Įkraunama...
Įkraunama...

Programėlės, nuorodos ir kiti pagalbininkai

QUOTE(Giga* @ 2007 03 31, 09:50)
as nusipirkau Arcon Home 2, tai zinokite arba ji nepilna, arba as nemoku naudotis, bet nieko gero man ten nesigavo sad.gif jei kas turite, gal galite pasidalinti patirtim ? kiap pvz ieiti i namo vidu ? man gaunasi tik aplink nama pasisukioti  ax.gif

O kokioj pas tave kalboj? Pas mus tai vokiskai doh.gif o vokiskai ne bum bum
Atsakyti
QUOTE(Ingaaa @ 2007 04 01, 15:14)
O kokioj pas tave kalboj? Pas mus tai vokiskai  doh.gif o vokiskai ne bum bum

pas mane rusiskai, tai kaip cia pasakius, kaip ri bum bum, bet kas karta reikia kompe kalba perstatyti, kad iskaitytum kas parasuyta, o tada su kitom programom dirbti neina, ir data rusiska rodo, nu vienu zodziu- kakzoks vargas sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Giga* @ 2007 04 01, 16:28)
pas mane rusiskai, tai kaip cia pasakius, kaip ri bum bum, bet kas karta reikia kompe kalba perstatyti, kad iskaitytum kas parasuyta, o tada su kitom programom dirbti neina, ir data rusiska rodo, nu vienu zodziu- kakzoks vargas sad.gif

na ir aš turiu tą programėlę, tik vokišką, tai visai nei bum bum doh.gif bet kažkas gavosi. Na bet jei labai norit tai bandžiau smartdraw, tai man ji thumbup.gif
Atsakyti
Jei viska esi isirengusi ir tau tetruksta uzuolaidu, tai galiu rekomenduoti puiku uzuolaidu salona: "Ahimene", sv. Gertrudos g. 44, kaune 8 615 17647, dizaineres el.pastas gintaster@gmail.com
Mudu su vyru likome labai patenkinti, dizainere atvaziavo i namus, juos apziurejo ir atsizvelgiant i musu pageidavimus parinko spalvas, audini, uzuolaidu dizaina, kitaip sakant viskuo pasirupino ji. Likome labai patenkinti ir ne per daugiausiai pinigu isleidome =)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo j_u_s_t_i_t_a: 03 balandžio 2007 - 12:34
Nu mergickos, perskaiciau visa tema, kaip matau, interjero kurimui ne viena programele yra. Va ir pasimeciau, kuria cia man dabar parsisiust. Pabandziau demo Pro100 ir CYCAS3, nu bet nemoku naudotis nei viena doh.gif verysad.gif . Reikia issistudijuoti gerai is pradziu... Noriu jusu patarimo - kuri cia is tu minetu temoje programu yra pati paprasciausia, na megejiska, bet kad vaizdas normalus butu? verysad.gif Noriu savo namui interjera susikurti, tai reikia tokios, kad butu paprasta naudotis. Prasau, padekit atsirinkti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(v_rasa @ 2007 04 15, 15:11)
Nu mergickos, perskaiciau visa tema, kaip matau, interjero kurimui ne viena programele yra. Va ir pasimeciau, kuria cia man dabar parsisiust. Pabandziau demo Pro100 ir CYCAS3, nu bet nemoku naudotis nei viena  doh.gif  verysad.gif . Reikia issistudijuoti gerai is pradziu... Noriu jusu patarimo - kuri cia is tu minetu temoje programu yra pati paprasciausia, na megejiska, bet kad vaizdas normalus butu?  verysad.gif Noriu savo namui interjera susikurti, tai reikia tokios, kad butu paprasta naudotis. Prasau, padekit  atsirinkti rolleyes.gif

Daug iš čia minėtų programėlių turiu, bet labiausiai patinka PRO 100, turiu tik demo versiją, bet viską išsisaugau worde. Ja naudotis tikrai nesunku, mirksiukas.gif , pirmą kartą ir ąš nelabai įkirtau, bet po truputėlį gavosi.dabar kariauju su archicad 9, bet nekaip kol kas... g.gif
Atsakyti
QUOTE(caca26 @ 2007 04 15, 20:00)
Daug iš čia minėtų programėlių turiu, bet labiausiai patinka PRO 100, turiu tik demo versiją, bet viską išsisaugau worde. Ja naudotis tikrai nesunku, mirksiukas.gif , pirmą kartą ir ąš nelabai įkirtau, bet po truputėlį gavosi.dabar kariauju su archicad 9, bet nekaip kol kas... g.gif

As tai pagnaibiau biski ja, bet kazkaip nutrenkiau, nepatiko.... Parsisiunciau siandien 3D Home architect design, sita daug suprantamesne man kazkaip thumbup.gif . Dar iki galo neisigilinau, bet labiau patiko nei Pro100
Atsakyti
QUOTE(v_rasa @ 2007 04 15, 21:22)
As tai pagnaibiau biski ja, bet kazkaip nutrenkiau, nepatiko.... Parsisiunciau siandien 3D Home architect design, sita daug suprantamesne man kazkaip thumbup.gif . Dar iki galo neisigilinau, bet labiau patiko nei Pro100

O gal gali pasakyti iš kur ją parsisiuntei, norėčiau ir aš pabandyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2007 04 16, 08:08)
O gal gali pasakyti iš kur ją parsisiuntei, norėčiau ir aš pabandyti  ax.gif

Jeigu turi teo interneta, tai gali parsisiusti is teo ftp. As is ten siunciausi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(v_rasa @ 2007 04 16, 09:12)
Jeigu turi teo interneta, tai gali parsisiusti is teo ftp. As is ten siunciausi  4u.gif

pas mane ne TEO verysad.gif O gal gali man per skype atsiūsti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2007 04 16, 09:18)
pas mane ne TEO  verysad.gif  O gal gali man per skype atsiūsti  blush2.gif

Pabandom, koks tavo nick'as?
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2007 04 16, 09:18)
pas mane ne TEO  verysad.gif  O gal gali man per skype atsiūsti  blush2.gif

sveikos, aš braižau interjera ir baldus su ArCon'u nera sunki, geriausia tureti pilna versija. aš gavau iš firmos, kurioje dirbau, persirašiau ax.gif
Atsakyti