Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo ir gimdymo atostogos,

QUOTE(monti @ 2013 06 19, 10:54)
Taip, sumaisiau, zinau, kad nesu VPA smile.gif Tai, va, as ir norejau suzinoti
nors ir neparasiau, ar gali siulyti DB darba kol gaudineji bedarbio
pasalpa  blush2.gif

darba siulyt turi bet gi niekiekvienas miestas tiek turi laisvu darbo vietu kad istisai siulo Mano kaimyne stovi darbo birzoi metus bet darbo jai dar nieks nepasiule
Atsakyti
Laba diena.
Reikia skubaus atsakymo, kiek randu, minima, kad į dekretą gali išleisti nebūtinai 30 savaitę, gali ir 28. Ar taip tikrai yra?
Man labai aktualu būtų išeiti 28, nes 30 savaitę aš jau skaitysiuosi bedarbė verysad.gif Jei įmanoma 28, tai reiks lėkt maldauti gydytojos...
Atsakyti
QUOTE(Cinamonine @ 2013 06 19, 14:21)
Laba diena.
Reikia skubaus atsakymo, kiek randu, minima, kad į dekretą gali išleisti nebūtinai 30 savaitę, gali ir 28. Ar taip tikrai yra?
Man labai aktualu būtų išeiti 28, nes 30 savaitę aš jau skaitysiuosi bedarbė verysad.gif Jei įmanoma 28, tai reiks lėkt maldauti gydytojos...

o kodėl bedarbė? ar bankrutuoja įmonė? Jei pristatytumėt pažymą jūsų neturi teisės atleisti, gali išleisti anksčiau, bet gydytojai nelabai linkę taip daryti dažnai, bet tokia galimybė, esant kažkokiems nesklandumams nėštume yra.
Atsakyti
Aciu, mergaites, uz atsakymus. O jei rizikuoti ir stoti I DB, ir jei pradetu siulyti darba gal butu galima iseiti? Ar cia ne taip paprasta? Ieskau visokiu variantu, nes siuo metu labai truksta pinigeliu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(monti @ 2013 06 19, 14:37)
Aciu, mergaites, uz atsakymus. O jei rizikuoti ir stoti I DB, ir jei pradetu siulyti darba gal butu galima iseiti? Ar cia ne taip paprasta? Ieskau visokiu variantu, nes siuo metu labai truksta pinigeliu  blush2.gif

ne taip lengvai ten tuos darbus ir siūlo, dar aišku ir nuo specialybės priklauso, ir jei pasiūlo dar nereiškia kad būtinai ir priims į tą darbą dirbti. Nuvykus į pokalbį dažnai paaiškėja, kad vis dėl to netinkamas darbuotojas jiems, jie įrašo į knygutę ten kad netiko ir toliau lauki.. Turiu visai nemenkai pažįstamų, kurie jau ne vienus metus toj biržoje stovi ir nedirba, kažkaip prasisuka:) Aš tokių dalykų netoleruoju žinoma, bet visokių situacijų būna, stokit į biržą ir tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(monti @ 2013 06 19, 15:37)
Aciu, mergaites, uz atsakymus. O jei rizikuoti ir stoti I DB, ir jei pradetu siulyti darba gal butu galima iseiti? Ar cia ne taip paprasta? Ieskau visokiu variantu, nes siuo metu labai truksta pinigeliu  blush2.gif

Jei labai trūksta pinigėlių, tai manau kokiią papildomą veiklą, kuri neštų pinigus reikia susirasti smile.gif o šiaip manau, kad galit ir neperleidus vaikui VPA į biržą stoti, juk antrais VPA metais dirbti tai galima, tai ir biržoje stovėti neturėtų būti uždrausta.
Atsakyti
QUOTE(Cabernet Sauvignon @ 2013 06 19, 15:32)
o kodėl bedarbė? ar bankrutuoja įmonė? Jei pristatytumėt pažymą jūsų neturi teisės atleisti, gali išleisti anksčiau, bet gydytojai nelabai linkę taip daryti dažnai, bet tokia galimybė, esant kažkokiems nesklandumams nėštume yra.

