Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba III

QUOTE(jautiena @ 2013 05 29, 18:29)
vazonas lolmao, kokio diametro? o majonezo yra virtually fat free 3%, jeigu jau rimtai imiesi tongue.gif

tu ką trys procentai? nupenėt nori mane.. skaldo bajerius..trys procentai.. schmoll.gif schmoll.gif

biggrin.gif biggrin.gif

Helmans juk light versija yra. šaukščiukas 11 kcal. skanus tikrai biggrin.gif pirkdavau sau seniau biggrin.gif kartais...
Atsakyti
ko gero sita ir turiu omeny, tik Extra light ziurekis tongue.gif

vat sedziu taip ir mastau sau... visgi zmones yra keisti gyvunai. ziu gamtoj jeigu maisto apstu, tai gyvunija dauginasi kaip paselusi, o jeigu maisto truksta - populiacijos dydis krenta. o dabar kas su zmonija darosi: per daug maisto tunka iki kol nebepaeina, truksta maisto - vistiek dauginasi kaip pasele, o paskui nutukusiai daliai varo per tv agitacija "suselpkit badaujancius"... na prasti popieriai vienzo...
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 05 29, 19:10)
ko gero sita ir turiu omeny, tik Extra light ziurekis tongue.gif

vat sedziu taip ir mastau sau... visgi zmones yra keisti gyvunai. ziu gamtoj jeigu maisto apstu, tai gyvunija dauginasi kaip paselusi, o jeigu maisto truksta - populiacijos dydis krenta. o dabar kas su zmonija darosi: per daug maisto tunka iki kol nebepaeina, truksta maisto - vistiek dauginasi kaip pasele, o paskui nutukusiai daliai varo per tv agitacija "suselpkit badaujancius"... na prasti popieriai vienzo...

taip exrta light gal cia tas ir yra, zalstelejes popierelis biggrin.gif

teisybę susakei... šelpkit, padėkit, gydykit...
Atsakyti
uhu... sian kazkokia uzsidepresavus jauciuosi, bandau gydytis raugintais kopusteliais, bet ne ka tepadeda... reik gal eit paskaitinet kokios dietos per saules uztemima reik laikytis...
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 05 29, 19:31)
uhu... sian kazkokia uzsidepresavus jauciuosi, bandau gydytis raugintais kopusteliais, bet ne ka tepadeda... reik gal eit paskaitinet kokios dietos per saules uztemima reik laikytis...

starter kit ten nemokamai siunčia. ir į dangų pateksi po mirties dar, nes neskrausi nieko. vat tep...
Atsakyti
kalbi kaip mano tevukas, visad kitiem, bet ne sau, gera darydamas: "danguj Dzievulis man atlygys"...
girdejau sian per radija, kad Airija pirmauja europoj pagal suvartoto kokaino kieki, ir zoles surukom daugiau negu Amstardame, kur ji legali. ir dar stebisi, kad ner streiku - juk sedim apsiruke kas mum rupi, kai krauna dar ir dar mokesciu. uzkrove dabar nekilnojamo turto mokesti, kitais metais uz vandeni jau reiks moket, auto draudimas ir keliu mokestis didziausias europoj ir t.t. jei jau pirmaut, tai visa kame...

reik kazka rytoj mandraus pietum pasigamint... kad graziai atrodytu ir skanu butu. ryt dar bus sveciu: pagaliau pasigavom staliu, kad pagaliau ta siltnami surestu, nors agurkus jau nuo palanges skinu, tai beveik ir nebereik siltnamio....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 29 gegužės 2013 - 21:32
QUOTE(jautiena @ 2013 05 29, 20:29)
kalbi kaip mano tevukas, visad kitiem, bet ne sau, gera darydamas: "danguj Dzievulis man atlygys"...
girdejau sian per radija, kad Airija pirmauja europoj pagal suvartoto kokaino kieki, ir zoles surukom daugiau negu Amstardame, kur ji legali. ir dar stebisi, kad ner streiku - juk sedim apsiruke kas mum rupi, kai krauna dar ir dar mokesciu. uzkrove dabar nekilnojamo turto mokesti, kitais metais uz vandeni jau reiks moket, auto draudimas ir keliu mokestis didziausias europoj ir t.t. jei jau pirmaut, tai visa kame...

reik kazka rytoj mandraus pietum pasigamint... kad graziai atrodytu ir skanu butu. ryt dar bus sveciu: pagaliau pasigavom staliu, kad pagaliau ta siltnami surestu, nors agurkus jau nuo palanges skinu, tai beveik ir nebereik siltnamio....

