Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba III

QUOTE(Sedindriuke @ 2013 05 30, 22:25)
tiesa smile.gif kartais galima, kad pasitikrint, kaip nuo jų būna bloga paskui (arba ne.

lotuliukas.gif kad nepamirštum žmogus, kodėl jų nenori lotuliukas.gif

QUOTE(ciurlionis @ 2013 05 30, 22:59)
siandien nevalgiau kiausiu,galva ir nebeskauda.Tai gal  man jie netinka  smile.gif
padarysiu expermenta...rytoj suvalgysiu paziuresiu kas bus smile.gif

mano eksperimentas - šiandien jų nevalgyti ir pažiūrėti, kas bus. pusryčiausiu lašiaku su daržovėm, be kiaušų šiandien.

QUOTE(jautiena @ 2013 05 30, 23:00)
o kiek naujokiu cia padave. bent tris siandien suskaiciavau, jega  thumbup.gif

turbūt palanki kokia nors mėnulio fazė, ar ką, kad visos vienu metu sugriuvom lotuliukas.gif

vakar valgiau du kartus blink.gif nenorėjau daugiau blink.gif o aš ką, jei organizmas liepia nevalgyti, tai ir nevalgau biggrin.gif pietūs-vakarienė buvo 3 valandą vakar, ir visai aš atsibudau dar nealkana, pusryčiai turbūt dar kokias dvi valandas palaukti turės. stebuklai.
šiandien ryte išlipus iš lovos laiptais lipau žemyn kuo lengviausiai, nebuvo tiek sustingę sąnariai blink.gif žodžiu, neatsistebiu lotuliukas.gif
ai, vakar šiokioj tokioj šventėj buvau, prasėdėjau pusantros valandos su saldėsiais panosėje. kažkaip nesukėlė man jie emocijų šiltų. o galvojau, sunkiau bus, užsimanysiu kokios nesąmonės. nežinau, kiek tai tęsis, bet kol kas įtartinai lengvai išeina taip maitintis ir nesitraumuoti.
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2013 05 31, 05:53)
šiandien ryte išlipus iš lovos laiptais lipau žemyn kuo lengviausiai, nebuvo tiek sustingę sąnariai  blink.gif žodžiu, neatsistebiu  lotuliukas.gif
ai, vakar šiokioj tokioj šventėj buvau, prasėdėjau pusantros valandos su saldėsiais panosėje. kažkaip nesukėlė man jie emocijų šiltų. o galvojau, sunkiau bus, užsimanysiu kokios nesąmonės. nežinau, kiek tai tęsis, bet kol kas įtartinai lengvai išeina taip maitintis ir nesitraumuoti.

kaip smagu girdeti kad jauti pasikeitimus,kad atlaikai saldesius,saunuole 4u.gif

o as istisai galeciau kramsnot,bet tramdau save.Negerai cia taip.Vakar nevalgiau pusryciu,bet turejau daug veiklos ,tai kazkaip ir pabegau nuo ju.Isejo 2 kartai valgymo,be jokiu uzkandziavimu.
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2013 05 31, 06:53)

šiandien ryte išlipus iš lovos laiptais lipau žemyn kuo lengviausiai, nebuvo tiek sustingę sąnariai  blink.gif žodžiu, neatsistebiu  lotuliukas.gif

na šitą dalyka aš maždaug po savaitės pastebėjau. Rytmečiais pėdų sąnariai būdavo sustingę ir, laiptais lipant, tikrai jausdavosi.

tęsis tiek, kiek tu to norėsi. O kai jausies vis geriau, nenorėsi į tas "gėrybes" nė žvilgtelt. Nueini kokion Maximon ir galvoji: Kiek čia visko...ko man nereikia biggrin.gif

