Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba III

labukas visiems

QUOTE(LiepaMėta @ 2013 05 18, 07:41)
Man  neaišku dėl tų riebalų,  supratau kad turim valgyt gyvulinės kilmės riebalus ir kokoso aliejų t.y. tuos kuriuose daug sočiųjų riebiųjų rūgščių, bet kokie kiekiai? Kitos matau net salotas "sausas" valgo, aš tai prisikraunu naminės grietinės...Gal negerai darau? O kaip su šonine? Tai galima jos ar nelabai? Kad būtų tinkamai kiaulytės šertos nerealu tikėtis, net kaimo močiutės šeria grūdais, o fermose augintos juolab.Niekas kiaulių neaugina be grūdų  schmoll.gif  Na nebent pats augintumeis...

man irgi tas santykis buvo nelabai aiškus,bet po truputį aiškėja,aš turbūt per daug į baltymus buvau persimetusi,tai reik bandyti pasiskaičiuoti kaip maždaug galėtų tikslesnis valgiaraštis atrodyti.O suradau tinklapyje užrodytame Silver79 cronometr.com ,tarkim įvedus ,kad man reikia numesti po 1 kg per savaitę išmetė-1413 kcal ,kurias turiu gauti iš 53 gr baltymų, 70,7 gr angliavandenių ir 102,1 gr riebalų ,aišku ,kas nemeta svorio,tai daugiau kcal,bet procentaliai išeitų 15 :20:65 (B:A:R)
Homosanitus straipsnyje siek tiek panašiai rašo,bet mano manymu riebalo ten numažino,nes pasiskaičiavau pagal savo svorį ,neatitinka man kaloringumas
va,šitam-paskutinė pastraipa
My Webpage
na,ka einu Eurovizijos spoksoti
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 05 18, 09:30)
Pagal tyrinėtoją W. Price, sveikos,  necivilizuotai besimaitinančios tautos savo racione turi nuo 30 iki 80 proc sočiųjų riebalų, iš kurių tik nedidelę dalį (~4 proc) sudaro nepolinesotieji riebalai. Tad, perėjus į paleo, ir nevalgant krakmolo,  mūsų racione irgi ima dominuoti sotieji riebalai.

įvėliau klaidą blush2.gif turi būti :
iš kurių tik nedidelę dalį (~4 proc) sudaro polinesotieji riebalai.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 05 18, 20:14)
įvėliau klaidą    blush2.gif  turi būti :
iš kurių tik nedidelę dalį (~4 proc) sudaro polinesotieji riebalai.

nu Voresta, žmonės mirti galėjo.... doh.gif

lotuliukas.gif juokauju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaspadine:) @ 2013 05 18, 21:43)
labukas visiems
man irgi tas santykis buvo nelabai aiškus,bet po truputį aiškėja,aš turbūt per daug į baltymus buvau persimetusi,tai reik bandyti pasiskaičiuoti kaip maždaug galėtų tikslesnis valgiaraštis atrodyti.O suradau tinklapyje užrodytame Silver79 cronometr.com ,tarkim įvedus ,kad man reikia numesti po 1 kg per savaitę išmetė-1413 kcal ,kurias turiu gauti iš 53 gr baltymų, 70,7 gr angliavandenių ir 102,1 gr riebalų ,aišku ,kas nemeta svorio,tai daugiau kcal,bet procentaliai išeitų 15 :20:65 (B:A:R)
Homosanitus straipsnyje  siek tiek panašiai rašo,bet mano manymu riebalo ten numažino,nes pasiskaičiavau pagal savo svorį ,neatitinka man kaloringumas
va,šitam-paskutinė pastraipa
My Webpage
na,ka einu Eurovizijos spoksoti

na, svarbu tas svoris eitų žemyn, kad ir ne tokiais tempais, po kg/sav . Jei valgysi tik tiek~70 gr angl, ir neužkandžiausi, tai jis ir taip pasileis tirpt.
Atsakyti
Labs ryts,
Power košė

