QUOTE(ausramor @ 2009 03 08, 21:07)
Zinau, kad si tema ne apie tai, bet nezinau kurgaleciau to paklausti. Parsisiunciau is torrent.lt pro100 programele. Susiinstaliavau, bet ki noriu ja isijungti ismeta lentele, kad yra naujesne programos versija ir kreiptis i gamintoja. Ka daryti?
Beje, ji atsidaro, kai nueini i pati kataloga parsisiusta, bet tada biblioteka yra visiskai tuscia...
Gal kasnors siuntetes sia programa is torrent irtaip pat susiduret su sia problema... Gal zinot ka daryt?
P.s. Uz pagalba galiu padovanot pakvietimu i torrent.lt
Atsiunčiau PRO 100 irgi iš Torrent.lt . Atsidaro irgi tik tokiu būdu kaip pas Jus. Kas liečia biblioteką: Ją reikia irgi parsiusti ( ten duota labai neblogą biblioteką). Jeigu norėsite perkelti pvz.: baldą, tai reikės atidaryti biblioteką, reikalingą failą. Ten Jums parodys daugybė baldo modelių. Atsistosite ant reikalingo baldo ir nutemkite jį i Jūsų daroma projektą PRO 100. Tada galima bus tą baldą koreguoti, keisti jo matmenys ir t.t.
Bet aš susidūriau su kita problemą. Man nepavyksta pakeisti norimo objekto nei spalvas nei medžiagas. Kankinausi labai ilgai dėl to. Kažkodėl būtent pdf. formato mano instaliuota PRO 100 programa nepriima. Rašo man kad neranda norimos medžiagos. Ir dar jeigu noriu papildyti biblioteką jau pačioj programoj, to padaryti neduoda. Kažkodėl nėra kontakto tarp pačios programos ir bibliotekos.