Sveikos : Mergužėlės kaip elgiatės su kokosų aliejumi, kai jis ima skystėti nuo šilumos? Insrtukcijoje rašo, kad į šaldytuvą dėti negalima, o kaip iš tikrųjų?
[quote=Sedindriuke,2013 05 29, 22:30]
Dabar kai prisiruosiu morkas tarkuot,per marle spaust tai raw tortuka daraus arba i rutuliukius suvolioju.. Lietuvoj mitau per atostogas su mama taip:D
Labai norėčiau tokį tortuką išbandyti, bet recepto taip ir neradau. Gal brūkštelsi, Serdindriuke
QUOTE(" voresta " @ 2013 05 30, 12:07)
taip arti pagunda, sunku atsilaikyt.....keisk darbą
Aha, MB namie irgi kava geria, pakeisiu ir vyra tuo paciu
Papildyta:
QUOTE(Faustinata @ 2013 05 30, 13:04)
Gal S nesupyks, as situo vadovavaus
http://keistaipapras...ku-pyragas.html
Pasiziurejau ir as tuos savo kvepavimus, ikvepiu 10 kartu per minute, ora sulaikau tik 25 sek, rezultatas gaunasi berods 5 nu dar kazkas ne to, lauksim ir ziuresim kaip bus toliau
QUOTE(Egliukasz @ 2013 05 30, 10:27)
Ačiūū Būtinai išbandysiu, receptūra patiko
[quote=Silver79,2013 05 30, 10:07]
palaikau tavo vyra - nezinau kodel bet to š , net užuosti negaliu kiaulpienės, balandos melejona kartu geriau. Dabar darze zalumynu nors su dalgiu pjauk ... tai grąžgarstės eis i kompostinę
[/quote]
gražgarstė į salotas ir salotos nebe gaivios, o nori kažkuom užsikąsti, kad to kartumo nejustum. kvapas dar dzin... bet tas kartumas... ir gerai, kad čia maišiukais kainuoja ir brangi britkybė
[quote=Faustinata,2013 05 30, 11:04]
Sveikos : Mergužėlės kaip elgiatės su kokosų aliejumi, kai jis ima skystėti nuo šilumos? Insrtukcijoje rašo, kad į šaldytuvą dėti negalima, o kaip iš tikrųjų?
tai jis ir gali būti skystas, prisitaiko prie kambario temperatūros gerti pradėsi
Dabar kai prisiruosiu morkas tarkuot,per marle spaust tai raw tortuka daraus arba i rutuliukius suvolioju.. Lietuvoj mitau per atostogas su mama taip:D
Labai norėčiau tokį tortuką išbandyti, bet recepto taip ir neradau. Gal brūkštelsi, Serdindriuke
[/quote]
mhm tas pats; pasižiūrėk originalų receptą angliškai, idėją kitokią pamatysi- rutuliukai apliejami šokoladu (kokoso aliejus, kakava, medus gali būt naudojamas; nujaučiu nagus nusigraužčiau iš skanumo ) ps. man gvazdikėliai patinka, suteikia meduoliškumą, tad jei jie nėra neskanus negeras daktas tau, būtinai nepraleisk be to, geras dezifektantas organizmui gvazdikėliai
palaikau tavo vyra - nezinau kodel bet to š , net užuosti negaliu kiaulpienės, balandos melejona kartu geriau. Dabar darze zalumynu nors su dalgiu pjauk ... tai grąžgarstės eis i kompostinę
[/quote]
gražgarstė į salotas ir salotos nebe gaivios, o nori kažkuom užsikąsti, kad to kartumo nejustum. kvapas dar dzin... bet tas kartumas... ir gerai, kad čia maišiukais kainuoja ir brangi britkybė
[quote=Faustinata,2013 05 30, 11:04]
tai jis ir gali būti skystas, prisitaiko prie kambario temperatūros gerti pradėsi
[/quote]
mhm tas pats; pasižiūrėk originalų receptą angliškai, idėją kitokią pamatysi- rutuliukai apliejami šokoladu (kokoso aliejus, kakava, medus gali būt naudojamas; nujaučiu nagus nusigraužčiau iš skanumo ) ps. man gvazdikėliai patinka, suteikia meduoliškumą, tad jei jie nėra neskanus negeras daktas tau, būtinai nepraleisk be to, geras dezifektantas organizmui gvazdikėliai
QUOTE(nomore @ 2013 05 30, 12:59)
keista, bet va trečia diena, kaip galiu, be problemų kiekvieną valgymą užbaigiu kokoso aliejaus šaukštuku, ir nesijaučiu alkana po to iki kito valgymo. ir man tai toooks stebuklas, nemoku papasakot, nes bandžiau begalę kartų pereiti prie trijų valgymų be užkandžių, ir kiek man tai nervų kainavo ir savęs nekentimo neištvėrus o dabar tai net pamirštu, kad man čia reik kentėt kažką
dar pagalvojau, kad visgi kiaušams teks iš bent jau kol kas sakyti ne ne. nes va valgiau juos pusryčiams visas tas dienas, ir būtent kiek laiko po jų man galvą skauda, po antro ar trečio valgymo apsiramina. tai vat ryt bus pusryčiai be kiaušų, rezultatus paraportuosiu eteryje
dar pagalvojau, kad visgi kiaušams teks iš bent jau kol kas sakyti ne ne. nes va valgiau juos pusryčiams visas tas dienas, ir būtent kiek laiko po jų man galvą skauda, po antro ar trečio valgymo apsiramina. tai vat ryt bus pusryčiai be kiaušų, rezultatus paraportuosiu eteryje
kiaušiniai anabolikai, o žmogus su antsvoriu yra anaboliniam disbalanse, o nuo anabolikų laikinai reikėtų susilaikyti. Tai, kad cukrus nekrenta žemai ir tau nesudaro problemų- labai gerai, dabar netrukus kris insulino lygis ir, kai persiversi tirpimo pusėn, jie jau nebeturėtų sudaryt problemų.
