Labas rytas,
bandau įsiterpti į gausėjantį gerbėjų būrį
jau senai man kirbėjo mintis, kad angliavandeniai yra resident evil, bet kažkaip vis nepasiryždavau jų atsisakyti. kai pagalvoji, tai visai kvailas žmogus būni jauti, žinai, kas iš tikrųjų yra gerai, o kas ne, bet vis tiek darai atvirkščiai... bet kažkaip užtikusi čia jūsų temas, paskaitinėjusi (uf, kol visas temas pervariau ), nusprendžiau, kad nėra čia ko daugiau išsidirbinėti, ir perėjau prie paleo mitybos. dabar jau trečia diena. viskas nežmoniškai skanu ir, svarbiausia, be jokio sąžinės graužimo
o šiaip, esu plaaati motera, sveriu nežmoniškai daug, ir spėkit, kaip tas svoris kito laikantis visų įmanomų ir neįmanomų dietlogų ir "sveikos" gyvenesenos šalininkų nurodymų iš esmės, kai pagalvoju, tai svoris pradėjo augti tada, kai sumąsčiau, kad man jo reikia numesti ir tas metimas daugybę metų iš eilės svorį tik augino dar labiau. apie amžiną beviltiškumo jausmą turbūt pasakot nė nereikia, manau, ne viena žinot, kaip būna
tai va, esu sunki, gaminu per daug insulino (po gliukozės tolerancijos tyrimo taip buvo blogai po kelių valandų, įvarė konkrečiai į krizę), turiu progesterono trūkumą, stuburo/sąnarių problemos, aišku, irgi prie svorio dovanų, ir dar trumparegystę, su kuria irgi turiu vilties susidoroti tiesa, gi dar galvoj turiu psoriazės židinių, kurie kaip ir užsikonservavę, t.y. kitur neplinta, bet ir nemažėja. ir rožinė ant veido. tokia tat puokštė gaunasi.
įspūdžiai iš šių trijų dienų - be galo skanu, sotu, užkandžiaut nesinori valgau dabar tris kartus, kol kas nevalgau vaisių, pieno produktų tik tiek, kiek telpa į du puodelius cikorijos kavos, t.y. apie 50 ml, dar nenusprendžiau, ar man jų atsisakyt, ar bandyt žiūrėt, kaip su tais pieno produktais bus. jei atsižvelgiant į psoriazę laikytis autoimuninio protokolo, tai teks mesti ir kiaušus iš raciono, šitų man kol kas labiausiai gaila ir tų naktinių daržovių... tiesa, per pietus svaigsta galva gerokai, organizmui nepatiko anglių atėmimas. ar tikrai tas carb flu tik antrą - trečią savaitę? nes man jau antra diena kaip jaučiasi.
kavos negeriu jau kuris laikas, bet ją mesti buvo sunkiau žymiai, nei mesti rūkyti. kažkada ir rūkiau be proto daug, ir kavos gėriau daug. tai kavos abstinencija buvo žiauresnė kokius tris kartus, bet kaip man palengvėjo nuo jos metimo, nemoku papasakot.ir neliko nei potraukio, nei tokių ryškių energijos šuolių.
QUOTE(Nr.78 @ 2013 05 30, 10:13)
nugis nusipirkau kokosu pieno paragavimui
o vaikeli pasiziurejus i etikete vien E,E,E,E
koki jus perkat?
o vaikeli pasiziurejus i etikete vien E,E,E,E
koki jus perkat?
tai gal pabandyk pati pasidaryti
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 05 30, 10:15)
skanus dalykas Limma, bet nesu bandžius tik žinau, kad yra alpstančių kaip skanu retsykiais pakramtyti
Voresta, akmens druska yra gerai? juk toookiiiaaa pigi
Voresta, akmens druska yra gerai? juk toookiiiaaa pigi
tai bandysiu ji uzsakyti ir ragauti
QUOTE(nomore @ 2013 05 30, 10:38)
sveika prisijungusi, nors as ir pati nauja cia jauciuosi pries musu Guru
o visiems guru tai labai labai ačiū už triūsą ir informaciją.
