Sveikos SM,
tai atskleiskite man paslaptį, ar šio serialo čia senas serijas LNK kartos, ar naujas rodys?
Ech, geras filmas buvo
QUOTE(vittute @ 2006 05 30, 21:48)
kiek skaiciau,tai per vasara parodys penkta ir sesta sezonus,o nuo rudens jau ir naujaji
Na super
O nuo kada pradės rodyt?
aš jau baigiu žiūrėti paskutinį sezoną vyras parsiuntė iš www
nu patinka man tas serialas, stiliovas toks, nesulaižytas ir veikėjai su charakteriais
tik kartais pastebiu, kad esu blogiečių (mafijos) pusėj, džiaugiuosi, kai pasiseka jiems pabėgt, išsisukt, o kai pagalvoji, tai taip realiai neturėtų būti
nu patinka man tas serialas, stiliovas toks, nesulaižytas ir veikėjai su charakteriais
tik kartais pastebiu, kad esu blogiečių (mafijos) pusėj, džiaugiuosi, kai pasiseka jiems pabėgt, išsisukt, o kai pagalvoji, tai taip realiai neturėtų būti
QUOTE(inore @ 2006 05 31, 13:05)
O nuo kada pradės rodyt?
Tai vakar jau rode
Kaip supratau kiekviena velyva antradieni rodys?
QUOTE(saule111 @ 2006 05 31, 13:22)
aš jau baigiu žiūrėti paskutinį sezoną vyras parsiuntė iš www
tai manau cia ne tavo kalte, taip jau tas serialas pastatytas, nes tikriausiai visi ji beziurintys taip pasijaucia
tai kaip is kalbu supratau yra sesi sezonai sio serijalo?
aha, as taip pat vakar uztaikiau.
o gal per atostogas dazniau rodys
o gal per atostogas dazniau rodys
QUOTE(saule111 @ 2006 05 31, 13:22)
Nu ir aš beveik visada palaikau jų pusę, norisi, kad neįkliūtų, kad pasisektų. Ot mes blogietės
Tai kad ir taip į savaitę po dvi serijas rodys. Antradienio vakarais dvi išeilės serijos
QUOTE(Renatita @ 2006 06 01, 21:29)
Nu ir aš beveik visada palaikau jų pusę, norisi, kad neįkliūtų, kad pasisektų. Ot mes blogietės
aha
QUOTE(saule111 @ 2006 05 31, 14:22)
džiaugiuosi, kai pasiseka jiems pabėgt, išsisukt, o kai pagalvoji, tai taip realiai neturėtų būti
Deja, bet būna.
O serialas tai išties