Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba III

Sveikos naujai uzklydusios 4u.gif

Man irgi buvo sunku pagalvot apie "tik" tris valgymus dienoje. Bet sekmingai perejau smile.gif svarbu sociai pavalgyt, kad butu riebalu. Labai jauciasi, jeigu nors karteli liesiau uzvalgai, alkis daug greiciau ateina biggrin.gif svoris vis pakrenta...
Ziuriu cia akcija -NE kavai bigsmile.gif as dar niekaip nepribrendau atsisakyt...kiausiniu irgi niekad neisbrauksiu, man tai skaniausias maistas, kiekviena ryta pusryciams kiausiniai dabar...vakar is kaimuko 40 parsiveziau bigsmile.gif niamu niamu biggrin.gif
Atsakyti
vos nesusipjovėm su mb.... kai jis sportina, anglis nori kišti į save, skau riebalo ir baltymų valgyk.. šakės.. akys ant kaktos lipo.. pradėjau apie iš vis kad anglių nereik žmogui, o daržovių ir vaisių pavidalu pilnai užtenka, ir gali pilanvertis būti.... tai daėjom iki kad kiek pasauly valgo žmonių tuos anglis, kitaip badu numirtų, juk gmo ir daroma, kad pasualy bado išvengtų ... aišku viskas vyko protingiau, ir jo naudai, nes aš nemoku apginti savęs, tik pasiutau kai pasakė kad gmo vos ne pasaulio išsigelbėjimas.. sakau sorry man px yra kad ten dedas, jei aš turiu ir galiu rinktis ką valgyt...dzin kad kinai ryžius valgo, neisiu su jais solidarizuotis...

kepu vištą..sakau dzin vsio..ėsi savo žirnelius, o vištą iškepu ir išnešu kaimynui juodukui, tegul afrika maitinas blin..

šakės kaip persiutus negaliu... pastoviai tiesiog užsičiaupiu nes apkaltinta lieku klišių prisiskaičius, kai jis pagal sušiktas delfio klišes ar gerųjų dietologų, kurie pasauli nuo bado gelbeja, prisiskaitęs..ne neklišės??? oi blin....

persiutus... negaliu.....

ir aš eilinį sykį idiotė.... apsiribojus savo maistelį, neaišku ką valgsanti...

laimė kaimyno namie nebuvo..tas ledų amžiais kišdamas, baisisi ''ką tu išvis valgai?'' nors su marle duok galvon.... š valgo, siūlo, normalaus maisto nevalgo, manęs nemato mat valgančios...

killing somebody soflty biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vailet2 @ 2013 05 30, 14:19)
Laba diena

aš čia irgi kurį laiką tylom temą skaitau ir, kaip ir pradedu principų laikytis jūsų. Pagal kvėpavimą, man gavosi 5, bet pas mane nemažas antsvoris, nors cukraus ir cholesterolio kiekiai normalūs. Tai dabar turėčiau tokį klausimą - kiaušiniai irgi prie anabolikų, kaip kava ir sultinys, ar ne? O kas dar prie anabolikų būtų ?  unsure.gif 
Ar dabar praktiškai , jei norėčiau atsikratyti antsvorio, tai pagrindinis maistas - žuvis, mėsa ir daržovės.

sveika.
Taip, pagrindinius anabolikus teisingai išvardinai . Ir maistą teisingai reikiamą įvardijai, tik dar reikia pakankamai riebalų- sočiųjų. Pradžiai, kol įsivažiuos svoris krist- visad reik kokoso aliejaus. Jei neturi problemų su pieno produktais, tai katabolikai -rauginto pieno produktai: varškė, grietinė. O šviežias pienas, grietinėlė jau anabolikai.

5 -šioks toks nukrypimas rūgščių- šarmų balanse (ten kitur buvo minus 5), tačiau , kaip sakiau, tai tik nepatvirtinta spėlionė. Patvirtinimui reikalingi ir kiti parametrai.
Dar, turėdamos laiko galit pažaisti su kraujospūdžio matuokliu- matuot stovint ir gulint, pulsą paskaičiuokit . Užsirašykit. Vėliau matysit tendencijas.
Papildyta:
QUOTE(pumpica @ 2013 05 30, 15:08)
Sveikos naujai uzklydusios  4u.gif

Man irgi buvo sunku pagalvot apie "tik" tris valgymus dienoje. Bet sekmingai perejau  smile.gif svarbu sociai pavalgyt, kad butu riebalu. Labai jauciasi, jeigu nors karteli liesiau uzvalgai, alkis daug greiciau ateina  biggrin.gif svoris vis pakrenta...
Ziuriu cia akcija -NE kavai bigsmile.gif as dar niekaip nepribrendau atsisakyt...kiausiniu irgi niekad neisbrauksiu, man tai skaniausias maistas, kiekviena ryta pusryciams kiausiniai dabar...vakar is kaimuko 40 parsiveziau  bigsmile.gif niamu niamu  biggrin.gif

tau svoris senai krenta, o ne auga, tad tu kiaušinius gali kapot ramia sąžine. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo " voresta ": 30 gegužės 2013 - 15:09
Dar vienas klausimas 4u.gif

jei pvz. būtų sūdyti lašiniai - su "žaliais" jais viskas aišku, o jei pakept su daržovėm, ar galima naudot juos, ar jau nebe? Turiu galvoje, grynus lašinius, be raumens, jei pakepi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vailet2 @ 2013 05 30, 14:08)
Dar vienas klausimas  4u.gif

jei pvz. būtų sūdyti lašiniai - su "žaliais" jais viskas aišku, o jei pakept su daržovėm, ar galima naudot juos, ar jau nebe? Turiu galvoje, grynus lašinius, be raumens, jei pakepi  ax.gif

skanaus wink.gif galima aišku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vailet2 @ 2013 05 30, 16:08)
Dar vienas klausimas  4u.gif

jei pvz. būtų sūdyti lašiniai - su "žaliais" jais viskas aišku, o jei pakept su daržovėm, ar galima naudot juos, ar jau nebe? Turiu galvoje, grynus lašinius, be raumens, jei pakepi  ax.gif

jei nesučirškinsi labai, o tik gerai pašildysi- kodėl gi ne.
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 05 30, 16:13)
skanaus wink.gif galima aišku smile.gif

QUOTE(" voresta " @ 2013 05 30, 16:14)
jei nesučirškinsi labai, o tik gerai pašildysi- kodėl gi ne.

tai dėl kepinimo laipsnio ir klausiau biggrin.gif dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 05 30, 15:02)
tau svoris senai krenta, o ne auga, tad tu  kiaušinius gali kapot ramia sąžine. mirksiukas.gif

Ir mano sazine rami bigsmile.gif
Papildyta:
Paskutiniai dzinsai pradejo po truputeli kaboti ant uzpakalio. Esu tokioj stadijoj kai esamas dydis jau didokas, o mazesnis dar ankstokas, nu blin doh.gif
Atsakyti
Lumi, diržą įsiverk. biggrin.gif
Atsakyti
Ka tas dirzas, kai dzinsai ant uzpakalio raitojasi biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Silver79,2013 05 30, 09:07]
Silver, ar tokį glutaminą man rekomendavai? Yra ir kapsulėmis bet gal šis geriau?

http://www.smcsport....e-glutamin.html
Atsakyti
nusišausiu... sportininkų temelėj , kai ginčijaus kad riebalai gerai įmetė va atsakomąjį man smūgį...
http://examine.com/f...bad-for-me.html

cholesteroli didina, ir saturated fat yra blogiau nes polyunsaturated yra gerai...
Atsakyti