Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba III

aha, man irgi del to liudna, o kartu ir pikta, ypac kai pareiskia "gyvenu tik viena karta, tai leidziu sau viska", ta prasme "ryju bet ka, nes man skanu". o paskui aimanuoja, kad visur skauda, keikia gydytojus, skundziasi kaip viskas blogai, kaip nieko neturi, kad oras blogas, kaltina valdzia ir t.t. ir sugriebia dazniausiai, tik kai rimta beda prispiria.

lol, Sendrine ta pati desto...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 31 gegužės 2013 - 15:02
labas visoms,
susidomejau sita valgymo sistema. pirma man ja uzrode mano stomotologe. dave ir situ kur yra receptu.
klausimas. kiek randu angliskuose versijuose ten aiskiai parasyta kad "dairy" nevartojamas, o cia jus kai kurios piena ir jo produktus valgot.
ar yra kazkokia sistemos atsaka kur jie leidziami ar as kazka praleidau is esmes.
Atsakyti
QUOTE(ativas @ 2013 05 31, 14:01)
labas visoms,
susidomejau sita valgymo sistema. pirma man ja uzrode mano stomotologe. dave ir situ kur yra receptu.
klausimas. kiek randu angliskuose versijuose ten aiskiai parasyta kad "dairy" nevartojamas, o cia jus kai kurios piena ir jo produktus valgot.
ar yra kazkokia sistemos atsaka kur jie leidziami ar as kazka praleidau is esmes.

Yra Paleo - be pieno produktų, ir atšaka Primal vadinama-su riebiais pieno produktais (Marks Daily Apple šaltinis visam paleo, primal tinka).

Sveika atvykus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(jautiena @ 2013 05 31, 14:01)
aha, man irgi del to liudna, o kartu ir pikta, ypac kai pareiskia "gyvenu tik viena karta, tai leidziu sau viska", ta prasme "ryju bet ka, nes man skanu". o paskui aimanuoja, kad visur skauda, keikia gydytojus, skundziasi kaip viskas blogai, kaip nieko neturi, kad oras blogas, kaltina valdzia ir t.t. ir sugriebia dazniausiai, tik kai rimta beda prispiria.

lol, Sendrine ta pati desto...

oi man zlastis jam tai negaliu.. kur daugiau išsiliesi globaliai apie globalumą, jei ne čia.. kiti vis tiek nesupranta.. mat gyvena vieną kartą...
Atsakyti
o dar viena naujoke biggrin.gif sveika prisijungus.
Primal yra paleo atsaka, kuri leidzia pieno produktus, geriausia aisku is savu karvuciu ar is pazystamu kaime ir kad kuo maziau perdirbti, pilno riebumo, jokiu krakmolu ir saldikliu. pvz jogurto sudetis turi buti: pienas + bakterijos. du ingridientai, o ne taip kaip danone lactobacilijai su 20-cia. ir tai su salyga, kad toleruojat pieno produktus.
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 05 31, 14:06)
o dar viena naujoke biggrin.gif sveika prisijungus.
Primal yra paleo atsaka, kuri leidzia pieno produktus, geriausia aisku is savu karvuciu ar is pazystamu kaime ir kad kuo maziau perdirbti, pilno riebumo, jokiu krakmolu ir saldikliu. pvz jogurto sudetis turi buti: pienas + bakterijos. du ingridientai, o ne taip kaip danone lactobacilijai su 20-cia. ir tai su salyga, kad toleruojat pieno produktus.

toleruodavau... su paleo... suvalgius jogurto, tris dienas 33 būna...

dar pradėjau face oil cleaning darytis. Paleolietės blogerės labai giria tą dalykėlį, dėl spuogų visokių, odos susitvarkymo. Matysiu kaip bus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 31 gegužės 2013 - 15:19
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 05 31, 14:05)
Yra Paleo - be pieno produktų, ir atšaka Primal vadinama-su riebiais pieno produktais (Marks Daily Apple šaltinis visam paleo, primal tinka).