pusryčiauju (du kiaušiai, daug sviesto, šparaginių pupelių sauja su keliais gabaliukais mėsos faršo (vakarykštė vakarienė) ir saldžios bulvės gabaliukai anglių įkrovai; prigėriau vandens hidratacijai prieš bėgimą, tai kalatojuos visa - ar nuo nervo, kad biškį baisu bėgt bus ir pasiekti finišą, ar tas vanduo ir susniškas oras biggrin.gif
Atsakyti
kose? ten ne koshe, o vaisiu salotos biggrin.gif

viriau sian gy gy sviestuko. gavosi puikiai. tiesa, pradejau vakar, pagal kazkurios cia pamineta metoda, kai pirma sviestas islydomas vandeny, o kai sustengsta tas vanduo nupilamas ir verdamas ghee. dariau is sudyto sviesto, todel reikejo pirma druska istraukt is jo (sudytas sviestas pas mus perpus pigesnis uz nesudyta).
Atsakyti
p.s. Eurovizija buvo labai neypatinga siais metais. nemanau, kad lt kada nors pasirodys geriau negu 2005(?) metais su "LT united - we're the winners". atsimenu buvau sekancia diena mieste (Airijoj), maciau grupele mokinukiu dainuodamos "we're are the winners of Eurovision" biggrin.gif dar viena nesuprasta daina Aistes - Strazdas. jos vokalas dieviskas, bet daina neeuroviziska.
Atsakyti
Aš jau po varžybų. nerealuuuu!! ypač antras kvėpavimas yra nerealu ir bėgti su 5000 žmogų... pirmieji berods dešimt km atbėgo per 20-25 min... (lauksim oficialių laikų) biggrin.gif

o čia pažvengimui arba kas čia blogai ? biggrin.gif
user posted image

maistas po varžybų - paėmiau sumuštinį maniškiui, kurį po naktinės pamainos prigulusį pakėliau ir liepiau būti su manim, dar sulčių iš tetrapako pakelis turėtų fotkėj būti ir laimė darau obuolių biggrin.gif sukirtau biggrin.gif mašinoj saldžią bulvę sukirtau biggrin.gif wufwuf biggrin.gif

eurovizija tai kai prisižvengiau negaliu biggrin.gif Maniškis neapsikentęs užkuraičio pasakojiimų BBC pasijungė, ten tai bent komentatoriai.. ne apie kažkokio daininko varganas vaikystes pasakojo, o bent bajerius skaldė... šiaip šarmą praranda jau seniai ta komercinė eurovizija..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 19 gegužės 2013 - 13:11
Sėklų parduotuvėj pamačiau stevijos sėklų...būtų gal visai paleo g.gif juk augalas, pasmulkinai lapelius ir naudoji pvz. šokoladui.Kalbu ne apie saldiklį, o apie augalą.Kokia būtų jūsų nuomonė?
Atsakyti
QUOTE(LiepaMėta @ 2013 05 19, 12:43)
Sėklų parduotuvėj pamačiau stevijos sėklų...būtų gal visai paleo g.gif  juk augalas, pasmulkinai lapelius ir naudoji pvz. šokoladui.Kalbu ne apie saldiklį, o apie augalą.Kokia būtų jūsų nuomonė?

augalas, kiek žinau, nėra pats saldus...
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 05 19, 14:46)
augalas, kiek žinau, nėra pats saldus...

Rašo kad naudojamas vietoj cukraus
http://gyvenimas.del...le.d?id=5446250
Atsakyti
QUOTE(LiepaMėta @ 2013 05 19, 12:56)
Rašo kad naudojamas vietoj cukraus
http://gyvenimas.del...le.d?id=5446250

o kam tas cukrus? kam pakeist jį? saldūs vaisiai, džiovinti vaisiai, bananai puikiai kepiniuose ... kam smegenukus apgaudinėt biggrin.gif
Atsakyti