Įkraunama...
Įkraunama...

Programėlės, nuorodos ir kiti pagalbininkai

Dar idesiu puslapeli ,kad ir ne projektavimui , bet prie to pacio smile.gif

Dulux firma prekiaujanti dazais thumbup.gif angliskas variantas
rusiskas variantas
cia galite nuspalvinti pasirinktus interjerus, spalvu gamos , idejos t.t.... thumbup.gif

Remiantis ju spalvine gama yra isleista knyga "Interjero spalvos" My Webpage

Atsakyti
Nueini i ta puslapi, paspaudi ant install trial, tada atidaro puslapi su visokiom ten fotkem, siek tiek palauki, jei neatsiranda lentele su save, tada virsuj yra ten tokie zodeliai prirasyti, paspaudi ant ju. kai atsiranda lentele, pasaudi save, issirenki kur saugot kompe ir lauki, lauki...ilgai lauki, kol partems rolleyes.gif
Tikuosi gerai paaiskinau blink.gif

Zvirbliuk
, laukiam vis kokios nors info notworthy.gif notworthy.gif
Atsakyti
Akyra, ziurint kokios tu nori , jeigu pabandymui tai westa patare smile.gif , o jeigu nori jau visos , tai as su e-Mule programa parsisiunciu . Better Homes And Gardens Home Designer Suite 6.0 va sita parsisiunciau .iso faila , o po to su Daemon tools programele perdariau i virtualu CD ir jokiu vaistu nereikejo thumbup.gif , taip ir kitas parsisiusti galima wink.gif
Atsakyti
Akyra nu tai spausk try me now biggrin.gif
Atsakyti
Bozhe moj, kas ta e-Mule g.gif
Atsakyti
kiek as issiaiskinau tai kai parsisiunti .iso failu tai gali su tuo Daemon Tools pasidaryti CD(jis yra tik kompiuteryje) , o apie kitokius variantus nezinau , gal ne g.gif .
As dariau taip : su e-Mule susiradau norima programa , ismeta ju daug variantu , tai as susiradau .iso (pavadinimo gale visada yra parasyta .zip , .cue, .rar ir dar visokiu kitokiu ...) , kartais parsisiusti gali su visais vaistais wink.gif
As nieko nenulauzineju , nes nemoku rolleyes.gif

Akyra , e-mule yra tokia programa (nemokama,ja gali parsisiusti) su ja gali pumpuot visokias programas , muzika , filmus ... forume yra tema apie e-Mule , pasiieskok "Mamos kompiuteryje"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Perliukas: 09 vasario 2005 - 22:50
Sveikutes, bandziau ir as parsisiusti ta programele 3D Home Architect Home Design Deluxe 6 , bet parsiunte ir norint ja pasijungti, ten praso vardo, adreso, visokiu slaptazodziu ir dar daug visokiu dalyku. Ar taip turi buti????
Nes vakar cia buvau pas jus uzklydusi ir prisiskaiciau apie projektavima patiems, tai dabar taip noriu ax.gif
Gal as kazka ne taip padariau, nes kai paspaudziu try me now, manes praso visu tu dalyku, apie kuriuos minejau anksciau blush2.gif
Atsakyti
Kas link interjero puosimo, paziurekit i tapyba pagal uzsakymus , gal kas patiks is esmu darbu arba pasitarsit del nauju
Atsakyti
Cia gera nuoroda mamom -projektuotojom

http://www.hitentert...sa/bentley.html

megalol.gif megalol.gif megalol.gif
Atsakyti
ir aš labai labai noriu
Atsakyti
Na va, išbandžiau Arcon. Užsižaidžiau per naktį blush2.gif
Labai maloni programėlė. Lyginant su 3D Designer. Ir kas keista, ant mano kompo Arcon gerai eina. O 3D designer stringa. Tai aš bijau, kad nebūtų ta nulaužta Designer versija kokia nors prasta ar užkrėsta kuo nors cry.gif . Nors kitų blogybių kol kas ant kompo nepastebėjau.
Deja Arcon vokiškas, su mano vokiečių žiniomis dirbti gana sunku. Na, pačius meniu tai greitai įsisavinau, bet vat prireikus skaityti help'ą, oi kaip sunkiai tos vokeičių žinio grįžta cry.gif Jei kas gerai vokiečių moka, tikrai rekomenduočiau.

Man žadėjo duoti rusišką programėlę, kad Arcon manu rusifikuotų. Bet tai neišspręs help problemos. O ir kai kurios dalys vis tiek lieka vokiškos.

Tai va, jei dar yra nebijančių dėl 3D home architect designer delux, tai rašykit AZ. Vyras žadėjo keletą kompaktų padaryti.
westa, mes jau reikalus su p. Antanu baigėm, bet jis malonus žmogus, jei tikrai reikia, bandysiu susisikeit ir paderinti, kad kaip nors susitikti ir iki tavęs tą kompaktą nugabenti.
gama, na Kaune aš dar kaip nors susiorganizuosiu, bet dėl Vilniaus tai nežinau kokiu būdu. Aš ten nebūnu sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aifa: 15 vasario 2005 - 14:22
QUOTE(aifa @ 2005 02 15, 14:05)
Nawesta, mes jau reikalus su p. Antanu baigėm, bet jis malonus žmogus, jei tikrai reikia, bandysiu susisikeit ir paderinti, kad kaip nors susitikti ir iki tavęs tą kompaktą nugabenti.

Aifa nu buc be galo dekinga, tik kaip atsiskaitytume blush2.gif 4u.gif . O kaip ta Arcon, gal turi ir ja, gal tada ja geriau? ax.gif
Atsakyti