Sveikos
Darbe 2 kartus bandziau rasyti, ale neissisiunte, priimiau kaip zenkla, kad buvo laikas patylet
Sedindriuke
Nesiparink, nemokyk tu zmoniu, mum daugiau normalaus maisto liks
Palik picas italei, kitus sh.. saviskiui ir kaimynui ir ziurek saves - neismokysi kiaules skraidyt
Reik y viska paprasciau ziuret, o tai temos apie sveikata ir valgy daros arsesnes uz religijos
Baisu net issiziot. As va siandien uz pilvo susiemus vaikstau, nes mmm prasidejo, kaimynas pradejo is dziaugsmo rankom plot - sakiau, kad kepenys tau pareis nuo riebalu, sakiau
Pats alu pliumpina, sveikuolis matai
Kita darbe pasake, kad oda labai graziai atrodo, pasakiau, kad daug riebalu valgau, tai galvojo juokiuos. Pasakojo, kaip mamai 1 tipo diabetas, perka jai viska becukrio, su fruktoze. Gaila ir jos, ir mamos. Papasakojau apie mityba sita, sako ji geriau jau numirtu, negu ryziu atsisakytu... Ka dar galima su tokiais zmonem diskutuot, jei ryziai svarbiau uz galimybe vaiksciot, daugiau laiko su anukais praleist ir t.t... Tegu..
As pusryciams sukirtau sviesto gabala, su trupuciu kakavos ir kokoso drozliu.
Pietums darbe buvo sausa vistyte su kopustu salotom. Vakarienei - mano ruosta vistiena su zirneliais ir morkom, grybais, grietineles padaze
Per 2 dienas kiausiniu pusryciams nevalgant, o kapojant sviesta, 2 kg nukrito
Negalejau patiket, galvojau, gal tiesiog skysciai isejo uzsilaike
Reiks kuriam laikui ju atsisakyt, paeksperimentuot.
Azu - man atsigavimas sita dieta po zaliavalgystes
Tiesiog kitas zmogus jauciuos, ne mano kelias tai buvo..
nomore - man nuo sios mitybos maziau keliai girgzda, o LT daktarai jau isvadine invalide buvo pries 3 metus, sake operacijos kaip minimum reiks
Nes man yra nykstantis kremzles audinys, kaulas y kaula trinas, bent jie taip sake. Butent veganyste ir zaliavalgyste, nors ir trumpa, kele skausmus. Dabar ju nebejauciu.
ciurlionis - valgant tikra maista, uzkandziaut nesinori. Esu tikra, kad jei uzkandziams pasirinktumet morka, agurka ar lasinukus, ne taip jau ir kramsnot noretus, nei kitokiu dalyku. Kantrybes, kantrybes, viskas su laiku.
Gero visoms savaitgalio, grazaus oro ir skaniu niom niom paleo