Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba III

QUOTE(Egliukasz @ 2013 05 27, 13:05)

As vaisiu nevalgiau isvis turbut kokios 3-4 sav. jau g.gif

as nei vaisiu, nei uogu jau 2 menesiai. drinks_cheers.gif
Na va, brokolis akcija IKI pardej po 2.49 uz 400 gr, turgelyje -8 Lt uz kg.
Bet turgelyje pirkau avocada -minkstutis, po 1.49 uz vnt. Pardej su akcija buna po 1.99 ir tokie zali visi... smile.gif
Atsakyti
Kalastaja, kai kada nors ieškosi trešnės, ieškok Vytėnų juodosios- nebijo ligų, anksti noksta, ir špokai kai pasirodo,jau būna uogos nuskintos.
va tokios

user posted image

Pumpica, avokadus ir kietus galima pirkt, sudedi į maišelį ir įkiši ten pernokusį obuolį, jis išskiria nokimo dujas ir kieti avokadai po dienos, antros būna sunokę.
Mane Silveris išmokė biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, jungiuos prie jūsų...užkrėtėt ir mane Peleo mityba, dabar 3 diena bandau taip maitintis, bet jaučiuosi išsipūtus ar ir jums taip buvo? Šiaip patiekalai man labai patinka, aišku bandysiu kuo ilgiau be saldžių kepinių tempti smile.gif tik man vis keista ar svoris kris ar nepriaugsiu biggrin.gif nes valgau gal net daugiau nei vyras :DDD pusryčiai koki 2 kiaušiniai ant taukų kepti su svoguniukais ir pievagrybiais smile.gif ir su daržovemis valgau...pietus mėsytė ant garu su šaldytom daržovėm garintom vakarienei salotos ir rauginti agurkai labai jau rūgšies užsimaniau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(solviux @ 2013 05 27, 14:56)
Sveikos merginos

Sveika, smagu, kad ir čia prisijungei smile.gif

O aš po savo vakarykščių pasibėgiojimų sugalvojau šlapia galva eiti į miestą. Šiandien rezultatas - sloga užpuolė. Kaip pikta, neįsivaizduojat. Man sloga yra blogiausia liga, nes akys upeliais bėga, ką jau kalbėti apie nosį. O ketvirtadienį-penktadienį turiu į seminarą važiuoti. Kąąąą daryt? Noriu staigiai išsigydyti. Gal kas kokią burtų lazdelę turit?
Atsakyti
Sveika 4u.gif
problemų, kurių nori atsikratyt, turi?
Atsakyti
Aha smile.gif taip prisirpe avokadai nebuna sudauzyti ir juodomis dememis. Taip nutinka kai parduotuveje jie nuolat spaudomi ir tikrinami ar minksti. Parsinesus toki avokada namo daznai dali tenka ismesti. Todel imi kietesnius pora dienu pasirpini su obuoliuku ir viskas smile.gif As dar dedu i popierini sumustiniu maiseli juos.

Keletas patiekalu dar, kam ideju truksta smile.gif

1. Scrambled tryniai 6 vnt. su sv. darzovemis. Kam patinka lai buna jos sventos biggrin.gif
Ismokau juos dar maziau kaitinti. Ikaitini keptuveje kokosu alieju, sumazinau karsti perpus, supiliau plaktus trynius, palaikiau apie 30 sek. isjungiau virykle ir pamaisiau kol karsti riebalai. Super gavosi.

http://public.fotki....-kiausiniu.html

2. Garinta versiena su 2 saukstais kokosu aliejaus ir iv. zalumynu salotomis. Pradejau karpyti pirmus burokeliu lapus + spinatai + salotu lapai + vienas sunokes avokdas ir krapiukai + saukstas alyvuogiu aliejaus

http://public.fotki....27-garinta.html
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 05 27, 15:00)
Sveika, smagu, kad ir čia prisijungei smile.gif

O aš po savo vakarykščių pasibėgiojimų sugalvojau šlapia galva eiti į miestą. Šiandien rezultatas - sloga užpuolė. Kaip pikta, neįsivaizduojat. Man sloga yra blogiausia liga, nes akys upeliais bėga, ką jau kalbėti apie nosį. O ketvirtadienį-penktadienį turiu į seminarą važiuoti. Kąąąą daryt? Noriu staigiai išsigydyti. Gal kas kokią burtų lazdelę turit?

