Sveiki, gal kas turi PRO100 ir galetumete pasidalinti?
rasykit man privacia zinute
rasykit man privacia zinute
QUOTE(Perliukas @ 2005 02 08, 21:18)
FloorPlan 3D v8 (yra isleista rusiska versija , bet tai labai paprasta programa , ne visu objektu dydi gali keisti (pvz. vonios) , bet pasivaiksciot po vidu gali
programa radau, cracka radau, suinstaliavau, bet tai dar neviskas dar reikalauja activation code kur ir kaip rasti ta activation code, parasykit kas nors please
QUOTE(MAMICY @ 2007 04 28, 20:46)
Gal galėtų kas nors užrekomenduoti kokią programikę kurioj būtų galima paplanuoti namo kambarių išdėstymą... nes parsiunčiau vieną, parsiunčiau kitą - o jos per sudėtingos, per gudrios. man tiek nereikia... man uztektų ir paprasto 2d vaizdelio...
negaletum imest nuorodas, is kur siunteisi? nes radau tik viena (jau rasiau) ir vistiek neduoda atidaryti...
QUOTE(valpurgija @ 2007 05 05, 09:12)
lyg ir buvo tokia temelė, bet gal kas ką naujo atkasėt...butu gerai kokia lengvesnė...pasikurti baldu išdėstyma, sienu spalva ir pan....
as irgi noreciau, kad butu galima keisti sienu spalvas, grindu, spalvas, baldu ir t.t.
QUOTE(bekeshas @ 2007 06 27, 01:38)
As dariausi baldus firmoje: Virtuves baldai (draugo zmona rekomendavo).. Likau patenkintas kokybe ir dizainu.. Ilgai braizem ir derinom baldus pagal musu pageidavimus..
nu geras pats save reklamuoji
Dėkoju visiems už patarimus ir nuorodas be galo padedate sudėtingame apsisprendime. Ačiū...
Gal kas žinote tokią programą, kurioje būtų galima pagal savo sklypo matmenis pasdėlioti namą, augalus, susiprojektuoti bendra sklypo vaizdą. Jeigu supratote, ko aš noriu, iš anksto labai dėkoju.
QUOTE(giedregie @ 2007 09 21, 12:44)
sveiki,
gal kas zinote is gaut naujausia auto CAD versija??
pas mane kompe yra windows vista, tai ji senu programu neriima o auto CAD noriu, pasibraizyt savo svajonu nama!
help
gal kas zinote is gaut naujausia auto CAD versija??
pas mane kompe yra windows vista, tai ji senu programu neriima o auto CAD noriu, pasibraizyt savo svajonu nama!
help
nueit i firma "aga" ir nusipirkt uz keliolika tukstanciu
o siaip jei rimtai kam tokios griozdiskos programos, megejiskam (as taip supratau) braizymui. tikrai ir paciai smagiau bus pasidelioti tokia kur iskart viskas aisku ir kur rezultatas greit matosi
Papildyta:
autocadas gi tas pats kaip piestuku ir liniuote paisyt, tik tiek kad kampai garantuotai status
QUOTE(Juorita @ 2007 11 02, 16:59)
Gal kas žinote tokią programą, kurioje būtų galima pagal savo sklypo matmenis pasdėlioti namą, augalus, susiprojektuoti bendra sklypo vaizdą. Jeigu supratote, ko aš noriu, iš anksto labai dėkoju.
http://www.vovacka.n...11/02/6241.html - cia rasi Broderbund 3D Home Architect Landscape Design Deluxe v6.0 Programa skirta modeliuoti teritorijai aplink namus. I komplekta priklauso ir Broderbund 3D Home Architect Home Design Deluxe v6.0, kuri skirta namu modeliavimui, bet puslapio, is kur ja galima butu parsisiut, dar neradau...
QUOTE(rudzenskas @ 2007 11 07, 09:20)
http://www.vovacka.n...11/02/6241.html - cia rasi Broderbund 3D Home Architect Landscape Design Deluxe v6.0 Programa skirta modeliuoti teritorijai aplink namus. I komplekta priklauso ir Broderbund 3D Home Architect Home Design Deluxe v6.0, kuri skirta namu modeliavimui, bet puslapio, is kur ja galima butu parsisiut, dar neradau...
nu nesugebu parsisiusti programa kaip ir randu, bet kai spaudi parsisiusti 1 arba 2 dali islenda kitas puslapis o ten jau neikertu ka daryti
QUOTE(okkey @ 2007 11 07, 12:09)
nu nesugebu parsisiusti programa kaip ir randu, bet kai spaudi parsisiusti 1 arba 2 dali islenda kitas puslapis o ten jau neikertu ka daryti
tam kitam puslapy reikia spaust "FREE" (puslapio apacioj). per pora minuciu failas bus paruostas parsisiuntimui. kai faila paruosia, dar reikia ivest koda, kuris buna parasytas didelem raidem po zodziais "No premium user. Please enter" ir spaust "Download via ........." ir tada jau ismeta normalia, visiems suprantama failo parsisiuntimo lentele
kadangi spaudziant "FREE" yra pasirenkamas nemokamas parsiuntimas, tai kita programos dali leidzia siustis tik po keletos valandu. norint parsisiust greiciau, galima naudoti prgramele "Invisible browsing", kuri pakeicia kompiuterio ip adresa ir puslapis, is kurio siunciamasi, galvoja, kad cia jau kitas vartotojas. sita programele galima rast http://www.vovacka.n...rowsing_65.html
QUOTE(Karolis_B @ 2006 05 23, 23:13)
Sveiki,
Internete veikia nauja vonios irangos parduotuve - www.vonia24.lt - galima pasiziureti daug geros vonios kambario irangos, issirinkti ir nusipirkti labai pigiai. Apmoketi galima tiesiogiai ir greitai tiems, kas turi HANZA.NET prisijungima, taip pat yra galimybe moketi pavedimu. Prekes pristatomos per 24 valandas visoje Lietuvoje.
Pasiziurekit patys, ivertinkit. Kaip sakoma, pamatyti galima visur, bet kam uz ta pacia preke permoketi?
Internete veikia nauja vonios irangos parduotuve - www.vonia24.lt - galima pasiziureti daug geros vonios kambario irangos, issirinkti ir nusipirkti labai pigiai. Apmoketi galima tiesiogiai ir greitai tiems, kas turi HANZA.NET prisijungima, taip pat yra galimybe moketi pavedimu. Prekes pristatomos per 24 valandas visoje Lietuvoje.
Pasiziurekit patys, ivertinkit. Kaip sakoma, pamatyti galima visur, bet kam uz ta pacia preke permoketi?
Atsargiai su šita parduotuve, kainos tai mažesnės, tačiau aptarnavimas Visų pirma neatveža per 24 val, ir ne per 3 dienas, antra patiems teks užsinešti arba papildomai į kišenę atvežusiam žmogui sumokėt, neduos jokių garantijų ir jokių kvitų, man nedavė net galimybės pažiūrėti ar viskas tvarkoje, numetė prie buto durų, išsireikalavo 30 Lt už užnešimą, aprėkė ir išvažiavo. Kadangi laukiuosi paskutinius mėnesius nelabai ir galėjau pasiskeryčioti. Pirkom vonią, sutaupėm porą šimtų Lt, bet daugiau tikrai nesinaudosim šios el.parduotuvės paslaugomis.