Bankrutuojanti įmonė. Bet dabar logiškai pagalvojau, kad nėra jokio tikslo eit prašyt tos 28 savaitės, nes dėl bankroto vis tiek atleis nustatytą dieną ar aš laukiuosi, ar nesilaukiu ir jaučiu absoliučiai jokio skirtumo ar aš dar dirbanti į tą dekretą išeinu ar jau atleista g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cabernet Sauvignon @ 2013 06 19, 16:49)
ne taip lengvai ten tuos darbus ir siūlo, dar aišku ir nuo specialybės priklauso, ir jei pasiūlo dar nereiškia kad būtinai ir priims į tą darbą dirbti. Nuvykus į pokalbį dažnai paaiškėja, kad vis dėl to netinkamas darbuotojas jiems, jie įrašo į knygutę ten kad netiko ir toliau lauki.. Turiu visai nemenkai pažįstamų, kurie jau ne vienus metus toj biržoje stovi ir nedirba, kažkaip prasisuka:) Aš tokių dalykų netoleruoju žinoma, bet visokių situacijų būna, stokit į biržą ir tiek smile.gif

Aciu, jauciu taip ir reikia daryti. Siaip turiu verslo vadybos bakalaura

QUOTE(dimutee @ 2013 06 19, 16:49)
Jei labai trūksta pinigėlių, tai manau kokiią papildomą veiklą, kuri neštų pinigus reikia susirasti smile.gif o šiaip manau, kad galit ir neperleidus vaikui VPA į biržą stoti, juk antrais VPA metais dirbti tai galima, tai ir biržoje stovėti neturėtų būti uždrausta.

As su mielu noru noreciau "legaliai" tuos pinigelius uzsidirbti, bet su 2 mazais vaikais sunkiai net sekasi sugalvoti, ka as galeciau dirbti ( siuti, megzti nemoku blush2.gif ) As VPA ir taip nesu, gaunu tik pasalpa, tai neturiu ko ir perleisti.
Atsakyti
QUOTE(monti @ 2013 06 19, 16:01)
Aciu, jauciu taip ir reikia daryti. Siaip turiu verslo vadybos bakalaura
As su mielu noru noreciau "legaliai" tuos pinigelius uzsidirbti, bet su 2 mazais vaikais sunkiai net sekasi sugalvoti, ka as galeciau dirbti ( siuti, megzti nemoku  blush2.gif ) As VPA ir taip nesu, gaunu tik pasalpa, tai neturiu ko ir perleisti.

Pasalpa turejo omeny smile.gif
Papildyta:
QUOTE(dimutee @ 2013 06 19, 15:49)

Birzoj tai galima stoveti,bet bedarbio pasalpa prades gaudineti tik tada,kai pasibaigs moketi sodra mot(tev) pasalpa.
Atsakyti
JOLANCIUK, o kaip ten butu su isejimu is DB? Ar ten ne taip paprasta? Paskui nereikia grazinti jau sumoketos pasalpos, jei sugalvoji iseiti is DB?
Atsakyti
QUOTE(monti @ 2013 06 19, 16:12)
JOLANCIUK, o kaip ten butu su isejimu is DB? Ar ten ne taip paprasta? Paskui nereikia grazinti jau sumoketos pasalpos, jei sugalvoji iseiti is DB?

Kol stovit,tol mokes,kai iseisit,tai ir negaudinesit daugiau bedarbio ismokos.
Atsakyti
QUOTE(Cinamonine @ 2013 06 19, 15:01)
Bankrutuojanti įmonė. Bet dabar logiškai pagalvojau, kad nėra jokio tikslo eit prašyt tos 28 savaitės, nes dėl bankroto vis tiek atleis nustatytą dieną ar aš laukiuosi, ar nesilaukiu ir jaučiu absoliučiai jokio skirtumo ar aš dar dirbanti į tą dekretą išeinu ar jau atleista g.gif

Tai imkite bileteni iki 30 savaites.
Atsakyti