Įkraunama...
Įkraunama...

Programėlės, nuorodos ir kiti pagalbininkai

QUOTE(Linike77 @ 2011 01 31, 10:59)
Mano manymu, nemokančiam nei vienos programos, geriausia pasibraižyti ranka, su matmenimis. Nes taip nėra, kad paimtumėte programą ir iškart braižytumėte.
Aš prieš keletą metų, kai gaminausi baldus, tai braižiau ranka, taip, kaip man norisi ir reikia. Ir tokius brėžinius pridaviau firmai. O paskui jau jų reikalas pasidaryti gamybinius-konstrukcinius brėžinius.

Turiu aš ranka nusibraižiusi, bet norėtųsi daug maž matyti kaip realiai atrodytų. Na kaip pavyzdį galiu paimti ALNO virtuvės planavimo programą-na ir visai padoriai išėjo pasiprojektuoti(kaip nieko bendro su projektais neturinčiai) smile.gif tai sakau gal kažkokia lengva-nesudėtinga programa ir drabužinei yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ihmantas @ 2011 01 19, 16:37)
tik nereikia mano gimineje yra zmoniu kurie dirba su autocadu ir zinau kiek reikia mokintis ,kad ji perkast,po poros pamokeliu galit su google sketchup dirbt bet ne su autocadu,plius ji isigyti nera taip paprasta

Butent, kad su autocadu neismoktama braizyti per diena ar dvi...ir galu gale, ismokus jau reikia braizyti pastoviai, nes tik atidedi menesiukui kitam ir ziurek uzsimirsta kazkas...As pati braiziau pries 3metus, atvirai pasakius, dbr jau reiketu gerai papluseti kol viska prisiminciau..O beje, autocado naujos versijos irgi su savais "pribumbasais". O programos uz dyka tikrai nedalina niekas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bahamos @ 2011 01 31, 11:43)
Mane taip pat domintų su kokia programa drabužinę paprojektuoti  4u.gif

Labai puiki programele IKEA HOME PLANNER, nemokamai galite parsisiusti is Ikejos puslapio. Tikrai nesudetinga, galima pasidaryti kaip nori ir visa tai matyti 3D variante 4u.gif
Atsakyti
pervertus sia tema nelabai matau kokreciu dalyku, tarkim sudomino ta pati programa pro 100, tai dabar is kur ja gauti:)
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2011 03 09, 16:25)
pervertus sia tema nelabai matau kokreciu dalyku, tarkim sudomino ta pati programa pro 100, tai dabar is kur ja gauti:)

bandykit internete ieskoti,torrentuose yra tik pasirinkti reikia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ihmantas: 09 kovo 2011 - 17:17
pvz toretuose neleidzia atsisiuti programos pro 100, nors pagal paieska ja randa, bet neduoda siustis
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2011 03 09, 22:19)
pvz toretuose neleidzia atsisiuti programos pro 100, nors pagal paieska ja randa, bet neduoda siustis

man kazkaip duoda
Atsakyti
taip leidzia pradeti siuntima o paskui raso siuntimo galimybe 0, nebent as netokia kokia programa siunciuosiu o kokiu pav, jus tiksliai siunciates
Atsakyti
Gal kas turit ArCon? Labai reikia. Kompa perinstaliavo, o programos ne sad.gif
Buciau labai dekinga ax.gif

Atsakyti
Kazkur voliojasi namie ArCon CD (RUSISKAS) ax.gif

QUOTE(idida @ 2011 03 25, 17:50)
Gal kas turit ArCon? Labai reikia. Kompa perinstaliavo, o programos ne sad.gif
Buciau labai dekinga  ax.gif

Atsakyti
Style Manitoba Spring 2011

user posted image
English | True PDF | 132 pages | 18.5 Mb

Style Manitoba exclusive original articles, quality illustrations, practical advice and lessons, interiors, remodeling homes, interior design, great attention is paid to landscape design.

Download
http://www.filesonic...Spring_2011.pdf
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrine: 01 balandžio 2011 - 09:18
Gal zinot kokia programele kaip namo fasada pasiprojektuoti?
dekui.
Atsakyti