Įkraunama...
Įkraunama...

Programėlės, nuorodos ir kiti pagalbininkai

stiliaus testas
Atsakyti
Labai thumbup.gif temele!!! 4u.gif
Dekit dar!Butu gerai kokia dizaino programele gauti g.gif arba ka nors panasaus i kitchen draw! g.gif
Atsakyti
QUOTE(rynkeviciene @ 2005 12 25, 22:56)
Labai  thumbup.gif  temele!!! 4u.gif
Dekit dar!Butu gerai kokia dizaino programele gauti g.gif  arba ka nors panasaus i kitchen draw! g.gif

http://www.ecru.pl/pro100.html
Cia yra labai faina programike, su daugybe elementu, smulkmenu, fakturomis, splaviomis, baldais ir labai tiksliaia ismatavimais. Parsisiuskite demo versija, tok negalima tiesiogiai atspausdinti ir saugoti. Reikia daryti Printg screen. Sekmes
Atsakyti
žaidimams su splavom ir grindim namie mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasandra @ 2006 01 02, 21:17)
Cia yra labai faina programike, su daugybe elementu, smulkmenu, fakturomis, splaviomis, baldais ir labai tiksliaia ismatavimais. Parsisiuskite demo versija, tok negalima tiesiogiai atspausdinti ir saugoti. Reikia daryti Printg screen. Sekmes

Aš su šia programa savo virtuvę paišiausi smile.gif
Tik va ilgai vargau su ta lenkų kalba - o dabar žiūriu, čia ir lietuviškai, ir angliškai yra... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasandra @ 2006 01 02, 20:17)

O aš Lietuvių kalboj neradau kaip ten išsisaugoti ar atsispauzdinti g.gif Gal galit papasakoti smulkiau blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Evuška @ 2006 01 10, 22:05)
O aš Lietuvių kalboj neradau kaip ten išsisaugoti ar atsispauzdinti g.gif  Gal galit papasakoti smulkiau blush2.gif  ax.gif

ishsaugoti negalima man rods del to kad tai tik demo wink.gif
ash shiulychiau daryt PrtSC ("print screan") ir kopijuot i koki worda kaip paveiksliuka smile.gif o tada ir spauzdint, kitokio varianto nezhinau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo X-iuke: 11 sausio 2006 - 09:38
QUOTE(X-iuke @ 2006 01 11, 09:37)
ishsaugoti negalima man rods del to kad tai tik demo wink.gif
ash shiulychiau daryt PrtSC ("print screan") ir kopijuot i koki worda kaip paveiksliuka smile.gif o tada ir spauzdint, kitokio varianto nezhinau  g.gif

Pas mane ta programa lietuvių kalba,nu ir niekur nerandu aš to PrtSC schmoll.gif doh.gif Užtat ir prašiau paaiškinti kaip ir su kuo jis valgomas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Evuška @ 2006 01 11, 09:43)
Pas mane ta programa lietuvių kalba,nu ir niekur nerandu aš to PrtSC schmoll.gif  doh.gif  Užtat ir prašiau paaiškinti kaip ir su kuo jis valgomas lotuliukas.gif

tas PrtSc yra klavieturoj wink.gif ji paspaudi atsidarai worda ir darai ctrl+ v arba paste smile.gif
ash pati vakar kokiam pusvalandzhiui buvau prisedus pasiaishkint ka jis ten daro, bandzhiau saugot bet neleido sad.gif todel pagalvojau kad greichiausiai tik taip galima apgudraut ji, bet uzhdarius tavo projektelis dings sad.gif liks tik tas worde paveiksliukas...
shiandien jei bus laiko daugiau ishsiaishkinsiu ka jis ten sugeba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(X-iuke @ 2006 01 11, 09:50)
tas PrtSc yra klavieturoj wink.gif ji paspaudi atsidarai worda ir darai ctrl+ v arba paste smile.gif
ash pati vakar kokiam pusvalandzhiui buvau prisedus pasiaishkint ka jis ten daro, bandzhiau saugot bet neleido sad.gif todel pagalvojau kad greichiausiai tik taip galima apgudraut ji, bet uzhdarius tavo projektelis dings sad.gif liks tik tas worde paveiksliukas...
shiandien jei bus laiko daugiau ishsiaishkinsiu ka jis ten sugeba smile.gif

Aišku,dabar supratau jau,ir kaip man nedaėjo kad klaviatūroj yra doh.gif Jo aš jau irgi viską ten išbandžiau,visur meta lenteles,kad Demo versija to neleidžia schmoll.gif Tai ačiū labai už paaiškinimą 4u.gif Tiesa,ieškojau mokamos versijos,ale kai nesuprantu ten tos kalbos,tai niekur ir neradau doh.gif
Atsakyti
čia galima pažaisti su virtuvės spalvomis mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal patiks, paskaitykite http://www.delfi.lt/....php?id=8420522
Atsakyti