ir istorijos žmonių įkvepiančios, aš kai visas temas skaičiau, tai taip gera ant dūšios paskaičius, kaip žmonės deda į kaulus medicinai
ir istorijos žmonių įkvepiančios, aš kai visas temas skaičiau, tai taip gera ant dūšios paskaičius, kaip žmonės deda į kaulus medicinai
Sveika prisijungus, nomore
Na puokste nemaza, svarbu ryztas ir pastangos - su laiku visa tai atsirado, su laiku ir kantrybe tai ir pageres Man carb flu nesijaucia kazkaip Galbut pameginkit paleo duonele ar blynus ar kokoso piena
As meciau rukyt, bet pradejau kava gert Potraukis kazkaip atsirado po keliu menesiu nerukymo, bet labiau kaltinu save, nes darbe yra kavos aparatas ir skani kava Tiesiog taip skanu tas sviestas su kava, niam niam. Arbatas laabai retai geriu, daugiausiai vandeny, tad 4-5 puodeliai y savaite gal bedos daug nedaro - taip guodziu ir apgaudineju save Sunku visko iskart atsisakyt
Sedindriuke - turiu situ, jeigu nori pabandyt, brukstelk man y a.z. Issiusciau pastu, vistiek nenaudojam - MB uzsiprase, dabar nekramto velnias Gal kepiniams kur sunaudotum
Nr.78 - patiems lengva pasidaryt kokosu piena
Na puokste nemaza, svarbu ryztas ir pastangos - su laiku visa tai atsirado, su laiku ir kantrybe tai ir pageres Man carb flu nesijaucia kazkaip Galbut pameginkit paleo duonele ar blynus ar kokoso piena
As meciau rukyt, bet pradejau kava gert Potraukis kazkaip atsirado po keliu menesiu nerukymo, bet labiau kaltinu save, nes darbe yra kavos aparatas ir skani kava Tiesiog taip skanu tas sviestas su kava, niam niam. Arbatas laabai retai geriu, daugiausiai vandeny, tad 4-5 puodeliai y savaite gal bedos daug nedaro - taip guodziu ir apgaudineju save Sunku visko iskart atsisakyt
Sedindriuke - turiu situ, jeigu nori pabandyt, brukstelk man y a.z. Issiusciau pastu, vistiek nenaudojam - MB uzsiprase, dabar nekramto velnias Gal kepiniams kur sunaudotum
Nr.78 - patiems lengva pasidaryt kokosu piena
QUOTE(nomore @ 2013 05 30, 11:38)
Labas rytas,
tai va, esu sunki, gaminu per daug insulino (po gliukozės tolerancijos tyrimo taip buvo blogai po kelių valandų, įvarė konkrečiai į krizę),
tai va, esu sunki, gaminu per daug insulino (po gliukozės tolerancijos tyrimo taip buvo blogai po kelių valandų, įvarė konkrečiai į krizę),
sveika,
ir iškart prie reikalo:
kadangi visas temas skaitei, tai žinai apie tokį kvėpavimo skaičiavimą- mums reikia žinoti: kvėpavimo dažnis kartai/min ir oro sulaikymo trukmė po gilaus įkvėpimo. Pasižiūrim, ką turim.
Vakar į laukinių žolių+ cibullaiškiai salotas įmaišiau rukolos- grąžgarstės saują : vyro verdiktas- daugiau šito smirdančio š... kad nedėtum va taip, kiaulpienė geriau
Papildyta:
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 05 30, 11:15)
vienintelis jos minusas yra tas apdorojimas aliuminu, o maža kaina? na, akmens anglis gi kasa irgi iš po žemių, panašiai ir kaina ne kiek skiriasi. Juk ne fabrike druską gamina. Prikasė kaip žvyro, susmulkino, išpakavo, ir tiek to vargo.
QUOTE(" voresta " @ 2013 05 30, 12:03)
ir iškart prie reikalo:
kadangi visas temas skaitei, tai žinai apie tokį kvėpavimo skaičiavimą- mums reikia žinoti: kvėpavimo dažnis kartai/min ir oro sulaikymo trukmė po gilaus įkvėpimo. Pasižiūrim, ką turim.
vienintelis jos minusas yra tas apdorojimas aliuminu, o maža kaina? na, akmens anglis gi kasa irgi iš po žemių, panašiai ir kaina ne kiek skiriasi. Juk ne fabrike druską gamina. Prikasė kaip žvyro, susmulkino, išpakavo, ir tiek to vargo.
9 įkvėpimai, 20 sekundžių.
va, mane tas aliuminis joje irgi nervina. sumąstė mat, kad mes patys padaužyt jos negalim suakmenėjusios. joduotos neperku, ir visi labai puola, kad va, kaip tu čia taip aiškink žmonėms neaiškinęs.
QUOTE(Egliukasz @ 2013 05 30, 11:56)
nes darbe yra kavos aparatas ir skani kava
taip arti pagunda, sunku atsilaikyt.....keisk darbą
palaikau tavo vyra - nezinau kodel bet to š , net užuosti negaliu kiaulpienės, balandos melejona kartu geriau. Dabar darze zalumynu nors su dalgiu pjauk ... tai grąžgarstės eis i kompostinę
o aš jas mėgstu, tokios gerai karstelėjusios
QUOTE(nomore @ 2013 05 30, 12:05)
9 įkvėpimai, 20 sekundžių.
va, mane tas aliuminis joje irgi nervina. sumąstė mat, kad mes patys padaužyt jos negalim suakmenėjusios. joduotos neperku, ir visi labai puola, kad va, kaip tu čia taip aiškink žmonėms neaiškinęs.
tai kad pagal tą tyrimą to aliuminio ten nedaug tėr. Nusiraminau.
kvėpavimas: pH indekso formulė yra kvėpavimo dažnumas-(kvėpavimo sulaikymas/5)
9-(20:5)=4, ne visai tipinis atvejis, tad klausimas:
Ar kraujospūdis padidėjęs?
QUOTE(" voresta " @ 2013 05 30, 12:15)
kvėpavimas: pH indekso formulė yra kvėpavimo dažnumas-(kvėpavimo sulaikymas/5)
dažniausiai nesmarkiai padidėjęs
QUOTE(nomore @ 2013 05 30, 12:09)
o aš jas mėgstu, tokios gerai karstelėjusios
kažkaip aš to kartumo nepastebėjau, bet vyras vakar sakė kad labai kartu ir smirdi. Tai, kadangi buvo mix-as su kiaulpienėm, pamaniau kad dėl jų tas kartumas. Bet kiaulpienes dažnai valgom ir niekad nesakė kad kartu.... o mat grąžgarstėss