Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo ir gimdymo atostogos,

QUOTE(lioniukė @ 2013 06 07, 11:21)
Laba diena 4u.gif  jeigu gerai apskaiciavau man i dekreta lapkricio 18-20 d., dar zinoma gine kt sav patikslins tai ax.gif bet jeigu lapkricio 27 d. naikintu pgl darbo sutarti mano etata ir siulytu kita darbo vieta ar galiu ta daryti? o jeigu apskritrai naikintu, tai vaiko prieziuros atostogu isleistu sodra? g.gif

Galit taip daryti,bet jeigu visai panaikins,tai negausit motinystes pasalpos,t.y uz NGA,gausit tik uz VPA mot(tev) pasalpa.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 06 07, 11:27)
Galit taip daryti,bet jeigu visai panaikins,tai negausit motinystes pasalpos,t.y uz NGA,gausit tik uz VPA mot(tev) pasalpa.

motinystes tai tas 1000 lt ar kiek ten g.gif o kaip skaiciuoja dabar vaiko priez atost pinigelius, uz paskutinius 12 men g.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lioniukė @ 2013 06 07, 11:38)
motinystes tai tas 1000 lt ar kiek ten g.gif o kaip skaiciuoja dabar vaiko priez atost pinigelius, uz paskutinius 12 men g.gif aciu 4u.gif

Ne motinystes pasalpa,t.y ta pasalpa kuria moka kai iseinat i nestumo ir gimdimo atostogas uz 4 men.
Taip ima paskutiniu 12 men vidurki praleidziant viena menesi iki NGA arba iki VPA.
Atsakyti
QUOTE(lioniukė @ 2013 06 07, 11:21)
Laba diena 4u.gif  jeigu gerai apskaiciavau man i dekreta lapkricio 18-20 d., dar zinoma gine kt sav patikslins tai ax.gif bet jeigu lapkricio 27 d. naikintu pgl darbo sutarti mano etata ir siulytu kita darbo vieta ar galiu ta daryti? o jeigu apskritrai naikintu, tai vaiko prieziuros atostogu isleistu sodra? g.gif

Juk Jus jau busite dekrete 18-20d, o naikintu tik 27d. Tai Jusu neliecia tai.
Atsakyti
QUOTE(Jorinte @ 2013 06 07, 11:50)

Tikrai smile.gif neatkreipiau demesio i menesi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(D*L*K @ 2013 05 25, 22:56)
Mums keiciant aiskino,kad tas statusas musu realiai kaip ir nekinta, nes "atostogauti" liekame mes, tik pasalpa perrasome vyro vardu.

O jei tokiu atveju, kad antrus metus pasalpa perrasoma ant vyro 40proc., jis dirba savo darba ir as pati iseinu dirbti ant puse etato , bet ne i savo darboviete, is kur isejau atostogu , o i kita....tada vyras tures rasyti prasyma darbe del VPA ir tiesiog dirbti toliau? o man reikes is pirmos darbovietes iseiti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olialia2001: 07 birželio 2013 - 11:15
QUOTE(olialia2001 @ 2013 06 07, 12:14)
O jei tokiu atveju, kad antrus metus pasalpa perrasoma ant vyro 40proc., jis dirba savo darba ir as pati iseinu dirbti ant puse etato , bet ne i savo darboviete, is kur isejau atostogu , o i kita....tada vyras tures rasyti prasyma darbe del VPA ir tiesiog dirbti toliau? o man reikes is pirmos darbovietes iseiti?

Jums iseidineti nebutina ir vyras VPA irgi nebus.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 06 07, 12:17)
Jums iseidineti nebutina ir vyras VPA irgi nebus.

Tiesiog as galiu dirbti naujam darbovieteje, kai sueis 2 metai is pirmo arba iseiti arba grizti, ir niekas neprisikabins? 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2013 06 07, 12:18)
Tiesiog as galiu dirbti naujam darbovieteje, kai sueis 2 metai is pirmo arba iseiti arba grizti, ir niekas neprisikabins?  4u.gif

Taip.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 06 07, 12:21)

AČIU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jorinte @ 2013 06 07, 11:50)

tai taip iseina, kad gausiu visas tas ismokas thumbup.gif nes skambinau i sodra, sake jeigu vaiko prieziuros atostogu eisiu jau tada kai etatas bus panaikintas, tuomet viskas priklausys tik ne darbdaviui prasyma rasai, nes tokio jau nera, bet kreipiesi i sodra, kad eini vaiko prieziuros atostogu tam tikram laiku ir jie apskaiciuoja suma, kadangi staza turiu darbui reikalinga, tai viska taip supratau gausime 4u.gif o gal dar ir su darbu viskas viskas gerai g.gif dekoju Jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lioniukė @ 2013 06 07, 13:16)
tai taip iseina, kad gausiu visas tas ismokas thumbup.gif nes skambinau i sodra, sake jeigu vaiko prieziuros atostogu eisiu jau tada kai etatas bus panaikintas, tuomet viskas priklausys tik ne darbdaviui prasyma rasai, nes tokio jau nera, bet kreipiesi i sodra, kad eini vaiko prieziuros atostogu tam tikram laiku ir jie apskaiciuoja suma, kadangi staza turiu darbui reikalinga, tai viska taip supratau gausime 4u.gif o gal dar ir su darbu viskas viskas gerai g.gif dekoju Jums 4u.gif

Jeigu nera darbdavio,tai i sodra tiesiog kreiptis,prasyma pildai kiek metu gaudinesi ismoka ir viskas.Atleiskit,kad jus suklaidinau,nepaziurejau i menesius 4u.gif
Atsakyti