Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo ir gimdymo atostogos,

dabar del to NPD. as spaudziu kad man taikytu uz pirma vaika 100lt, paskui "vaika auginu viena", o reikia spaust uz antra vaika,ar cia dar negimusiam negalioja?
Atsakyti
uzpildziau, nezinau ar gerai smile.gif ziuresiu kas gausis
Atsakyti
Kaip skaičiuotųsi motinystės pašalpa mano atveju koks laikotarpis imtųsi. Po vaiko priežiūros atostogų grįžau balandžio15 d. Vaikutis gims 2014m. apie kovo 8d.
Danbar galvoju rugpūčio mėn. eiti 2 sav. nemokamų atostogų. Tad labai domina kaip tai atsilieps motinystės pašalpai. Ačiū
Atsakyti
QUOTE(audradv @ 2013 07 01, 22:35)
Kaip skaičiuotųsi motinystės pašalpa mano atveju  koks laikotarpis imtųsi. Po vaiko priežiūros atostogų grįžau balandžio15 d. Vaikutis gims 2014m. apie  kovo 8d.
Danbar galvoju rugpūčio mėn. eiti 2 sav. nemokamų atostogų. Tad labai domina kaip tai atsilieps  motinystės pašalpai. Ačiū

I dekreta eisit kazkur sausi,tai ims laikotarpi 2012.12.01-2013.11.31,ieina pirmo vaiko VPA,tad galit prasyti,kad skaiciuotu jums palankesni varianta.VPA is 2013.04.01-2014.03.31 laikotarpio irgi ieina pirmo vaiko VPA,tad irgi galit prasyti,kad skaiciuotu palankesni varianta.
Atsakyti
Na va buvau sodroje,bet taip ir likau nieko nepesusi smile.gif ejau del to,kad antrus metus pasalpa perrasyti vyrui,bet kad as ir toliau auginu vaika,tai man pasake ,kad tokiu atveju mama nebesiskaito vaiko prieziuros atostogose ir yra nebeapdrausta,tai nieko as jau nebesuprantu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tarskute @ 2013 07 02, 11:26)
Na va buvau sodroje,bet taip ir likau nieko nepesusi smile.gif ejau del to,kad antrus metus pasalpa perrasyti vyrui,bet kad as ir toliau auginu vaika,tai man pasake ,kad tokiu atveju mama nebesiskaito vaiko prieziuros atostogose ir yra nebeapdrausta,tai nieko as jau nebesuprantu  verysad.gif

O jus dirbanti?
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 07 01, 14:33)
Prasitestu.

Tai gautusi,kad reikia isidarbinti kitoj imonej ir iseiti baigti vaiko auginti iki 3 metu ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmandr @ 2013 07 02, 11:38)
Tai gautusi,kad reikia isidarbinti kitoj imonej ir iseiti baigti vaiko auginti iki 3 metu ? g.gif

Taip.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 07 02, 11:35)
O jus dirbanti?

taip dirbau pries iseinant i dekreta,ir esu parasiusi kad busiu atostogose iki vaikui sueis 2 metai
Atsakyti
QUOTE(Tarskute @ 2013 07 02, 11:42)
taip dirbau pries iseinant i dekreta,ir esu parasiusi kad busiu atostogose iki vaikui sueis 2 metai

Nu tai ir viskas,ko cia pergyvenat,esat drausta,nes dirbanti ir esat VPA,nes taip nurodet darbe prasyme.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 07 02, 09:38)

O geras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmandr @ 2013 07 02, 11:51)

Bet dar klausimas ar darbdaviui tai patiks ir ar po VPA neliksit be darbo.
Atsakyti