QUOTE(LiepaMėta @ 2013 05 18, 07:41)
Man neaišku dėl tų riebalų, supratau kad turim valgyt gyvulinės kilmės riebalus ir kokoso aliejų t.y. tuos kuriuose daug sočiųjų riebiųjų rūgščių, bet kokie kiekiai? Kitos matau net salotas "sausas" valgo, aš tai prisikraunu naminės grietinės...Gal negerai darau? O kaip su šonine? Tai galima jos ar nelabai? Kad būtų tinkamai kiaulytės šertos nerealu tikėtis, net kaimo močiutės šeria grūdais, o fermose augintos juolab.Niekas kiaulių neaugina be grūdų Na nebent pats augintumeis...
man irgi tas santykis buvo nelabai aiškus,bet po truputį aiškėja,aš turbūt per daug į baltymus buvau persimetusi,tai reik bandyti pasiskaičiuoti kaip maždaug galėtų tikslesnis valgiaraštis atrodyti.O suradau tinklapyje užrodytame Silver79 cronometr.com ,tarkim įvedus ,kad man reikia numesti po 1 kg per savaitę išmetė-1413 kcal ,kurias turiu gauti iš 53 gr baltymų, 70,7 gr angliavandenių ir 102,1 gr riebalų ,aišku ,kas nemeta svorio,tai daugiau kcal,bet procentaliai išeitų 15 :20:65 (B:A:R)
Homosanitus straipsnyje siek tiek panašiai rašo,bet mano manymu riebalo ten numažino,nes pasiskaičiavau pagal savo svorį ,neatitinka man kaloringumas
va,šitam-paskutinė pastraipa
My Webpage
na,ka einu Eurovizijos spoksoti