Pusryčiai anksti pusę 6 buvo. Būčiau numirus iki 2 val, kada pertrauką gavom darbe.
Pusryčiai du kiaušiai, savojos kopūsto-morkos kepėsis - na keptuvėj patušinta vandeny; sviesto; kotleto pusė
Užkanda: šoninės du gabalėliai
Pietūs: trys kotletai, du nago didumo pomidorai, rytinės daržovės... jau kaipp muuurkiauuu kaip valgyt norėjauuu murkti - Elatos žodis
Obuolys vietoj kavos - tonusui pakelt.. padėjo.
Sportas.. o bėgau šiandien su tokia idėja taip
http://www.youtube.c...h?v=7wcagLhU4dE žiauru, aplink namą apibėgau, nes taip kojų nepavilkau.. net eidama iš darbo į kalniuką..sustojau pailsėt..kojos nenešė- įsitempusios nuo visą dieną stovėjimo ir buko nieko nedarymo, ramstantis nuo vienos kojos ant kitos... vapše..
Vakarienei: sardinių indelis, savojos kopūsto-morkos patušijimas (kaip rytinis, pietinis.. kopūstas pagrindinė daržovė pas mane), moliūgo sėklų, juodų alyvuogių (už vynuoges skaniau ..sugalvojau taip atsidarius stiklainį... iš tikro nemėgstu vynuogių.. gerklę graužia saldumas); sviesto koks 70 gramų, du obuoliai glikogenui į raumenis .. tipo ir sviestas energijai atstatyt juk aš fat burner, nebe sugar burner. Sviesto nebepirksiu, nes tai mano SWYPO blin....
Be kavos šiandien. Bais norėjos iš darbo grįžus tonusui kelt..obuolį pagriebiau.. ir sakiau geriau kavą palakt nei tokiais kiekiais pradėčiau kavą sviestu keist
Labanaktis
p.s. pusryčiams turiu tų pačių daržovių, likusių nuo vakarienės ruošimo
ir su virtais kiaušiais bus, nes maniškis dieną virės matomai.. reiks suvalgyt.