif
Atsakyti