Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba III

QUOTE(Elata @ 2013 05 29, 11:47)
"ne, ne pas Tulčiną aš riebalus kapoju" biggrin.gif jaučiu numirus būtų biggrin.gif aš jaučiu pradėsiu visiems pasakoti, kad riebalai riebalus šaukia... t.y. na, aš įleidžiu į organizmą riebaliukų pasivaikčioti, tai jie išeidami dar kartu riebaliukus nuo pilvo ir užpakalio išsiveda biggrin.gif

ant laužo degint tokias eretikes biggrin.gif
Atsakyti
tyluma... negi taip visos ant lauzo? bent jau dauguma biggrin.gif

as parlekiau is miestuko, pakeliui uzsukau i "litovcu" parde. ten prigriebiau kumpako, saltai rukyta skrumbre, rukytos vistos ketvirti, nes MB gyvenime neragaves tokio daikto ir pora stiklainiu juros kopustu. sedziu dabar apsiputus: tarkuotos morkytes keptuvej apverstos su ghee, cesnakiuko, citrinos ir tu kopustu. negaliu atsiest, kaip skanu. kumpis sikart nelabai koks, nes beveik visas liesas, o praeita karta buvo per puse su lasiaku - hmmm toks tai geruma, vien liesas man stringa dantyse...
ai dar uzsirasiau i bedarbiu gretas, ech... recesija, recesija... fek, arse, girls, drink...
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 05 29, 16:23)
tyluma... negi taip visos ant lauzo? bent jau dauguma biggrin.gif

as parlekiau is miestuko, pakeliui uzsukau i "litovcu" parde. ten prigriebiau kumpako, saltai rukyta skrumbre, rukytos vistos ketvirti, nes MB gyvenime neragaves tokio daikto ir pora stiklainiu juros kopustu. sedziu dabar apsiputus: tarkuotos morkytes keptuvej apverstos su ghee, cesnakiuko, citrinos ir tu kopustu. negaliu atsiest, kaip skanu. kumpis sikart nelabai koks, nes beveik visas liesas, o praeita karta buvo per puse su lasiaku - hmmm toks tai geruma, vien liesas man stringa dantyse...
ai dar uzsirasiau i bedarbiu gretas, ech... recesija, recesija... fek, arse, girls, drink...

jautiena, me too smile.gif) drinks_cheers.gif
Atsakyti
paziurejau musu KITOJ temoj irgi tyla, taip nera ka prie arbateles paskaitinet.

p.s. as jau seniai bedarbe, bet man eit, kazko prasyt, kazkaip laaabai nemalonu, bet paziurejau santaupos patirpe, tai ot dantis sukandus... egzai pasibaige, dabar ieskau darbo, bet patirties toj srity neturiu, o toki buhalteres darbuka uzmaciau - 15eur/val, 20val per savaite, na svajoniu darbas, bet 2 metai patirties turi but, ech...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 29 gegužės 2013 - 17:31
QUOTE(jautiena @ 2013 05 29, 16:31)

p.s. as jau seniai bedarbe, bet man eit, kazko prasyt, kazkaip laaabai nemalonu, bet paziurejau santaupos patirpe, tai ot dantis sukandus...  egzai pasibaige, dabar ieskau darbo, bet patirties toj srity neturiu, o toki buhalteres darbuka uzmaciau - 15eur/val, 20val per savaite, na svajoniu darbas, bet 2 metai patirties turi but, ech...

aprašei mane, nėr ką pridurt (pirmi sakiniai) biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 05 29, 17:31)

Nebent per kitas dietu temas pasivaikscioti: bananu, kiausiniu, kartono, pjuvenu, oro ir tt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 05 29, 16:59)
Nebent per kitas dietu temas pasivaikscioti: bananu, kiausiniu, kartono, pjuvenu, oro ir tt  lotuliukas.gif

kaip jautiena sakė, prie arbatos nėr ką skaityti biggrin.gif labiau tiktų, prie riebalo nėr ką skaityt biggrin.gif

šiaip o taip, per kitas temas perėjus.... šaltas dušas, prakaitas, ir gausus pėdų prakaitavimas garantuota... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 05 29, 18:01)
kaip jautiena sakė, prie arbatos nėr ką skaityti biggrin.gif  labiau tiktų, prie riebalo nėr ką skaityt biggrin.gif

šiaip o taip, per kitas temas perėjus.... šaltas dušas, prakaitas, ir gausus pėdų prakaitavimas garantuota...  doh.gif

Mano pedos jau nebeprakaituoja, nebent dantimis griezti pradeciau biggrin.gif
O siaip sedziu privalgius, pilva glostau, truputeli apvirskinsiu ir reikes veiklos susigalvoti.
Atsakyti
ne nieko nebus... sorrry jus palieku. perskaičiau, užsisakiau starter vegetarian kit. Susidomėjusius spausti čia (iš esmės paspaudę sužinosit, kad organic, free range tas pats kakutis biggrin.gif)

(niekur aš nepalieku jūsų, bet užsisakiau tą kit biggrin.gif)
Atsakyti
Kakarieku...
"Organic, "natural," "humane," and free-range flesh, milk, and eggs are still laden with artery-clogging saturated fat and cholesterol, just as all animal products are."
Yup, go vegan!
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 05 29, 17:29)
Kakarieku...
"Organic, "natural," "humane," and free-range flesh, milk, and eggs are still laden with artery-clogging saturated fat and cholesterol, just as all animal products are."
Yup, go vegan!

tai aš ir sakau, iškart susižavėjau ir užsisakiau starter kit. sėsiu vegetarą savyje. tikiuos vazonas įeina į rinkinį. ne tik whole wheat kepiniai, bandelės ir trijų rūšių pupų mišrainės su vegan majonezu reduced fat:D
Atsakyti
vazonas lolmao, kokio diametro? o majonezo yra virtually fat free 3%, jeigu jau rimtai imiesi tongue.gif

Atsakyti