Įkraunama...
Įkraunama...

TV serialas "Sopranai. Mafijos kronika"

Man ši serija priminė "Ligoninės priimamąjį" unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mildute @ 2006 09 18, 19:16)

hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Mildute @ 2006 09 18, 18:16)

drinks_cheers.gif su x-files priemaišomis hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
Na Sopranų mylėtojos, ar sėdit šiuo metu Sm, ar įlindusios į teliką? Nes gi dabar akip tik Sopranus rodo.
Atsakyti
QUOTE(*CACA* @ 2006 09 20, 00:41)
Na Sopranų mylėtojos, ar sėdit šiuo metu Sm, ar įlindusios į teliką? Nes gi dabar akip tik Sopranus rodo.

tai cia kartojima gal rodo? nes siaip tai sekmadieniais rodo 4u.gif
Atsakyti
GAl miegalei kas papasakos,ką vakar rodė?
Atsakyti
QUOTE(Tyli @ 2006 09 25, 14:33)
GAl miegalei kas papasakos,ką vakar rodė?

Atsigavo Tonis, bet toks biski priplaukes dar. Kai tik atsigavo Tonis, tai tuoj ten kazkurie Karmelai babkiu atnese, nors jau buvo apkalbeje, kad neverta duot, nes vistiek ko gero Tonis uzsilenks.
Atsakyti
Na pagaliau jis atsigavo,o tai jau buvo pabode jo sapnus ziureti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(AZURA @ 2006 09 15, 13:43)
Super serialas, o ir lietuviskas vertimas prosto super  thumbup.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif Man irgi vertimas laaaabai patinka, toks ne per grubus, bet ir nesaldus thumbup.gif

QUOTE(yyla @ 2006 09 26, 08:32)
Na pagaliau jis atsigavo,o tai jau buvo pabode jo sapnus ziureti rolleyes.gif

Aš jau buvau pamanius, kad visą sezoną jo sapnus ir rodys, ........atsigavo.... VALIO thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, gal ką vakar rodė? užmigau kažkaip:(
Atsakyti
QUOTE(Gėlyte @ 2006 10 02, 12:08)
Sveikos, gal ką vakar rodė? užmigau kažkaip:(

Ne tu viena tokia biggrin.gif Gaila tik, kad niekas nepapasakojo, kas ten vyko. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Tyli @ 2006 10 04, 13:38)
Ne tu viena tokia  biggrin.gif  Gaila tik, kad niekas nepapasakojo, kas ten vyko.  tongue.gif

Vakar kartojimą pažiūrėjau, tai Toniui pilvą užsiuvo ir jau namo iš ligoninės parsivežė, jis jau visai normaliai jaučiasi, vaikšto pats... Ir toks gerietis pasidaręs biggrin.gif
Tuo pačiu metu dar prie kompo sėdejau, tai ne viską nuosekliai žiūrėjau, bet dar prisimenu, kad kažkoks ten naujas vaikinukas atsiradęs ir iš jo Tonis nusprendė dalies neimt (labai čia aš aiškiai doh.gif sorry), o tas kur su baltais bokenbardais serijos gale tą vaikinuką primušė, liepė mokėt ir prigrasino Toniui nesakyt. Dar tas pats senis sužinojo, kad jo mama, kurią jis šiltai į senelių namus įtaisęs, yra jo teta, tai jis ją aprėkė, sudaužė jai nupirktą Tv ir pasakė, kad daugiau nenori jos matyti blink.gif
Bent jau tiek papasakojau ax.gif
Atsakyti