Kuo didesni tarpai, tuo tada riebalai daugiau laiko bus naudojami energijos gamybai. Tačiau tam turi privalgyt riebiai ir sočiai iš ryto.
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 05 30, 10:55)
Ačiūū Jaučiu patiks, mėgstu gvazdikaičius Bet šlapiam kokosui nesimpatizuoju
negaliu jūsų neskaityti
Gal galit priminti (išvardinti), kokios daržovės yra "naktinės" ir kodėl?
QUOTE(" voresta " @ 2013 05 30, 14:01)
kiaušiniai anabolikai, o žmogus su antsvoriu yra anaboliniam disbalanse, o nuo anabolikų laikinai reikėtų susilaikyti. Tai, kad cukrus nekrenta žemai ir tau nesudaro problemų- labai gerai, dabar netrukus kris insulino lygis ir, kai persiversi tirpimo pusėn, jie jau nebeturėtų sudaryt problemų.
Kuo didesni tarpai, tuo tada riebalai daugiau laiko bus naudojami energijos gamybai. Tačiau tam turi privalgyt riebiai ir sočiai iš ryto.
Laba diena
aš čia irgi kurį laiką tylom temą skaitau ir, kaip ir pradedu principų laikytis jūsų. Pagal kvėpavimą, man gavosi 5, bet pas mane nemažas antsvoris, nors cukraus ir cholesterolio kiekiai normalūs. Tai dabar turėčiau tokį klausimą - kiaušiniai irgi prie anabolikų, kaip kava ir sultinys, ar ne? O kas dar prie anabolikų būtų ?
Ar dabar praktiškai , jei norėčiau atsikratyti antsvorio, tai pagrindinis maistas - žuvis, mėsa ir daržovės.
QUOTE(" voresta " @ 2013 05 30, 14:01)
ačiū dar kartą
QUOTE(locust @ 2013 05 30, 14:15)
negaliu jūsų neskaityti
visos bulvinių giminės - bulvės, pomidorai, paprikos, čilaii visokie ir jų vediniai, dar baklažanai. kodėl, dar neradau pagrindimo, bet esu mačius rekomendaciją jų nevalgyti ir kažkioj kitoj mitybos kripty, tik dabar jau nepamenu, kurioj.
Vailet, aš būtent taip ir valgysiu, bent jau kurį laiką, iki to braškių sezono po to bus mažos rytinės orgijos
QUOTE(nomore @ 2013 05 30, 14:26)
Vailet, aš būtent taip ir valgysiu, bent jau kurį laiką, iki to braškių sezono po to bus mažos rytinės orgijos
aš kažkaip rytais kiaušinienę gaminuos, kad būtų ilgam valgis, o pasirodo ir su kiaušiniais kuriam laikui susilaikyti reikėtų
QUOTE(" voresta " @ 2013 05 30, 11:03)
Vakar į laukinių žolių+ cibullaiškiai salotas įmaišiau rukolos- grąžgarstės saują : vyro verdiktas- daugiau šito smirdančio š... kad nedėtum va taip, kiaulpienė geriau
o man kaip smirda gelsve as net i namus jos negaliu inesti
o kiek siandien nauju veidu, kiek norinciu keistis
Papildyta:
beje, merginos, kas gali koki skanu recepta patarti su vistienos sirdelem, skrandukais