Neliūdėk mergyt, būna visko, shit happens, and happens. Dar tokiam klimate tupint, tai šaratai atsisukt ir gali kartais.

man shit happens su skrandžiu.. aišku pati prisidirbau... nuo jogurto ne geriau šiandien,m pusryčiams desertinis pavidalas valgytas ir nekažką, paskui taip šis tai tas, galiausiai didelė krūva sprouted beans daigų ... obuoliais damušta, kokoso skeveldros (na ne drožlės bet stambios drožlės plokštelės tokios).. iš vis katastrofa... būtų kokių žolių galimybė pasipešt ant kokteilių rytoj pasėdėčiau organizmui atgaut sielą. gal reiks špinatus plaktis su vandenuku ramiai sau... bet ne.. šian cielą vištą nusipirkau, kepsiu...

miserable žodis man dažnai imponuoja situacijose šiuo gyvenimo momentu biggrin.gif
Atsakyti
O jūs valgote Batatas saldžias bulves, jei taip - ką gaminate iš jų?
Atsakyti
QUOTE(Kalastaja @ 2013 05 29, 21:13)
O jūs valgote Batatas saldžias bulves, jei taip - ką gaminate iš jų?

mhm valgau, bet pvz nusiperku mėnesiui kokias tris... biggrin.gif biggrin.gif pagrinde kažkam skanaus, o ne taip prie patiekalo.. nes aš bulvių su mėsa nuo paauglystės nevalgiau (per Šeltoną biggrin.gif), tai man saldi nesaldi prie mėsos nesiderina biggrin.gif su saldžia tik kokius sausainukus, pudingus, keksiukus, bulvikes fri...

išgėriau raugintų kopūstų (kad ir parduotuvinių; bet tik kopūstai vanduo druska sudėty.. jaučiuos kaip karvė prilaižius druskos biggrin.gif) rasalą... gal nieko nenutiks? žarnynui čia jis gerai ane? biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Atsigriebiau gryzus paskaityt, ka priraset siandien 4u.gif
Uzjauciu labai bedarbes - pati ten ne karta buvau, ir dabar esu laikinam kontrakte 4u.gif Ka darysi, toks tas musu emigrantu gyvenimas - is vienos vietos y kita, ieskom, kur geriau, kur patirties ygyt 4u.gif Duokdie kada lengvesnio gyvenimo, geresniu pinigu 4u.gif
As va pusryciams valgiau varskes su ghee kakaviniu sviestu. Siaubas, kaip skanu buvo wub.gif Kaip karamele kokia, niam niam, gerai, kad mazai pasidariau smile.gif Veliau kelioneje lasinukai su agurku, o dabar primusiau kotletuka su agurku.
Sedindriuke - jei turi sulciaspaude, issispausk svieziu kopustu sulciu. Slykstyne, bet veiksminga 4u.gif
Elata - Seltonas vienas is tu vegetaru ( kaip ir Bregas ), kur kartais mesos smotely suvalgydavo biggrin.gif Mesa mesai nelygu, nesiplesiu sia tema, tiek to 4u.gif Cia mano mitybos budas, kuris pasiteisina butent man 4u.gif
As is tikro labai dziaugiuos, kad atradau sia tema ir Paleo smile.gif Nebevartoju tiroksino, jauciuos puikiai, svoris po truputy krenta zemyn, ko jau seniai nebuvo, mazai nusizengiu ir daug nuostabiu zmoguciu cia radau 4u.gif
Doroteja - jums ir vyrui daug linkejimu, smagu, kad neblogai sekas 4u.gif 4u.gif Sveikai bunant daugiau noris, daugiau galima ir leist, bet prevencija manau geras dalykas irgi, tad kaip tik y nauda tokia mityba 4u.gif
Atsakyti
Egliukasz, tikiu, kad gerai būtų, bet sulčiaspaudės neturiu ir iš tikro gal netgi paskutinis įrankis būtų, kurio man prireiktų... ir tai tik dėl morkų sulčių biggrin.gif kad ''įdegčiau''.. na nebent dar daržovių sultis, bet geriau tada smoothie - išlieka visi tirščiai (tam paprastas blenderis pasitarnauja biggrin.gif ir kur jis tik man nepasitarnauja.. kugelius kepu su juo net... biggrin.gif)

4u.gif 4u.gif

Smagu, skaityti pozityvą. Tikrai!
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 05 30, 00:24)

As morku sultis gan ilga laika geriau biggrin.gif Ir aliejaus dejau, kad geriau pasisavinamos butu. O pasirodo daugiausiai beta-karoteno gaunama is poras min. apkeptu/apvirtu morku biggrin.gif Bet man jos siaip labai skanios 4u.gif Jei smoothie maker turi, galima vandens ypilt ir pjaustyta kopustu ilgokai plakt, tada nukost ir gert 4u.gif As taip darydavau seniai, kai neturejau smile.gif
Dekui 4u.gif
Atsakyti