Sveika atvykus  4u.gif
Papildyta:oi man zlastis jam tai negaliu..  kur daugiau išsiliesi globaliai apie globalumą, jei ne čia.. kiti vis tiek nesupranta.. mat gyvena vieną kartą...

nu jomajo, kadras dublis numeris du.
ai dar man labai "patinka" tas argumentas, kad jeigu visi pradetu mesyte valgyt, tai Zeme musu visu nebeismaitintu. taip sutinku, bet sito priezastis ir yra tai, kad jau perdaug musu visu. vos ne kaip tas "nekilnojamo turto burbulas" putesi, putesi ant nieko ir bam! taip ir zmonija samoningai (o gal ir ne visai) eina saves sunaikinimo keliu.
ech geriau pasipasakokit, kokios skanestais siandien mintant, nes tos globalines problemos, na juk neispresim mes ju doh.gif as gyva vakaryksciais pietum ir obuoliniais keksiukais - vel puota blush2.gif
Papildyta:
aliejum turi omeny? smile.gif atraportuok kaip seksis, ok.
Papildyta:
QUOTE(ativas @ 2013 05 31, 14:01)
labas visoms,
susidomejau sita valgymo sistema. pirma man ja uzrode mano stomotologe. <...>
prisisnekes ta stomotologe, nes vengiant angliavandeniu, dantys nustos gesti ir liks ji be darbo biggrin.gif
Atsakyti
aciu uz silta priemima 4u.gif
as dar tik info renkuosi. smile.gif jungsiuos po keleto dienu.
karvuciu neturiu, bet yra pirkti "grass feed" karviu pieno. nors man jo tiek ir tereikia. nebent varske pasidaryt.
tik va, su riebalais as nelabai draugauju. tiesiog tr.....a paleidzia. atsiprasau uz issireiskima.
visa kita kaip ir tinkama.
Atsakyti
mudvi dubliuojamės biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif taigi valgiai biggrin.gif

ryte kiausinis su sprouted bean ūgliais, špinatais, ant plantain duonelės, avokado

paskui filadelfijos sūrelio nugvelbiau ir sulaižiau (full fat... jez kaip aš indeliais tuos light ėsdavau???)

kokoso stambių držlių, obuolys, vištienos nurakinėjau, kol saviškiui į indelį darban dėjau.. dvi alyguogės juodos

kavinuos...

vakarienei numačius salotas burokėlio, špinatų, ožkos sūrio, bei graik.riešutų - užmačiau pinterest'e kaip tik.

kavinuos

judesio duosiu paskui, ir vakarienė bus kažkokia... sprouted beans ūgliai keptuvėj..reiks jaučiu juos suvartot su sardinėm arba višta likusia... žodžiu negaminu, o valgau, kas valgoma .. šilto maisto seniau iš vis šiltu sezonu pas mane mažai būdavo, dabar tik viskas pamėgta kad ghee plauktų.. biggrin.gif

Ativa, dėl 33 tai organizmas priims tuos riebalus galiausiai, ir dėkos tau. gal netinkamus kokius aliejus naudodavai... gal ne nuo visų būna 33, pastebėk nuo apskritai ko taip būna, ko suvalgius ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 31 gegužės 2013 - 15:25
QUOTE(jautiena @ 2013 05 31, 09:18)

Papildyta:
prisisnekes ta stomotologe, nes vengiant angliavandeniu, dantys nustos gesti ir liks ji be darbo  biggrin.gif

jeigu jau tiksliau, tai stom-higieniste. darbo tures biggrin.gif
o ji pati is ponckutes virto gazele.
Atsakyti
QUOTE(ativas @ 2013 05 31, 14:27)
jeigu jau tiksliau, tai stom-higieniste. darbo tures  biggrin.gif
o ji pati is ponckutes virto gazele.

Su Paleo, ar kokia jos istorija? Šaunu iš tikro!
Atsakyti
bandysiu ziurek kas man is riebalu netinka. nes paskutiniai 33 atvejai tai net nejuokinga buvo....

dar pati iki galo neisziurejau, bet gal kam pravers receptu sitas
receptai
Papildyta:
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 05 31, 09:30)
Su Paleo, ar kokia jos istorija? Šaunu iš tikro!

jo su paleo
as pas ja kas 6 men einu, tai labai pasimate skirtumas
Atsakyti
aš jau porą metų perku vištas iš ūkininko. Jis iš Daugų kas savaitę veža į Vilnių, imant kelias namo užveža ar kur mieste atiduoda. jei kam reikia, galiu duot kontaktus 4u.gif
ryte riebi varškė su vaisiais, pietums kiaušinienė su šonine ir pievagrybiais + "gaidelio" salotos, vakarienei bus sultinys.
sergu, antibiotikai wacko.gif
Atsakyti