Įkraunama...
Įkraunama...

Programėlės, nuorodos ir kiti pagalbininkai

Aš parsisiunčiau ArchiCAD 10, bet "tokia ten pieva". Per sunku megėjom, ten tik profesionalam.
Atsakyti
Dirbu su ArchiCAD 9, tai vizualizacijai ji nelabai tinkama. Projektavimui tai labai neblogai, greitai darbas vyksta. Vizualizacija graziausia turbut ArCon.
Atsakyti
QUOTE(ragama @ 2007 02 26, 15:40)
Radau kažkokią programėlę kambarių planavimui.Free versija 30 dienų.                http://www.roomarranger.com/
Papildyta:
Va radau ir tos programos ''vaistukus  ''http://rs15.rapidshare.com/files/18338307/RoomArrange467_T.rar

gal galėtum paaiškint kaip tuos vaistukus įsikelt. Man atidaro lentelę Premium ir Free. O vaistuko nieku nematau g.gif

Atsakyti
Paspausk Free,tada pradės skaičiuoti laiką apie minutę,po to atsiras kelios raidės,kurias reikia surašyti į langelį.Tada paspausk download ir kai išlys lentelė ,paspausk save ir nurodyk kur kompiuteryje reik išsaugoti.
Atsakyti
QUOTE(ragama @ 2007 03 01, 08:28)
Paspausk Free,tada pradės skaičiuoti laiką apie minutę,po to atsiras kelios raidės,kurias reikia surašyti į langelį.Tada paspausk download ir kai išlys lentelė ,paspausk save ir nurodyk kur kompiuteryje reik išsaugoti.

man neskaičiuoja jokio laiko ir natsiranda raidės. Atidaro lentelę su pinigai g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguliukas @ 2007 03 01, 17:01)
man neskaičiuoja jokio laiko ir natsiranda raidės. Atidaro lentelę su pinigai g.gif

Skaiciuja laika virs lenteles su pasiulymu pirkti. Tik laikas ten labai letai sukasi Turetu buti toks uzrasas tik laikas skirtingas .
Download ticket reserved. In 0.6 minutes your download will be ready.
Atsakyti
QUOTE(Lapiukas @ 2007 02 27, 15:39)
Aš parsisiunčiau ArchiCAD 10, bet "tokia ten pieva". Per sunku megėjom, ten tik profesionalam.

Kaip tu parsisiuntei? man vis nepavyksta, siule man vaziuot i vilniu, i firma, demo versija pasiimt, tik kad vilniaus nepasiekiu as blush2.gif
tai gal butu galima is taves gaut ta programele kazkaip 4u.gif ?
Atsakyti
Sveikos SuperMamytės - projektuotojos. Dabar pavasaris prisikėlimo metas lotuliukas.gif , taigi manau metas prisikelti ir mūsų namams. Taigi parašykite programėlių su kuriomis galima būtų susiprojektuoti savo namą iš vidaus r išorės biggrin.gif Būsių dėkinga

TIDUKAS - angel.gif
Atsakyti
Gal kas žinot iš kur būtų galima parsisiusti ArCon'ą ax.gif
Atsakyti
Ir mane domina šita programėlė blush2.gif
Atsakyti
as nusipirkau Arcon Home 2, tai zinokite arba ji nepilna, arba as nemoku naudotis, bet nieko gero man ten nesigavo sad.gif jei kas turite, gal galite pasidalinti patirtim ? kiap pvz ieiti i namo vidu ? man gaunasi tik aplink nama pasisukioti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Giga* @ 2007 03 31, 09:50)
as nusipirkau Arcon Home 2, tai zinokite arba ji nepilna, arba as nemoku naudotis, bet nieko gero man ten nesigavo sad.gif jei kas turite, gal galite pasidalinti patirtim ? kiap pvz ieiti i namo vidu ? man gaunasi tik aplink nama pasisukioti  ax.gif

Kiek gali išdidini, kad tarkim durys prieš akis būtų, spaudi pėdutes ir eini. Duris atsidaryt gali, kai atsiranda, ant pelytės galo žmogeliukas, spaudi dešnį klavišą ir Flugel offnen.
Atsakyti