Dar vienas pastebejimas. Sestadieni apie pora valandu zaidziau futbola ir normaliai kita diena turejau jausti rimtus raumenu skausmus, nes zaidziau po keliu savaiciu pertaukos.
Taciau nieko, net menkiausio maudimo... Kuo toliau tuo idomiau man sios mitybos poveikis. Savijauta lygiai tokia pat po sportu kai buvau ...niuolikos
Nu jautiena, velnių atrašyt, kad brokolio kotą išmeti. Nupjauni galą tą kietesnį, o visa kita suvartojama iki paskutinės kruopos. Sriubai, troškiniui, sutarkavus blyneliams. Jokio maisto mėtymo šiukšlinėnė, jasna!?
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 05 27, 15:47)
Nu jautiena, velnių atrašyt, kad brokolio kotą išmeti. Nupjauni galą tą kietesnį, o visa kita suvartojama iki paskutinės kruopos. Sriubai, troškiniui, sutarkavus blyneliams. Jokio maisto mėtymo šiukšlinėnė, jasna!?
jau geriau jos klausykit, nes jinai bais pikta
kimchi paprastai liaudis daro- kininis kopūstas ketvirčiais išilgai sujaustytas, tarp lapų pateplioja česnakų-imbiero piure (pasidaryt, arba pirkt būna), cukraus reikia, bet jį suvalgo bakterijos..
cituoju '' I just cut the chinese leaf into quarters lengthways. Then cover with water in a bowl. Then add salt and sugar and leave for a few hours. Then take out and spread ginger and garlic paste in between the leaves and sprinkle with chilli flakes. Pour a little water from bowl into a glass kilner jar, stuff cabbage in and top up with water from bowl. I don't really follow any measurements put be pretty liberal with the salt and sugar at the beginning. The microorganisms will consume most of the sugar as it ferments. Leave the jar in a warm place for about a week or so.'' ''I don't really measure but if I had to hazard a guess its probably about 2-3 tablespoons. I usually use unrefined muscovado sugar,''
o tas kininis skaitos tas alia Pekino kopūstas ania? nes ir tie bak choi/pak choi kiniškais skaitomi..
jap, pekinas. youtubej daug video, o paprikos miltelius kazkokius mandrus naudoja bandysiu tikrai, bet reik pirma visus ingridientus susisaudyt.
brokolio kota kartais pagrauziu, bet dazniausiai skrenda i siuksline.
brokolio kota kartais pagrauziu, bet dazniausiai skrenda i siuksline.
QUOTE(solviux @ 2013 05 27, 15:08)
Na problemos, man tai tik koki 5 kg, bet mes su mama laikomes, kad lengviau butu pas ja daugiau kg nereikalingu...o siaip noriu sveikiau maitintis...bet sakau valgau kelias dienas ir taip ispusta jauciuosi Ar jums taip buvo?
Sveika prisijungus Taip, pirmasias dienas buvau issiputus ir mazai y wc eidavau, nes riebalo uztektinai nevartojau. Ir siaip organizmas persitvarkinejo is vegetariskos/zalios mitybos. Ka valgot, kad konkreciai butu kazka galima pasakyt?Gal kokie nelabai suderinti produktai, neuzgerinejat valgio metu?
Sveikučiai Kad ir nerašau, bet dažnai čia "sėdžiu" Šaunuolės visos su Silveriu priešaky Kai pasiskaitau, pasidairau, tai jaučiuosi kaip jūsų patiekalais pasivaišinusi. Išradingumui nėra ribų Per puse esu su Paleo(be cukraus,kruopų, bandelių) ir tikiuosi, kad tai laikinai, kol nustos kritęs svoris. Na lyg ir stabilizuojasi. Manau, kad viskas susitvarkys. Jei ir nepavyks 100 procentų, manau, kad bus padaryta didelė pažanga. Na vistik įdomu, kiek to svorio gali nukristi? Turbūt tai individualu.Bet LumiLumi anytai per dvi savaites trys kg, tai labai daug. Ir kiek dar gali prarasti? Ar čia jums visoms šitaip buvo?
QUOTE(Silver79 @ 2013 05 27, 15:26)
Teks prasibegt krosiuka pabandymui, nes anksciau kita diena nepaeidavau
Kaip man dziugu del jusu visu, kad gerai jauciates
QUOTE(solviux @ 2013 05 27, 13:56)
Sveikos merginos, jungiuos prie jūsų...užkrėtėt ir mane Peleo mityba, dabar 3 diena bandau taip maitintis, bet jaučiuosi išsipūtus ar ir jums taip buvo? Šiaip patiekalai man labai patinka, aišku bandysiu kuo ilgiau be saldžių kepinių tempti tik man vis keista ar svoris kris ar nepriaugsiu nes valgau gal net daugiau nei vyras :DDD pusryčiai koki 2 kiaušiniai ant taukų kepti su svoguniukais ir pievagrybiais ir su daržovemis valgau...pietus mėsytė ant garu su šaldytom daržovėm garintom vakarienei salotos ir rauginti agurkai labai jau rūgšies užsimaniau
Sveika prisijungus
Papildyta:
As siandien net juokiausi is saves, visa diena needus, parlekem vakare su vyru, akys alkanos, tai kol troskinau vistiena su raugintais kopustais (bala nemate tu geruju bakteriju si karta) tai rijom lasinius su agurku. Paskui ateinu troskinio ziuret, pakeliu dangti...hm, sausoka... sliukst du saukstai sviesto, opa, tinka dar ir sito prikimsom, super
Pas mane jau minus 22 kg
Papildyta:
QUOTE(Silver79 @ 2013 05 27, 14:26)
Silver, pavydziu as tau. Man dar kartais kazkokiu pievu buna, lyg padegina kurnors, tai galva pasvaigsta (sitas labiausiai erzina)
Del svorio kritimo, man atrodo, kad greiciausiai krinta tada, kai antsvoris didelis (kaip pas mane buvo), paskui po truputi viskas normalizuojasi.
Cia kaip caloriegame rase savo forume, is pradziu lyg truputi priaugo, paskui sustojo ir eme kristi
QUOTE(LumiLumi @ 2013 05 27, 19:27)
Man su mesyte ar kiausiniais valgant kopustai rauginti turi but vistiek kaip nors karstai apdoroti bent kelias minutes, kitaip pilva pucia. O kai ghee svieste pakepinau, tai isvis Siaubas kaip skanu
Oho, 22 kg Cia per metus ar daugiau?
As siandien apsidziaugiau, kad vistos 4 kulsis y darba ysimeciau - kazkoks airiskas troskinys su bulvem privarytas, bent pavalgysiu su agurku savo sausosios vistos Desertui kokosu aliejus bus
Kazi kas lieka is mesytes, kai ja greitpuody paruosiam? Taip galvoju kokios saltienos issivirt, bet kad ji be proto ilgai verda
QUOTE(Egliukasz @ 2013 05 27, 18:46)
Nuo spalio menesio