Įkraunama...
Įkraunama...

Programėlės, nuorodos ir kiti pagalbininkai

QUOTE(Linike77 @ 2011 01 19, 16:07)
Ir eksterjerui, ir interjerui, taip pat ir baldams man geriausia AutoCad. Beje, ši programa daro ir labai puikias vizualizacijas. Aišku, tam reikalui skirtų programų yra begalė. Renkiesi prieinamiausią :-)

kiek laiko mokinotes dirbt su autocadu ,kad siulot paprastam vartotojui?
Atsakyti
QUOTE(Ihmantas @ 2011 01 19, 16:26)
kiek laiko mokinotes dirbt su autocadu ,kad siulot paprastam vartotojui?

Keletas konsultacijų pas profą ir galima braižytis pačiam. Apkritai nėra tokios profesionalios programos, kad sėstum ir dirbtum. Visomis reikia mokytis.
Atsakyti
QUOTE(Linike77 @ 2011 01 19, 16:34)
Keletas konsultacijų pas profą ir galima braižytis pačiam. Apkritai nėra tokios profesionalios programos, kad sėstum ir dirbtum. Visomis reikia mokytis.

tik nereikia mano gimineje yra zmoniu kurie dirba su autocadu ir zinau kiek reikia mokintis ,kad ji perkast,po poros pamokeliu galit su google sketchup dirbt bet ne su autocadu,plius ji isigyti nera taip paprasta
Atsakyti
QUOTE(Ihmantas @ 2011 01 19, 16:37)
tik nereikia mano gimineje yra zmoniu kurie dirba su autocadu ir zinau kiek reikia mokintis ,kad ji perkast,po poros pamokeliu galit su google sketchup dirbt bet ne su autocadu,plius ji isigyti nera taip paprasta

Kaip tik galvoju, kad būtent AutoCadą ir yra lengviausia įsigyti iš profesionalių programų mirksiukas.gif Čia turbūt nuo kiekvieno sugebėjimų priklauso biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Linike77 @ 2011 01 19, 16:41)
Kaip tik galvoju, kad būtent AutoCadą ir yra lengviausia įsigyti iš profesionalių programų  mirksiukas.gif  Čia turbūt nuo kiekvieno sugebėjimų priklauso  biggrin.gif  tongue.gif

pilna originalu autocada?nu prajuokinot
Atsakyti
QUOTE(Ihmantas @ 2011 01 19, 16:43)
pilna originalu autocada?nu prajuokinot

Sumoki $ ir turi, jeigu planuoji tuo dalyku rimtai užsiimti. Jei šiaip - užtenka ir nepilno paketo.
Atsakyti
QUOTE(Linike77 @ 2011 01 19, 16:49)
Sumoki $ ir turi, jeigu planuoji tuo dalyku rimtai užsiimti. Jei šiaip - užtenka ir nepilno paketo.

tada pasakykit kiek reikia mokintis,kad pasibraizyt sau ir kiek ,kad nubraizyt pagal visus normatyvus ,kad kiti konstruktoriai galetu be problemu skaityt?jei jum taip paprasta galiu atsiust breziniu nubraizymui ir dar sumokesiu
Atsakyti
QUOTE(Ihmantas @ 2011 01 19, 16:56)
tada pasakykit kiek reikia mokintis,kad pasibraizyt sau ir kiek ,kad nubraizyt pagal visus normatyvus ,kad kiti konstruktoriai galetu be problemu skaityt?jei jum taip paprasta galiu atsiust breziniu nubraizymui ir dar sumokesiu

O ką jums čia reikia nubraižyt?
Ir nelabai suprantu,kam jums patiems sau reikia su projektavimo programa braižyti? Ranka pasieskizuokite -architektai supras ir taip jūsų pageidavimus.Ar aš neteisingai supratau gal ką? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jomre @ 2011 01 20, 09:53)
Ir nelabai suprantu,kam jums patiems sau reikia su projektavimo programa braižyti? Ranka pasieskizuokite -architektai supras ir taip jūsų pageidavimus.Ar aš neteisingai supratau gal ką?  doh.gif

Oi, ranka visai ne tas. Aš programa galiu pasidaryti n spalvų variantų, išdėstymų ir dar be to, galiu pateikti pati savo baldų brėžinius į gamybą.

Ihmantai, jeigu turėčiau laiko, tai tikrai braižyčiau už $. O tą ir planuoju daryti netolimoje ateityje. O šiuo metu trūksta valandų paroje, kad atlikti visus darbus.
Atsakyti
QUOTE(jomre @ 2011 01 20, 09:53)
Ir nelabai suprantu,kam jums patiems sau reikia su projektavimo programa braižyti? Ranka pasieskizuokite -architektai supras ir taip jūsų pageidavimus.Ar aš neteisingai supratau gal ką?  doh.gif

asmeniskai,man paciam nieko nereikia,mano artimas giminaitis braizo ,bet dar nesenai pradejes tai sunkesni projektai kartais uztrunka
Atsakyti
Mane taip pat domintų su kokia programa drabužinę paprojektuoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bahamos @ 2011 01 31, 11:43)
Mane taip pat domintų su kokia programa drabužinę paprojektuoti  4u.gif

Mano manymu, nemokančiam nei vienos programos, geriausia pasibraižyti ranka, su matmenimis. Nes taip nėra, kad paimtumėte programą ir iškart braižytumėte.
Aš prieš keletą metų, kai gaminausi baldus, tai braižiau ranka, taip, kaip man norisi ir reikia. Ir tokius brėžinius pridaviau firmai. O paskui jau jų reikalas pasidaryti gamybinius-konstrukcinius brėžinius.
Atsakyti