Įkraunama...
Įkraunama...

Programėlės, nuorodos ir kiti pagalbininkai

QUOTE(Andriusha @ 2009 03 22, 3:46)
Mhhh... ir ka cia pasiulyti .... Na jei kokia programele paprasta surasiu, tai (jei nepamirsiu) butinai imesiu  ax.gif

Oj kaip butu faina rolleyes.gif
Esme tame, kad tarp musu dabartinio namo ir busimo priestato, bus aukstu skirtumai doh.gif Nes esamas su rusiu, o priestatas bus be ax.gif Gaunasi kad priestato pirmo auksto lubos eina siek tiek auksciau nei dabartinio namo antro auksto grindis doh.gif Jei ka supratot blush2.gif Tai ranka kaip ir pabraiziau, taciau noreciau su kokia programele, kad galeciau po vidu pavaiksciot, nes gaunasi pas mus laipteliu karalyste lotuliukas.gif tongue.gif
Blogiausiu atveju braizysiu AutoCad`u mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 22 kovo 2009 - 13:11
QUOTE(ausramor @ 2009 03 08, 21:07)
Zinau, kad si tema ne apie tai, bet nezinau kurgaleciau to paklausti. Parsisiunciau is torrent.lt pro100 programele. Susiinstaliavau, bet ki noriu ja isijungti ismeta lentele, kad yra naujesne programos versija ir kreiptis i gamintoja. Ka daryti?
Beje, ji atsidaro, kai nueini i pati kataloga parsisiusta, bet tada biblioteka yra visiskai tuscia...
Gal kasnors siuntetes sia programa is torrent irtaip pat susiduret su sia problema... Gal zinot ka daryt?
P.s. Uz pagalba galiu padovanot pakvietimu i torrent.lt

Atsiunčiau PRO 100 irgi iš Torrent.lt . Atsidaro irgi tik tokiu būdu kaip pas Jus. Kas liečia biblioteką: Ją reikia irgi parsiusti ( ten duota labai neblogą biblioteką). Jeigu norėsite perkelti pvz.: baldą, tai reikės atidaryti biblioteką, reikalingą failą. Ten Jums parodys daugybė baldo modelių. Atsistosite ant reikalingo baldo ir nutemkite jį i Jūsų daroma projektą PRO 100. Tada galima bus tą baldą koreguoti, keisti jo matmenys ir t.t.
Bet aš susidūriau su kita problemą. Man nepavyksta pakeisti norimo objekto nei spalvas nei medžiagas. Kankinausi labai ilgai dėl to. Kažkodėl būtent pdf. formato mano instaliuota PRO 100 programa nepriima. Rašo man kad neranda norimos medžiagos. Ir dar jeigu noriu papildyti biblioteką jau pačioj programoj, to padaryti neduoda. Kažkodėl nėra kontakto tarp pačios programos ir bibliotekos. g.gif
Atsakyti
QUOTE(ameri @ 2009 03 22, 16:04)
Atsiunčiau PRO 100 irgi iš Torrent.lt . Atsidaro irgi tik tokiu būdu kaip pas Jus. Kas liečia biblioteką: Ją reikia irgi parsiusti ( ten duota labai neblogą biblioteką). Jeigu norėsite perkelti pvz.: baldą, tai reikės atidaryti biblioteką, reikalingą failą. Ten Jums parodys daugybė baldo modelių. Atsistosite ant reikalingo baldo ir nutemkite jį i Jūsų daroma projektą PRO 100. Tada galima bus tą baldą koreguoti, keisti jo matmenys ir t.t.
Bet aš susidūriau su kita problemą. Man nepavyksta pakeisti norimo objekto nei spalvas nei medžiagas. Kankinausi labai ilgai dėl to. Kažkodėl būtent pdf. formato mano instaliuota PRO 100 programa nepriima. Rašo man kad neranda norimos medžiagos. Ir dar jeigu noriu papildyti biblioteką jau pačioj programoj, to padaryti neduoda. Kažkodėl nėra kontakto tarp pačios programos ir bibliotekos. g.gif

Malonu, kad atsiliepete. Tai is pradziu man tik bibliotekos neatidarydavo, o dabar is vis pacios programos neatidaro. Raso, kad yra naujesne versija ir kreiptis i gamintojus... g.gif Nesuprantu nieko... doh.gif
Atsakyti
Man visai patinka Architect Home Design smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ameri @ 2009 03 22, 15:04)
Kažkodėl nėra kontakto tarp pačios programos ir bibliotekos. g.gif

Reikia nustatymuose susieti programa su bibliotekos buvimo vieta PC
Atsakyti
QUOTE(Andriusha @ 2009 03 27, 09:16)

O kaip tai padaryti??? g.gif
Atsakyti
Sodo vizija

Tiems, kas nenori samdytis aplinkos projektuotojo, bendram vaizdui susidėti smile.gif
Atsakyti
100 namu projektu

user posted image

Parsisiusti

1 dalis- 285.6 Mb

2 dalis - 100.6 Mb
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrine: 06 gegužės 2009 - 08:39

Tai Jums turi duoti pasirinkti: arba atnaujinti dabar arba vėliau. Reikia spausti kad vėliau ir programa turi pasileisti. Tiesiog jau yra nauja versija šitos programos, dėlto ir rašo.

QUOTE(ausramor @ 2009 03 25, 22:30)
Malonu, kad atsiliepete. Tai is pradziu man tik bibliotekos neatidarydavo, o dabar is vis pacios programos neatidaro. Raso, kad yra naujesne versija ir kreiptis i gamintojus... g.gif Nesuprantu nieko... doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Andriusha @ 2009 03 27, 09:16)

Matyt nuėjau ne to keliu. Man programa PRO100 įsirašė arhivuota, kiekviena karta reikia ją išarhivuoti. Aš įdėjau biblioteką į ta patį archyvą, vis tiek jos tarpusavi nekontaktuoja. Nelabai žinau kur nustatyti ta ką Jus parašėte. Aš darau vizualizacijos su AutoCad ir Artlantis programomis. PRO 100 kartais labai praverčia, kai reikia griet padaryti darbą. Dėlto labai gaila kad nekaip negaliu pakeisti spalvas ir uždėti medžiagas.
Atsakyti
100 namu projektu

user posted image

Parsisiusti

1 dalis- 285.6 Mb

2 dalis - 100.6 Mb

Papildyta:
444 projektai

user posted image
parsisiusti

http://www.failai.lt...iky/444.rar.htm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrine: 01 birželio 2009 - 22:33
Laba diena mamytes ir ne tik smile.gif Reikia pagalbos... 4u.gif Braizau savo namu (palepes) projekteli su ArchiCAD'u ir poroj vietu stipriai strigau, nepadeda nei nusipirktos knygos... Gal kuri galit pakonsultuoti? blush2.gif Busiu nesvietiskai dekinga... 4u.gif
Atsakyti
gal kas turite issisaugoje kokia nuoroda su filmuota medziaga, kaip pasidaryti kambarios siena su tikiu dekoratuviniu galaistu ar tai tinku, kuris poto dazomas ir lakuojamas? buciau labai dekingas smile.gif
Atsakyti