Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba III

QUOTE(ciurlionis @ 2013 05 29, 12:13)
pieno produktu nebevartoju.Net nebetraukia,bet  va bulku skoni kazin ar pamirsiu doh.gif

trecia diena galva skauda,siandien jau ikaliau ibupromo,nebeistveriu.Sakau gal kavos saukiasi taip organizmas.

Bet iš tų bulkų tik kvapas geras tėra. Juk jos taip neskanu. Nuo sausio mėnėsio praktiškai nevalgau jų. Ir ką - kai pamatau, nesuprantu kaip tokiais sprangėsiais apskritai galima mėgautis. Aišku iki sausio man kitokios mintys apie jas kildavo.

Dėl galvos, gal druskos truputį palaižykit, padeda dažnai.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 05 29, 11:20)
kiek jam dabar reikia insulino? Ar daugmaž jau susigaudo, kiek ko suvalgius, pakils cukrus?

6 vv vakare ilgalaikio ir viskas. tai kad jis nevalgo nieko kas labai užkeltų. Jo racionas: daržovės, mėsa, varškė, sūris, sviestas, lašiniai, kaiušiniai net tos riešutduonės nebereikia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 05 29, 10:57)
mėlynės ar citrinos biggrin.gif

Ai, o šiaip, jie siūlo nevalgyti vaisių vienų, nes rekomenduoja valgyti tik tris kartus ir subalansuotus patiekalus, o vienas vaisius nebus subalansuotas, nes nei baltymų, nei riebalų negausim.

Na, citrina pas mus pats einamiausias vaisius. Bet funkcijas ne įprasto vaisiaus ji atlieka. biggrin.gif

Tikrai, aš visai neįvažiuoju į tos mitybos grafiko taisykles. Tris kart dienoje delno dydžio baltymų, nykščio dydžio riebalų ir kažkiek begalės kiek lėkštėje telpa salotų žalumynų. Jei teisingai supratau.
Na, nuo šiandien pradedu +15whole ir bandysiu susibalansuoti su maisto tvarka. Net pusryčius pavalgiau, net 8 ryto(pirmą kart suaugusiame gyvenime tikriausiai) - du gabalus riebios vištienos be skūros su kava ir kokoso pienu, ir du geri šaukštai Šv. Lydyto Sviestuko. Daržovių rytui nenorėjau, kažkaip. Kol kas nealkana esu. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ciurlionis @ 2013 05 29, 12:13)
na ka...,supratau tai kad geriausiai vaisius valgyti pries valgi,ar is vis geriau ju atsisakyk?na bet braskiu sezonas ateina ax.gif

jei nori mest svorį, susilaikyk kol kas, nes vaisiuose daug angliavandenių, o jie dabar yra trugdis.
Iki braškių sezono dar yr laiko. O braškėse dvigubai mažiau fruktozės, nei obuoliuose...
trecia diena galva skauda,siandien jau ikaliau ibupromo,nebeistveriu.Sakau gal kavos saukiasi taip organizmas.

greičiausiai, abstinencinės lomkės, nepasiduok, parodyk, kas čia viršininkas biggrin.gif
Neilgai tai truks.
Atsakyti
o butina valgyti pusrycius? matau kad visos valgote
Atsakyti
Na, pas mane nėr pusryčių ar pietų, pirmas valgymas tarp 11-13 ir antras ~19-20, kai atsiras vietinių uogyčių, laikysim, kad tai bus pusryčiai- 3 valgymas. Žiemą dažnai pakako vieno valgymo, nes nepersidirbu. Tačiau tai tik mano mityba, visai nebūtina jum sekti. Aš taip gerai jaučiuosi. Ir mažiau laiko gaištu ruošdama maistą, nes kaskart jis turi būt šviežias, neišeina pasiruošt keletui valgymų.
Atsakyti
Sveikos, siandien prie namu esancioje parduotuveje pardaveja neiskentus uzklause kiek svorio numeciau biggrin.gif sako, gal jus pas Tulcina lankotes biggrin.gif
Prikapojau lasiniu, kazkokia issiblaskius siandie jauciuosi, matyt po vakarykstes vaistu dozes. Reikia atsigauti, vakare dvirati paminti noriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 05 29, 11:27)
Sveikos, siandien prie namu esancioje parduotuveje pardaveja neiskentus uzklause kiek svorio numeciau biggrin.gif sako, gal jus pas Tulcina lankotes biggrin.gif
Prikapojau lasiniu, kazkokia issiblaskius siandie jauciuosi, matyt po vakarykstes vaistu dozes. Reikia atsigauti, vakare dvirati paminti noriu smile.gif

tai tu papasakok, ką jai papasakojai ir kokia jos reakcija buvo biggrin.gif tikiuos užvėlei ''kas ta tulčina'' biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 05 29, 13:27)

"ne, ne pas Tulčiną aš riebalus kapoju" biggrin.gif jaučiu numirus būtų biggrin.gif aš jaučiu pradėsiu visiems pasakoti, kad riebalai riebalus šaukia... t.y. na, aš įleidžiu į organizmą riebaliukų pasivaikčioti, tai jie išeidami dar kartu riebaliukus nuo pilvo ir užpakalio išsiveda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 05 29, 12:34)
tai tu papasakok, ką jai papasakojai ir kokia jos reakcija buvo biggrin.gif  tikiuos užvėlei ''kas ta tulčina'' biggrin.gif ?

Sakau ne, nesilankau. Sako, o tai gal kokia dietologe mitybos plana sudare, sakau ne. O ka valgot, trumpai papasakojau, bet jauciu nepatikejo biggrin.gif labai i kalbas nesiveliau. Reikejo uzvelti, bet siandie as suletintu tempu, darbe nesiseke, nervas paeme tai pasidariau ka reikia ir ismyniau namo, uzkniso.
As tai laukiu braskiu, galvoju mirkysiu i kokosu alieju ir desiu i saldika, kad kokosine plevele uzsidetu. Seile tysta.
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 05 29, 11:47)
Sakau ne, nesilankau. Sako, o tai gal kokia dietologe mitybos plana sudare, sakau ne. O ka valgot, trumpai papasakojau, bet jauciu nepatikejo biggrin.gif labai i kalbas nesiveliau. Reikejo uzvelti, bet siandie as suletintu tempu, darbe nesiseke, nervas paeme tai pasidariau ka reikia ir ismyniau namo, uzkniso.
As tai laukiu braskiu, galvoju mirkysiu i kokosu alieju ir desiu i saldika, kad kokosine plevele uzsidetu. Seile tysta.

kakava dar į aliejų.
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 05 29, 12:47)
"ne, ne pas Tulčiną aš riebalus kapoju" biggrin.gif jaučiu numirus būtų biggrin.gif aš jaučiu pradėsiu visiems pasakoti, kad riebalai riebalus šaukia... t.y. na, aš įleidžiu į organizmą riebaliukų pasivaikčioti, tai jie išeidami dar kartu riebaliukus nuo pilvo ir užpakalio išsiveda biggrin.gif

Pypiec biggrin.gif balsu juokiuosi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 05 29, 12:50)
kakava dar į aliejų.

O TEIP !
Atsakyti