Turiu turiu : arbatmedžio aliejaus inhaliacijos, porą dienų triskart, o paskui dar porą dienų ryte, vakare. Pasitikrink tik, ar nesi jam alergiška. Jei šiandie pradėsi ketvirtadienį jau turėtum būt apysveikė.
Inhaliacija
Įlašinkite 1-2 lašus eterinio arbatmedžio aliejaus į 0,5 l karšto vandens. Peršalus ar sergant gripu, angina, kvėpavimo takų uždegimais uždenkite galvą rankšluosčiu, pasilenkite virš garuojančio indo ir kvėpuokite (alsuokite) nosimi ir burna. Būti užsimerkus. Arbatmedžio aliejų galite naudoti mišiniuose su kitais eteriniais aliejais, teigiamai veikiančiais gleivinę.
Tokia inhaliacija gali būti taikoma ir riebios spuoguotos veido odos gydymui.

anksčiau tekdavo kas ketvirtį pasinaudot tais burtais, tai kosulys, tai sloga. Dabar, per praėjusius pusantrų metų tik kartą ar du teprireikė.. progresuoju į sveikatą ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo " voresta ": 27 gegužės 2013 - 14:09
QUOTE(" voresta " @ 2013 05 27, 15:06)
Turiu turiu : arbatmedžio aliejaus inhaliacijos, porą dienų triskart, o paskui dar porą dienų ryte, vakare.  Pasitikrink tik, ar nesi jam alergiška. Jei šiandie pradėsi ketvirtadienį jau turėtum būt apysveikė.

yesss! Ačiū, eisiu gydytis.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 05 27, 15:00)
Sveika  4u.gif 
problemų, kurių nori atsikratyt, turi?

Na problemos, man tai tik koki 5 kg, bet mes su mama laikomes, kad lengviau butu pas ja daugiau kg nereikalingu...o siaip noriu sveikiau maitintis...bet sakau valgau kelias dienas ir taip ispusta jauciuosi smile.gif Ar jums taip buvo?
Atsakyti
Kaip maitinais iki šiol? gal nevalgei mėsos? gal kokio virškinimo fermento stoka...
Atsakyti
anksčiau tekdavo kas ketvirtį pasinaudot tais burtais, tai kosulys, tai sloga. Dabar, per praėjusius pusantrų metų tik kartą ar du teprireikė.. progresuoju į sveikatą ?

nenoriu per daug girtis, bet as niekuom nesirgau nuo pat tos dienos kai pradejau paleo maitintis smile.gif siemet vaikai rimtai su kosuliu vargo ir zmona buvo kritusi keletai dienu i patala. Tiesa, keistai greit pasveiko be jokiu vaistu - tik vandeniukas, arbatos ir siek tiek maisto.
Vaikams sunkiau seksi sveikti. Bet zinau kur beda - jie gauna ir saldainuka ir sausainuka is mociutes ir ledukais juos palepina babutes. Po paskutinio dukros atkricio, grieztai neleidau nei sausainiu nei jokio kito saldumyno, kosulys pasitrauke po 3-5 dienu visiskai.

Geriau nereikia, bet man labai smalsu, ar as taip niekada ir nebesirgsiu net sloga smile.gif ?! Ot stebuklai ...
Atsakyti
QUOTE(Silver79 @ 2013 05 27, 15:22)
nenoriu per daug girtis, bet as niekuom nesirgau nuo pat tos dienos kai pradejau paleo maitintis smile.gif siemet vaikai rimtai su kosuliu vargo ir zmona buvo kritusi keletai dienu i patala. Tiesa, keistai greit pasveiko be jokiu vaistu - tik vandeniukas, arbatos ir siek tiek maisto.
Vaikams sunkiau seksi sveikti. Bet zinau kur beda - jie gauna ir saldainuka ir sausainuka is mociutes ir ledukais juos palepina babutes. Po paskutinio dukros atkricio, grieztai neleidau nei sausainiu nei jokio kito saldumyno, kosulys pasitrauke po 3-5 dienu visiskai.

Geriau nereikia, bet man labai smalsu, ar as taip niekada ir nebesirgsiu net sloga smile.gif ?! Ot stebuklai ...

pavydu smile.gif aš tai žinau, kad vakar streso daviau organizmui, tai imunitetas iškart nusilpo ir nesugebėjo nuo bacilos apsiginti, nepaisant mano nuostabios mitybos biggrin.gif
Atsakyti