Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba III

Sveikos : 4u.gif Mergužėlės kaip elgiatės su kokosų aliejumi, kai jis ima skystėti nuo šilumos? Insrtukcijoje rašo, kad į šaldytuvą dėti negalima, o kaip iš tikrųjų?

[quote=Sedindriuke,2013 05 29, 22:30]
Dabar kai prisiruosiu morkas tarkuot,per marle spaust tai raw tortuka daraus arba i rutuliukius suvolioju.. Lietuvoj mitau per atostogas su mama taip:D

Labai norėčiau tokį tortuką išbandyti, bet recepto taip ir neradau. Gal brūkštelsi, Serdindriuke smile.gif

Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 05 30, 12:07)
taip arti pagunda, sunku atsilaikyt.....keisk darbą  lotuliukas.gif

Aha, MB namie irgi kava geria, pakeisiu ir vyra tuo paciu cool.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Faustinata @ 2013 05 30, 13:04)

Gal S nesupyks, as situo vadovavaus 4u.gif

http://keistaipapras...ku-pyragas.html
Atsakyti
Pasiziurejau ir as tuos savo kvepavimus, ikvepiu 10 kartu per minute, ora sulaikau tik 25 sek, rezultatas gaunasi berods 5 g.gif nu dar kazkas ne to, lauksim ir ziuresim kaip bus toliau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 05 30, 10:27)
Gal S nesupyks, as situo vadovavaus 4u.gif

http://keistaipapras...ku-pyragas.html

Ačiūū 4u.gif Būtinai išbandysiu, receptūra patiko thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Silver79,2013 05 30, 10:07]
palaikau tavo vyra - nezinau kodel bet to š , net užuosti negaliu smile.gif kiaulpienės, balandos melejona kartu geriau. Dabar darze zalumynu nors su dalgiu pjauk ... tai grąžgarstės eis i kompostinę lotuliukas.gif
[/quote]

gražgarstė į salotas ir salotos nebe gaivios, o nori kažkuom užsikąsti, kad to kartumo nejustum. kvapas dar dzin... bet tas kartumas... ir gerai, kad čia maišiukais kainuoja ir brangi britkybė biggrin.gif

[quote=Faustinata,2013 05 30, 11:04]
Sveikos : 4u.gif Mergužėlės kaip elgiatės su kokosų aliejumi, kai jis ima skystėti nuo šilumos? Insrtukcijoje rašo, kad į šaldytuvą dėti negalima, o kaip iš tikrųjų?

tai jis ir gali būti skystas, prisitaiko prie kambario temperatūros wink.gif gerti pradėsi wink.gif biggrin.gif

[quote=Sedindriuke,2013 05 29, 22:30]
Dabar kai prisiruosiu morkas tarkuot,per marle spaust tai raw tortuka daraus arba i rutuliukius suvolioju.. Lietuvoj mitau per atostogas su mama taip:D

Labai norėčiau tokį tortuką išbandyti, bet recepto taip ir neradau. Gal brūkštelsi, Serdindriuke smile.gif
[/quote]

mhm tas pats; pasižiūrėk originalų receptą angliškai, idėją kitokią pamatysi- rutuliukai apliejami šokoladu (kokoso aliejus, kakava, medus gali būt naudojamas; nujaučiu nagus nusigraužčiau iš skanumo biggrin.gif) ps. man gvazdikėliai patinka, suteikia meduoliškumą, tad jei jie nėra neskanus negeras daktas tau, būtinai nepraleisk smile.gif be to, geras dezifektantas organizmui gvazdikėliai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 30 gegužės 2013 - 13:00
QUOTE(nomore @ 2013 05 30, 12:59)
keista, bet va trečia diena, kaip galiu, be problemų  g.gif kiekvieną valgymą užbaigiu kokoso aliejaus šaukštuku, ir nesijaučiu alkana po to iki kito valgymo. ir man tai toooks stebuklas, nemoku papasakot, nes bandžiau begalę kartų pereiti prie trijų valgymų be užkandžių, ir kiek man tai nervų kainavo ir savęs nekentimo neištvėrus  biggrin.gif  o dabar tai net pamirštu, kad man čia reik kentėt kažką  biggrin.gif
dar pagalvojau, kad visgi kiaušams teks iš bent jau kol kas sakyti ne ne. nes va valgiau juos pusryčiams visas tas dienas, ir būtent kiek laiko po jų man galvą skauda, po antro ar trečio valgymo apsiramina. tai vat ryt bus pusryčiai be kiaušų, rezultatus paraportuosiu eteryje  biggrin.gif

