Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba III

dėk atsakomąjį smūgį lotuliukas.gif
Cancer can't occur, unless there are unsaturated oils in the diet. [C. Ip, et al., Cancer Res. 45, 1985.] Alcoholic cirrhosis of the liver cannot occur unless there are unsaturated oils in the diet. [Nanji and French, Life Sciences. 44, 1989.] Heart disease can be produced by unsaturated oils, and prevented by adding saturated oils to the diet. [J. K. G. Kramer, et al., Lipids 17, 372, 1983.]

dar viena nuoroda http://www.marksdail.../#axzz2UZQjmAzb
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo " voresta ": 30 gegužės 2013 - 19:20
dėjau drinks_cheers.gif bet ten visi ''ekspertai'' kaip visada... sportas ir riebalai nesiderina.. daug kas clean eating daro, kiti valgo in moderation, kiti paleo mėgsta (tai su ja mes sutariam biggrin.gif ir ji už ne f******* fat loss, bet už sveikatą)...

žodžiu kuo toliau tuo sportas nesisieja su sveikata nes tik už riebalų naikinimą..kas tolygu daros savo kūno naikinimui... požiūris toks.. kai turėtų būti, dėl sveikatos, estetikos noriu gerint sveikatą, kad ilgainiui būčiau sveikas, tvirtas, funkcionalus, reproduktyvus ir pan... ai kam draskytis ir kištis. bet va liežuvis pagaląstas..
Atsakyti
siandien nusipirkau kokosu kremo pabandyt. o jau skanumas, apsiedimas garantuotas, surijau ketvirti pakiuko. jau kokosu pieno nebenoriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 05 30, 19:37)
siandien nusipirkau kokosu kremo pabandyt. o jau skanumas, apsiedimas garantuotas, surijau ketvirti pakiuko. jau kokosu pieno nebenoriu biggrin.gif

Nepatikėsi, kiek aš jo suvalgius esu nuo lapkričio.. ai paleo gyvenims prasidėjo biggrin.gif su chia sėklom, kakava, kokoso drožlėm.. ir šakutės makutės apsiėdimas... kaip užsimanau skanaus kažko.. neperku, nes pavojus palmėms išnykt biggrin.gif

šitą pirkai coconut cream (Sainsbury jis pigiausias būna)
Atsakyti
aha sita, 2.29eur pas mus.
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 05 30, 19:51)
aha sita, 2.29eur pas mus.

kiek gramu? tas 250gr ania? tada kaina doh.gif pas mane 89 pensai.
Atsakyti
paskaitinejau , paskatinėjau ir... pagalvojau, kad man irgi reikia tos Paleo g.gif
dar nedaug perskaičiau, bet jau įsisąmoninau , kad cukrui , kruopoms ,miltams tai griežtai ne..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuobodi: 30 gegužės 2013 - 21:20
QUOTE(nuobodi @ 2013 05 30, 20:19)
paskaitinejau , paskatinėjau ir... pagalvojau, kad man irgi reikia tos Paleo g.gif
dar nedaug perskaičiau, bet jau įsisąmoninau , kad cukrui , kruopoms ,miltams tai griežtai ne..

tiesa smile.gif kartais galima, kad pasitikrint, kaip nuo jų būna bloga paskui (arba ne. Ne skartais paprasčiausiai aplinkybės arba didžiulis noras neleis išvengt..)

Tęsk skaitymą, lobiai wink.gif
Atsakyti
siandien nevalgiau kiausiu,galva ir nebeskauda.Tai gal man jie netinka smile.gif
padarysiu expermenta...rytoj suvalgysiu paziuresiu kas bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 05 30, 19:56)
kiek gramu? tas 250gr ania? tada kaina  doh.gif  pas mane 89 pensai.
net nukulniavau iki spinteles pasiziuret (jooo, paziuret - paest, of course, tiesiog irresistible)... ipakavimas toks pats, bet 200g ir pavadinimas "Creamed Coconut" be uht wink.gif na ir kaina airiska blink.gif beveik vertetu sokt i kelta ir tempt ta jusiski is sainsburys, kaipo kontrabanda lotuliukas.gif

kepiau siandien keksiuku obuoliniu - laaabai geri ir grazus gavosi, gal kad daugiau kokosu miltu privariau, tai nesukrito. beveik reiktu nupaveiksluot, bet nezinia ar kas liks iki ryt dienos sviesos blush2.gif

sian pusryciam: puodziukas kavytes, du kiausiai, kaules papilves, cukinijos, dar sviesto ant visko nomnom ir desertui tarkuotu morkyciu su al.aliejum dubenelis. po 5 val: sardiniu savo sultyse skardine, ketvirtis avokado, raugintu kopusteliu ir dar pasilepinau rukyta skumbres gabaleliu, bet sita prisudyta daug, todel valgiau mazai jos. o pavakary prasidejo kepimai, gaminimai, laizymai, skanavimai doh.gif sedziu prisisprogus visokiu nesamoniu, bandziau dar pietus pavalgyt: "zrazai" - farsas ivytas i karbonada, o garnyrui kalafijoru kus-kus ir tarkuoti virti burokeliai, bet tik mazyte porcija, nes vietos pilve nelike, ypac po kokosu kremo. na bardakas. bet man tai kas? pries gerus du men, kai pradejau be stabdziu ryt sviesta, kokosu riebala ir kiaules papilve nepriaugau nei gramo lotuliukas.gif ir koks kaifas po n-metu ribojimo yra uzsimest dar viena guza sviesto ant karstu darzovyciu biggrin.gif aisku, stadziai yra ant visko su daug angliu, bet jie tokie be emociju - nera ir nereikia. o stabdziai ant riebalu buvo tokie skausmingi, nors as ir valgydavau to riebalo, bet galvoj vis mintis "galima, bet tik prisilaikant". pvz sitas kokosu kremas 64g riebalo 100gr, o angliu tik 8g - gazas, galetu but ir dar riebesnis. o butu atvirksciai - nebe maistas tada tongue.gif

o kiek naujokiu cia padave. bent tris siandien suskaiciavau, jega thumbup.gif
Atsakyti
aš išsekus... italę ir kt bandžiau įtikint apie saturated fat kad nėra širdies ligų priežastis.. aišku pasiknisus paleo ir cholesterolis, tai tik ir meta kad visų cholesteroliai dideli būna.. bet gerasis ir trgliceridai ryškiai sumažėja atsisakius šūdanglių..
bet pamėginki įtikinti, kad tai ne rodiklis, kai įsitikinę, kad tau infarktas gresia... bet iš tikro pati subijojau.. norėčiau galimybes turėt ir tyrinėtis vis kas kiek laiko tą cholesterolį... plem reik eit pas GP ir prašytis kraujo tyrimo ir cholesterolio, arba privačiai susirast... biškį nesmagiai pasidarė, aišku neįtikinau nė per gramą... o man nervas kyla, tvinksi galva... nu ir diena.. ginčyjimaisi nesveiki dėl kaušiškų dalykų...

pheww.. prakaitas muša... blink.gif

plem užėsčiau kokoso kremo.. neturiu.... tahini jau viaukt..su morka pirmais sugraužiau ir dar pirštą kaišiodama prilaižiau....

Jautiena, jaa 200gr bus, apsimelavau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 30 gegužės 2013 - 22:54
ai susimelavau pati, pokiuks pas mane to kremuko tai 250 biggrin.gif daugiau gėrio.. miegot reik..seilės susikaups dar biggrin.gif
Atsakyti