Ko NIEKADA nereikia  žmogui mityboje? Visų pirma tai cukraus ir visko, kame jo yra – saldžių vaisių ir jų sulčių, gazuotų gėrimų, bandelių ir pyragėlių, tortų, medaus, javainių, saldainių, šokolado. Augalinių aliejų, kurių yra tradicinėse sriubose, keptame maiste, majonezuose, margarinuose, konditerijos gaminiuose, čipsuose, krekeriuose, riešutuose, saulėgrąžose, džiuvėsiuose. Visų produktų, kuriuose yra mielių – tradicinių pyragų, riestainių, duonos ir alaus. Krakmolo, kurio gausu baltuose miltuose, bulvėse ir ryžiuose. Kuo gi ir kaip minta toks žmogus? Valgo tai, kas yra natūralu, žalia arba paruošta tik užpilant verdančiu vandeniu ar pavirta labai trumpai, tame tarpe ir mėsą ar žuvį. Nevalgo šildyto, konservuoto, koncentruoto, rafinuoto maisto. Vakare visada valgo baltyminį maistą. Jam asmeninė sveikata svarbesnė už tradicinės „šeimos“ įpročius.
(HS)
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 05 31, 08:21)
Nueini kokion Maximon ir galvoji: Kiek čia visko...ko man nereikia  biggrin.gif

šitą aš jau seniai pastebėjau biggrin.gif mes jau geroką laiko tarpą apeinam tik šviežio normalaus maisto skyrius, tai dabar atkrito man tik kruopų/ miltų/cukrų lentynos, viso kito ir taip nelabai pirkdavom. būdavo - mėsa, žuvis, vaisiai, daržovės, kruopos, ir psio, jokių ten pusgamoinių ir nesąmonių kokių, viską namie gaminam. tai galvoju, kad šitai ma palengvino dabar gyvenimą. kads minta kolom , sausainiais ir parduotuviniais koldūnais, tai matyt sunkesnis tas mitybos keitimo iššūkis.
su šeima, aišku, didesnė bėda. aš jau gal kokius du metus juos terorizuoju dėl saldumynų valgymo; vaikui dar kažkiek galiu pareguliuot, o vyrui...
šiandien turėsiu šiokių tokių svečių, tai ruošiuosi, mėsas marinuoju, nelabai sveikai bus ant laužo kepta, bet kaip nors. desertui gaminu jogurtinius ledus, be šitų gal apsieisiu g.gif bet bent jau šeimai bus sveikiau nei miltiniai saldumynai.
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2013 05 31, 09:39)

šiandien turėsiu šiokių tokių svečių, tai ruošiuosi, mėsas marinuoju, nelabai sveikai bus ant laužo kepta, bet kaip nors. desertui gaminu jogurtinius ledus, be šitų gal apsieisiu  g.gif  bet bent jau šeimai bus sveikiau nei miltiniai saldumynai.

aha, šiandie ir mane užpuls. Irgi šašlykai (patys atsiveš), tačiau vieną iešmą dėl savęs galima ir mažiau pakept mirksiukas.gif nuo to tik minkštesnė mėsytė bus. Pakeptas tas šašlykas vis vien geriau, nei kruopos.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 05 31, 10:19)
aha, šiandie ir mane užpuls. Irgi šašlykai (patys atsiveš), tačiau vieną iešmą dėl savęs galima ir mažiau pakept mirksiukas.gif  nuo to tik minkštesnė mėsytė bus. Pakeptas tas šašlykas vis vien geriau, nei kruopos.

tai vat, aš irgi taip mintiju. dėl mėsos neperkepimo man dar kažkaip drąsos trūksta, kai mėsa iš parduotuvės. g.gif
svajoju kokių tiekėjų apturėt įvairesnės miesos, kad ir avienos/veršienos/naminių vištų, bet kol kas dar finansiškai neįgyvendinama ilgai bus. nors reik tikėt šviesiu rytojum smile.gif
Atsakyti
nebijok, nes jei koks mikrobas ir yra, jis tik ant paviršiaus gali būt, ne gabaliuko viduje. O dėl parazitų tai juk parduotuvinė mėsa -griežtai tikrinama kiekviena kiaulė.
Atsakyti
Sveikos visos!

