Ar ziurit kas nors. Kokia faina serija. Nu dar nebuvau maciusi, kad Tonis vogtu vyna
žiūrėjau Man irgi ši serija superinė pasirodė
Prisijuokiau vakar tai nerealiai
papasakokit panos kas ten su tuo kristoferiu darosi? vėl gryžo prie narkotikų???
vakar tik viena akim žiūrėjau, nelabai supratau..
vakar tik viena akim žiūrėjau, nelabai supratau..
Aha, tokia gerulė serija, ir aš kažkaip stebuklingai jos nepramiegojau
Kristoferis vėl po truputi pradeda vartoti, man atrodo, vėl jam reikės gydytis.
Nemačiau tos serijos, kai ,,dingo" Adriana, bet net negalvojau, kad oficialiai yra pateikta tokia versija, kad ji tiesiog pabėgo nuo Kristoferio taip jos mamos buvo gaila, bet ar tik nebus taip, kad išaiškės, kad jai iš tikrųjų nutiko, o ir Karmela susimąstė, nemanau, kad ją įtikino Tonio pasakėlės...
Su vynu irgi gerai buvo, tik gal galėjo nepašauti to vieno darbininko, kažkaip per žiauriai man jau...
Tame ir esmė, kad negeras tas Tonis Soprano, bet vis tiek toks mielas ir juokingas, o kartais ir teisingas atrodo, keista...
Kristoferis vėl po truputi pradeda vartoti, man atrodo, vėl jam reikės gydytis.
Nemačiau tos serijos, kai ,,dingo" Adriana, bet net negalvojau, kad oficialiai yra pateikta tokia versija, kad ji tiesiog pabėgo nuo Kristoferio taip jos mamos buvo gaila, bet ar tik nebus taip, kad išaiškės, kad jai iš tikrųjų nutiko, o ir Karmela susimąstė, nemanau, kad ją įtikino Tonio pasakėlės...
Su vynu irgi gerai buvo, tik gal galėjo nepašauti to vieno darbininko, kažkaip per žiauriai man jau...
Tame ir esmė, kad negeras tas Tonis Soprano, bet vis tiek toks mielas ir juokingas, o kartais ir teisingas atrodo, keista...
Man patiko kai Tonis vaika supo, tokia scena
QUOTE(Xtulia @ 2006 11 06, 13:08)
Man patiko kai Tonis vaika supo, tokia scena
Aga tai ir sakau, kad kad ir koks jis blogas bebūtų, tokios scenos tiesiog paperka
Nu gerulė vakar serija buvo
Įdomu, negi tas gėjus sugrįš pas savus, juk ji nužudys, man atrodo...
QUOTE(Gėlyte @ 2006 11 13, 15:23)
Nu gerulė vakar serija buvo
O ką rodė? Aš jau seniai nebežiūriu - miegas brangesnis...
Šiandien rodys
bet kaip greitai baigesi tas naujas sezonas, dar viena serija ir viskas, o gaila
vakar gaila buvo vito, kad ji ten taip sumuse
QUOTE(La fraise @ 2006 11 20, 10:58)
bet kaip greitai baigesi tas naujas sezonas, dar viena serija ir viskas, o gaila
Tikrai jau priešpaskutinė buvo?
O su Vito tai tikraip erlenkė jie su ta lazda... žiauriai, o dar vaikai laikraščius paskaitė....