Įkraunama...
Įkraunama...

TV serialas "Sopranai. Mafijos kronika"

QUOTE(Gėlyte @ 2006 10 04, 14:57)
Vakar kartojimą pažiūrėjau, tai Toniui pilvą užsiuvo ir jau namo iš ligoninės parsivežė, jis jau visai normaliai jaučiasi, vaikšto pats... Ir toks gerietis pasidaręs  biggrin.gif

Ačiū bigsmile.gif
Bet laikas kartojimo dar nenormalesnis. LNK tuoj visai žiūrovų nebeturės. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tyli @ 2006 10 04, 14:17)
Ačiū  bigsmile.gif
Bet laikas kartojimo dar nenormalesnis. LNK tuoj visai žiūrovų nebeturės. blink.gif

drinks_cheers.gif nu tikrai!!! Visi geriausi serialai naktimis rodomi, kartojimai visai paryčiais baigiasi (vakar padirbt reikėjo, tai sėdėjau, šiaip būčiau jau seniai nulūžus tongue.gif ) Išvada - dirbančiam ar besimokančiam žmogui nėr ko serialų žiūrėt, bet tai kam tada juos tokius su N-14 žiūrėt? Pensininkam? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gėlyte @ 2006 10 04, 13:26)
drinks_cheers.gif nu tikrai!!! Visi geriausi serialai naktimis rodomi, kartojimai visai paryčiais baigiasi (vakar padirbt reikėjo, tai sėdėjau, šiaip būčiau jau seniai nulūžus  tongue.gif ) Išvada - dirbančiam ar besimokančiam žmogui nėr ko serialų žiūrėt, bet tai kam tada juos tokius su N-14 žiūrėt? Pensininkam?  biggrin.gif

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif lotuliukas.gif matyt kad tikrai pensininkams.
Atsakyti
QUOTE(Gėlyte @ 2006 10 04, 14:26)
drinks_cheers.gif nu tikrai!!! Visi geriausi serialai naktimis rodomi, kartojimai visai paryčiais baigiasi (vakar padirbt reikėjo, tai sėdėjau, šiaip būčiau jau seniai nulūžus  tongue.gif ) Išvada - dirbančiam ar besimokančiam žmogui nėr ko serialų žiūrėt, bet tai kam tada juos tokius su N-14 žiūrėt? Pensininkam?  biggrin.gif

Geras pastebejimas. As jau ziauriai ziauriai miego noriu likus pusvalandziui iki Sopranu. Todel ir nebeziuriu schmoll.gif
Atsakyti
Jau kaip laukiu rytojaus, kad galeciau vel ziureti Sopranus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2006 10 14, 15:43)
Jau kaip laukiu rytojaus, kad galeciau vel ziureti Sopranus thumbup.gif

O ką rodė aną savaitę? Esu tikra, kad ne viena tos serijos nematė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tyli @ 2006 10 14, 15:05)
O ką rodė aną savaitę? Esu tikra, kad ne viena tos serijos nematė  ax.gif

Aš užmigau dar iki pirmos reklamos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gėlyte @ 2006 10 14, 16:46)
Aš užmigau dar iki pirmos reklamos  blush2.gif

user posted image
Atsakyti
o dabar kuri sezona rodo? sesta? tai parsisiuskit is ineto nereiks laukt vakaro mirksiukas.gif
mes sita sezona jau vasara perziurejom lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2006 10 14, 18:43)
tai parsisiuskit is ineto nereiks laukt vakaro  mirksiukas.gif
mes sita sezona jau vasara perziurejom  lotuliukas.gif

Taigis ne visi dar ir angliškai moka blush2.gif
Atsakyti
Bet panos jau reklamos duoda bigsmile.gif tai sakes, jau taip stengiuosi paziureti iki galo, bet kad reklama vos ne po pusvalandi, gaunasi kankyne tokiu metu, kai taip miego norisi. rolleyes.gif
Atsakyti
Vakar istempiau visa Sopranu serija thumbup.gif . Serija faina, prisijuokem su saviskiu lotuliukas.gif
Atsakyti