Vakar ryte tiek džiaugiausi tom saldžiom buvlėm. O po piet.... nežinau ar gali taip būti, bet man rodos nuo jų kai supykino. Tiesa, valgiau ir kokosų su kakava, ir cikorijos kavos su kokoso pienu. Bet prisiminus tas saldžias batatas tai toks šleikštulys suima...feuuuj. Kas jos per dalykas, ar galiu būti alergiška.
Prisimenu kažkada panašiai jaučiausi pavalgius moliūgų blynų.

Antra diena be kavooooos..os...sos...sos...
Galva kaip pliušo prikimšta, truputį skauda. O noro kavos atsigerti visai nėra. smile.gif
Atsakyti
labas rytas...

vakar taip skaniai pridariau visgi tu skrandukku, sirdeliu, bet man jie netiko arba nezinau kas buvo....turiu beda su kasa, tai man ji taip raize, maude, kad ryte dar vyrui sakiua, kaip man negera, kaip man skauda ir sunku, siuabas...vat galvoju ar gali taip buti nuo ju? viskas kitas iprastai buvo naudojama....

QUOTE(Sedindriuke @ 2013 05 30, 22:53)
bet pamėginki įtikinti, kad tai ne rodiklis, kai įsitikinę, kad tau infarktas gresia... bet iš tikro pati subijojau.. norėčiau galimybes turėt ir tyrinėtis vis kas kiek laiko tą cholesterolį...  plem reik eit pas GP ir prašytis kraujo tyrimo ir cholesterolio, arba privačiai susirast...  biškį nesmagiai pasidarė, aišku neįtikinau nė per gramą...  o man nervas kyla, tvinksi galva...  nu ir diena..

mes va kita savaite eisim irgi tikrintis, tiksliau vyras, po menesio laiko tokios mitybos....labai tikiuosi kad nieks nebus pakile, o kazkiek pasinormalizave biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(limma @ 2013 05 31, 12:31)
mes va kita savaite eisim irgi tikrintis, tiksliau vyras, po menesio laiko tokios mitybos....labai tikiuosi kad nieks nebus pakile, o kazkiek pasinormalizave biggrin.gif

lauksim rezultatų bigsmile.gif

o aš šiandien, kaip ir žadėjau, be kiaušų pusryčiams. galvai lengviau.
Atsakyti
Man keistas zmoniu pasakymas, kad jie netiki sveika mityba.
Ar yra skirtumas tarp krakmolines slapenkes ir gabaliuko geros mesytes? Tarp kolos stiklines ir stiklines tyro vandens? Matyt atbaido nenoras uzsiimti su savimi, kantrybes reikia, gal stebuklu nebus, bet juk sveikata yra brangiausias turtas. Skudurus lyginam, masinas plaunam, o i save kaip i siuksliu deze metam atliekas. Liudna verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 05 31, 13:39)
Man keistas zmoniu pasakymas, kad jie netiki sveika mityba.
Ar yra skirtumas tarp krakmolines slapenkes ir gabaliuko geros mesytes? Tarp kolos stiklines ir stiklines tyro vandens? Matyt atbaido nenoras uzsiimti su savimi, kantrybes reikia, gal stebuklu nebus, bet juk sveikata yra brangiausias turtas. Skudurus lyginam, masinas plaunam, o i save kaip i siuksliu deze metam atliekas. Liudna  verysad.gif

kai daugelis priima sveikatą for granted, tiki nesveikai sveikatos amžinybe, teisinas ''vieną kartą gyvenu, tai kaip nesuvalgysiu tos bandelės..juk ji tokia dieviška..devintam danguj būsiu'' ..tai tol gaunas kad suvokti net tingi, mėginti tingi, išeit iš patogumo zonos tingi...
Atsakyti