Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba III

QUOTE(" voresta " @ 2013 05 28, 11:17)
suvokei priklausomybę ir toliau nori būt priklausoma?  biggrin.gif

Sąžinės žaizdas drąskot? lotuliukas.gif

QUOTE(Elata @ 2013 05 28, 12:59)
Wooohooo, omg kaip viskas gražu ir gera biggrin.gif

Kaip smagu girdėti, apie tokias geras nuotaikas ir sveiką savijautą! Laikykitės ir toliau taip.
Vargšės paprikos su kiaušiniais. Bet aš irgi tikriausiai nesiraukyčiau taip draugų pamaloninta. smile.gif
O kava iš ties labai neskanus dalykas. Net kokoso pienas jos skonio nepagerina.
Atsakyti
man, jei kava būdavo be grietinėlės, tai tokios nė nereikia. Nė už ką.

Va, seilė, tai pamačius vis dar tįsta... biggrin.gif mielai patvarkyčiau abu puodukus. Tačiau tai vienintelė buvusi mano priklausomybė biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 05 28, 13:15)
man, jei kava būdavo be grietinėlės, tai tokios nė nereikia. Nė už ką.

Va, seilė, tai pamačius vis dar tįsta...  biggrin.gif mielai patvarkyčiau abu puodukus. Tačiau tai vienintelė buvusi mano priklausomybė  biggrin.gif

nerealus tas katukas, bet va, aš vien žiūrėdama į tuos puodukus jau pilve jaučiu uraganą, tiesiog beprotiškai nemalonus jausmas apsilanko nuo pieno. Kaži, kada mūsų kavinės ims gaminti latte su kokoso pienu.. aš laukiu jau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 05 28, 11:49)
nerealus tas katukas, bet va, aš vien žiūrėdama į tuos puodukus jau pilve jaučiu uraganą, tiesiog beprotiškai nemalonus jausmas apsilanko nuo pieno. Kaži, kada mūsų kavinės ims gaminti latte su kokoso pienu.. aš laukiu jau biggrin.gif

o taip taip taip.. Delfi kas kelintą dieną rašo apie kavos savikainą, kavinininkai verkia, kad mažas pirkimas Lietuvoje, dėl to kava brangesnė nei Italijoje... dar kokosų kad jie melžtų užsimanei biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif pasvajokim ir pakelkim arbatos puodus biggrin.gif
Atsakyti
man skanu kava ir be nieko, nors aisku su riebia grietinele skaniau. ryte geriu maza puodyti, daugiau del to skonio, o ne tai, kad atsibust... plikoma aisku yra skaniausia, tirpi labai retai pasitaiko skani, sitos be nieko jau nepagersi. MB tirpios inda per savaite istarso: 3-4 puodai per diena su medum ir pienu. cia as izvelgiu problema. mano maliukas puodziukas yra niekis pries jo geriamus kibirus.
einu avokado puse sukirsi su kiaules lasiaku ir toliau tvoros dazyt...
Atsakyti
o aš tapetų toliau klijuot lotuliukas.gif
Atsakyti
aš grindų šluot. o prieš tai pusryčiai, sportas, tešla užmaišyta čeburėkams (muhahaha), mėsa suruošta, du didžiuliai burgeriai sukirsti, kokoso kremo likučiai, pusryčiams buvo jogurtas (shaize), braškių trupiniuotis suruoštas prakept, iš likusių braškių padažiukas padarytas supilstytas- bus vėliau kada su vištiena (Elata kažkada kai paminėjo.. prisireikė man braškes benaudojant, jas sunaudot būdais, kurių šiaip nebandžius; aišku suryt lengviausia.. bet kai braškės deficitas čia, tai noris tuo šūviu kelis zuikius nušaut biggrin.gif)

marš visos dažyt tapetuot šluot. 4u.gif

čia paskaitymui Dear American consumers dont start eating healthy
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 28 gegužės 2013 - 14:43
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 05 28, 15:41)
marš visos dažyt tapetuot šluot.  4u.gif
čia paskaitymui Dear American consumers dont start eating healthy

aš einu toliau nutarčių rašyt. Baisiai sunkus fizinis darbas biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, kaip tik ghee lydau 4u.gif biggrin.gif Spalva kazkokia geltona, baltymai nusede ant virsaus, bet dar ne tokios spalvos kaip Silverio, kazi kiek laiko jy uztrunka lydyt? g.gif blush2.gif Baisu pridegint, nors ant labai zemutes ugnies darau rolleyes.gif
Valgiau pusryciams lasinukus su kiausiniu, 2 saukstai kokosu aliejaus su kava buvo 4u.gif As irgi turiu sy bloga yproty - megstu tik balinta ax.gif
Pietums buvo kiaulienos farso kotletukai su grybais ir svogunais ir baltu padazu bei marinuotais agurkeliais.
Tas pats bus turbut ir vakarienei smile.gif
Pradejau noret troskintos sultingos mesytes blush2.gif Kazkaip perkepiau sykart orkaitej kotletukus, visi riebalai pabego, nelabai skanu buvo unsure.gif Galvoju gal tikrai greitpuody pirkt g.gif
Eisiu dar kakavos sviesto palydyt y formeles, tokius kaip saldainiukus pasidarysiu.
Ryt y vienos dienos kelione vel vaziuojam, lasinukai valdys - MB pats paprase smile.gif
Beje, nezinau, kaip man jam valgyt daryt..Ar nekenkia jam tiek riebalo, jeigu jis su viskuo duona, ryzius ar bulves vistiek valgo g.gif Kad tik tokie deriniai neuzkimstu ko nors jam, o tai kaltins po to mane, o ne savo duona sventaja is baltu miltu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 05 28, 17:32)
Sveiki, kaip tik ghee lydau 4u.gif  biggrin.gif Spalva kazkokia geltona, baltymai nusede ant virsaus, bet dar ne tokios spalvos kaip Silverio, kazi kiek laiko jy uztrunka lydyt? g.gif 

Jei dar lydai, tai tikriausiai sulydei iki rudumo biggrin.gif
Man aiškiausia pagal nuosėdų spalvą. Kai jos būna kaip kepintos duonos minkštimo trupiniai, išjungiu ugnį. Pas mane dujinė viryklė nelabai reguliuojama, tai dar palieku pastovėti, kol burbuliuoja, nes galvoju, kad tame karštyje riebalų procesas vis dar turėtų vykti. Ir po kiek laiko nukošių į ghe indą.
Jei ką negerai darau būkit mieli pataisykit. smile.gif
Atsakyti
sveikos, o mes trecia savaite sergam, vaikams angina, vyrui veidas isbertas, plemais, viska skauda.. sad.gif ner kada prisest savim pasirupint..
Atsakyti
As siandien be pusryciu, nebuvo kada. Tai parlekiau apie pietus is darbo, gaminau krevetes. Pakepinau svoguna, morka, uzmeciau zalias islukstentas krevetes ir isjungiau ugni, uzdengiau dangciu. Ten joms tik keliu minuciu uztenka. Paskui uzpyliau sviestu. Salia dar sulapnojau dideli avokada. Jau taaaiiiip megstu avokadus, ne tas zodis. Vakarienei kepsiu kiaule, trumpai pacirskinsiu is abieju pusiu, tokia a la nedakepus tai man pati skaniausia. Turiu kalafijora, cukiniju, kazka sumarmalinsiu. smile.gif
Atsakyti