Kaip pasiplanuoti virtuvės interjerą radau, o sakykit su kokia programa būtų nesudėtinga susikurti svetainės ar vaikų kambario interjerus?
QUOTE(Dumblas @ 2008 02 14, 20:30)
nepadesi tu, atimsi paskutinius zmoniu pinigus.
uz kokybe reikia moketi manau tikrai neverta gincytis del Dulux kokybes, o uz gera daikta reikia moketi
QUOTE(lengvute @ 2003 06 20, 19:27)
Kas galit parekomenduoti gerų leidinių ar int. puslapėlių, skirtų buto interjerui, o taip pat ir namo aplinkos tvarkymui
Aš esu atradusi keletą žurnalų ("Būsto idėja", "Statyk", "Namas kuriame gyvenu", "Namas ir aš", "Interjer dizain" (rusiškas)), o namo aplinkai tvarkyti, atrodo kažkoks naujas leidinys yra 'Alpinariumas" ar pan, gal kas žinot tiksliau ???...Vėliau sąrašėlį gal dar papildysiu
Aš esu atradusi keletą žurnalų ("Būsto idėja", "Statyk", "Namas kuriame gyvenu", "Namas ir aš", "Interjer dizain" (rusiškas)), o namo aplinkai tvarkyti, atrodo kažkoks naujas leidinys yra 'Alpinariumas" ar pan, gal kas žinot tiksliau ???...Vėliau sąrašėlį gal dar papildysiu
Man patiko šis puslapis - yra įdomių idėjų šiuolaikiškiems namamas
QUOTE(nanete @ 2008 06 18, 17:17)
Sveikos! kad jau rekomenduojates taip visos - turiu rekomendacija ir as - www.naminis.lt!
Man patiko
Kokia programa galėčiau pastumdyt baldus po namus, bandžiau nuo pradžių ieškoti- jau daug nuorodų neveikia
QUOTE(Ambrozija @ 2003 06 20, 20:18)
Ta "Busto ideja" ir as pavartau. Jis issiskiria is likusiu zurnalu, nes skirtas daugiau vidutiniam pajamas turinciam zmogeliui ;D.
O tas rusiskas tai "Interjer i dizain" irgi neblogas.
O tas rusiskas tai "Interjer i dizain" irgi neblogas.
Ambrozija,
pritariu.
Ir visada tau pritarsiu.
QUOTE(lengvute @ 2003 06 20, 18:27)
Kas galit parekomenduoti gerų leidinių ar int. puslapėlių, skirtų buto interjerui, o taip pat ir namo aplinkos tvarkymui
Labiausiai rekomenduoju naminis.lt - ten, bent jau as, randu viska, ko man reikia
Sveiki, niekur nerandu iš kur galėčiau parsisiųsti Architekt Home Deluxe 8 versiją, gal kas pagelbėtų ?
as parsisiunciau sita programa envisioneer_express_3_0_bet irgi nemoku naudotis kas pagelbes
Sveiki ir sveikos, mes taip pat įrenginėjam namą bet jau gan seniai. Kadangi dabar atsirado didesnis finasinis prieinamumas norėtume daugiau įsirengti kambarių tačiau reikėtų programėlės kokios. Perkame žurnalus "Statome namą". Gal kas turėtų atsiųsti arba duoti link'ą PRO 100 pragramėlės Kad ir demo versijos Būčiau dėkinga jeigu kasnors atsirastų
QUOTE(Naktine @ 2003 06 21, 09:12)
Man labiausiai patinka www.asa.lt Iš jo daug nuorodų į kitus puslapius. O iš žurnalų visada perku "Būsto idėją".
Papildyta:
QUOTE(Naktine @ 2003 06 21, 09:12)
Man labiausiai patinka www.asa.lt Iš jo daug nuorodų į kitus puslapius. O iš žurnalų visada perku "Būsto idėją".
Laba diena
As cia forume esu pirma karta. Bet tikiuos man pades jusu draugiskas kolektivas isspresti mano problema. Gal kas galetu padeti isigyti ukininko pazimejima, kad nereiketu lankyti kursu? labai reikia... Tikiuos priimsite mane i draugus
Aciu