labas
va,kaip gerai,kad apie spaudima uznekejote,man asmeniskai jis susinormalizavo,nes buvau linkusi siek tiek i padidinta,bet kaip tycia su drauge susirasem apie sia mityba,ji maitinasi apie pora savaiciu,bet vistiek geria vaistus,sako nekrinta,kai pradejau aiskintis ka valgo,supratau ,nors pati ,,nulinoke" sioje mityboje esu,kad daro nemazai esminiu klaidu 1.valgo daug vaisiu(nes gyvena siltame kraste,ten nuo ju svieziu akys raibsta)2.valgo daznai,t.y. uzkandziauja,sako,negaliu alkis kankina,ir siandien dar suzinojau,kad ***** nevalgo pieno produktu,nes bijo riebumo,jokiu kiaulienu,tik liesa vistiena,kalakutiena,versiena,na kokosu alieju pavartoja.Tai sakau,valgyk sviesta,grietine,darykis padazus is kiaulienos tauku,kepk kiauliena ,tai ir alkio nebus.O ji atsako,kaip tu nesupranti,gi mano spaudimas aukstas,man gydytojai uzdraude riebalus
Tai,atrasiau ,kad tai ir yra sios mitybos esme valgyti riebiai ir mazinti anglius.Tik paskui permasciau,ar tikrai riebiai kepta kiauliena,ar lydytu tauku padaziukas gerai.Jau pati susimaklinau.Padekit susisteminti man
na,suprantu,kad 1.Kaip ir Voresta siandien minejo-kepta mesa negerai,nes-gres skleroze ,taip?tai kas lieka-garinimas,virimas ir patroskinimas,teeip?dabar kaip su ta lydyta taukine?tai tada kur ir del ko ja naudoti? juk lydyti taukai ,tai tas pats kaitintas baltymas?ar jau cia kitaip?kaip matau,Silver 79 padazus daro dazniausiai is sultiniu,o kur krauni tuos jautienos taukus,na,ir paskutinis klausimas-tai kokiais geraisiais riebalais papildyti raciona ir kaip?kokosu aliejus,tai faktas pirmu numeriu,na o kas pieno produktu nevartoja,kas dar belieka?