Mačiau, kad linkomanijoj yra tos 9 bonusinės serijos, šiaip ten visi sezonai netgi yra
O ką rodė trečiadienį nežinau, nes truputi per didelė prabanga eiti miegoti puse dviejų trečiadienį kai ketvirtadienį į darbą šiuo požiūriu lnk maža
o kokią seriją dabar rodo per tv? mačiau, kad rašo, jog 81, bet jeigu imant 6 sezoną, taik kurią, gal jau aš ją pažiūrėjus, tada papasakočiau
Nervina, kad taip velai si seriala rodo man jis taip patinka, bet dar per tas reklamas ir nedaziuriu, uzmiegu I vakar tai isvis rode, du pagrindinius mafijozus nusove
Ta Tonio sesers vyra ziauriaia susaude, kaiop buvo gaila Ir dar viena nusove, vardo neprisimenu... bet irgi gaila. O Tonis savo seimaia liepe isvaziuoti is namu ir pats su chebra kazkur pasislepe, bet jauciu, kad irjam gali blogai baigtis...
Pamenu, kazkada viena serija pasiziurejau tai beigesi taip liudnai, kad visa nakti sapnavau ta filma...Noreciau dar karta taip nuo dusios visas serijas pasiziureti...
Ta Tonio sesers vyra ziauriaia susaude, kaiop buvo gaila Ir dar viena nusove, vardo neprisimenu... bet irgi gaila. O Tonis savo seimaia liepe isvaziuoti is namu ir pats su chebra kazkur pasislepe, bet jauciu, kad irjam gali blogai baigtis...
Pamenu, kazkada viena serija pasiziurejau tai beigesi taip liudnai, kad visa nakti sapnavau ta filma...Noreciau dar karta taip nuo dusios visas serijas pasiziureti...
Tai jau paskutine serija ziurejom?
Tai kad kažin ar paskutine, nes taip neaiškiai baigės. Tonis atsigulė į lova su šautuvu ir laukė kas bus.
QUOTE(inore @ 2007 12 23, 11:13)
Tai kad kažin ar paskutine, nes taip neaiškiai baigės. Tonis atsigulė į lova su šautuvu ir laukė kas bus.
priespaskutine
super serialas nepamirstamas
Sveikos, vakar pasižiūrėjau paskutinę serija ir likau nesupratus, kaip ten viskas baigėsi vos ne taip, kad galvok, ką nori...
QUOTE(Gėlyte @ 2008 01 03, 09:18)
Sveikos, vakar pasižiūrėjau paskutinę serija ir likau nesupratus, kaip ten viskas baigėsi vos ne taip, kad galvok, ką nori...
Gal galėtum papasakoti ką rodė? užmigau
Nu aš irgi nesupratau kaip ten baigės
Vienžo susigalvokit patys, ar ten juos visus nupylė ar kas
Vat man irgi kažkaip panašu, kad visus nupylė... dar Meadow taip nervingai mašiną parkavo, toks vaizdas, kad galėjo nespėti į savo pačios... aš nemačiau priešpaskutinės serijos, tai ir papasakoti, kas vyko paskutinėj, sunkoka, nes kai ko pati nesupratau, siunčiuosi dabar abi serijas, gal abi pažiūrėjus kas paaiškės
tai buvo vienas geriausių serialų
tai buvo vienas geriausių serialų
QUOTE(Aga @ 2008 01 03, 23:14)
Nu aš irgi nesupratau kaip ten baigės
nuvylė truputį mane pabaiga serialo, bet galima sakyti taip intriguojančiai baigėsi. Manau, kad nenušovė jų visų-gi sakė, kad šeimos narių nešaudo, o šaudo tik mafijozą. Gi kai nušovė tą žilą mafuką, tai nenušovė vaikučių ir tos moters, o tik jį. Taigi, gal būt ta įtampa norėjo parodyti apskritai Tonio Soprano gyvenimą, kad bet kur jis išėjęs gali būt nušautas, kad įtaria vos ne kiekvieną, gal čia TAS, kuris jį nušaus. Ir taip serialo kūrėjai mums leido tai pajust