kiaušiniai anabolikai, o žmogus su antsvoriu yra anaboliniam disbalanse, o nuo anabolikų laikinai reikėtų susilaikyti. Tai, kad cukrus nekrenta žemai ir tau nesudaro problemų- labai gerai, dabar netrukus kris insulino lygis ir, kai persiversi tirpimo pusėn, jie jau nebeturėtų sudaryt problemų.
Kuo didesni tarpai, tuo tada riebalai daugiau laiko bus naudojami energijos gamybai. Tačiau tam turi privalgyt riebiai ir sočiai iš ryto.
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 05 30, 10:55)

mhm tas pats; pasižiūrėk originalų receptą angliškai, idėją kitokią pamatysi- rutuliukai apliejami šokoladu (kokoso aliejus, kakava, medus gali būt naudojamas; nujaučiu nagus nusigraužčiau iš skanumo biggrin.gif) ps. man gvazdikėliai patinka, suteikia meduoliškumą, tad jei jie nėra neskanus negeras daktas tau, būtinai nepraleisk smile.gif be to, geras dezifektantas organizmui gvazdikėliai smile.gif

Ačiūū 4u.gif Jaučiu patiks, mėgstu gvazdikaičius smile.gif Bet šlapiam kokosui nesimpatizuoju mirksiukas.gif
Atsakyti
negaliu jūsų neskaityti biggrin.gif

Gal galit priminti (išvardinti), kokios daržovės yra "naktinės" ir kodėl? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 05 30, 14:01)
kiaušiniai anabolikai, o žmogus su antsvoriu yra anaboliniam disbalanse, o nuo anabolikų laikinai reikėtų susilaikyti. Tai, kad cukrus nekrenta žemai ir tau nesudaro problemų- labai gerai, dabar netrukus kris insulino lygis ir, kai persiversi tirpimo pusėn, jie jau nebeturėtų sudaryt problemų.
Kuo didesni tarpai, tuo tada riebalai  daugiau laiko bus naudojami   energijos gamybai. Tačiau tam turi privalgyt riebiai ir sočiai iš ryto.

Laba diena

aš čia irgi kurį laiką tylom temą skaitau ir, kaip ir pradedu principų laikytis jūsų. Pagal kvėpavimą, man gavosi 5, bet pas mane nemažas antsvoris, nors cukraus ir cholesterolio kiekiai normalūs. Tai dabar turėčiau tokį klausimą - kiaušiniai irgi prie anabolikų, kaip kava ir sultinys, ar ne? O kas dar prie anabolikų būtų ? unsure.gif
Ar dabar praktiškai , jei norėčiau atsikratyti antsvorio, tai pagrindinis maistas - žuvis, mėsa ir daržovės.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 05 30, 14:01)
Kuo didesni tarpai, tuo tada riebalai  daugiau laiko bus naudojami   energijos gamybai. Tačiau tam turi privalgyt riebiai ir sočiai iš ryto.

ačiū dar kartą

QUOTE(locust @ 2013 05 30, 14:15)
negaliu jūsų neskaityti  biggrin.gif

Gal galit priminti (išvardinti), kokios daržovės yra "naktinės" ir kodėl?  4u.gif

visos bulvinių giminės - bulvės, pomidorai, paprikos, čilaii visokie ir jų vediniai, dar baklažanai. kodėl, dar neradau pagrindimo, bet esu mačius rekomendaciją jų nevalgyti ir kažkioj kitoj mitybos kripty, tik dabar jau nepamenu, kurioj.

Vailet, aš būtent taip ir valgysiu, bent jau kurį laiką, iki to braškių sezono biggrin.gif po to bus mažos rytinės orgijos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2013 05 30, 14:26)

Vailet, aš būtent taip ir valgysiu, bent jau kurį laiką, iki to braškių sezono  biggrin.gif  po to bus mažos rytinės orgijos  biggrin.gif

aš kažkaip rytais kiaušinienę gaminuos, kad būtų ilgam valgis, o pasirodo ir su kiaušiniais kuriam laikui susilaikyti reikėtų g.gif

Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 05 30, 11:03)

Vakar į  laukinių žolių+ cibullaiškiai  salotas įmaišiau rukolos- grąžgarstės saują : vyro verdiktas- daugiau šito  smirdančio š... kad nedėtum  lotuliukas.gif  va taip, kiaulpienė geriau

o man kaip smirda gelsve doh.gif as net i namus jos negaliu inesti schmoll.gif

o kiek siandien nauju veidu, kiek norinciu keistis bigsmile.gif
Papildyta:
beje, merginos, kas gali koki skanu recepta patarti su vistienos sirdelem, skrandukais bigsmile.gif
Atsakyti