QUOTE(pumpica @ 2013 05 27, 12:13)
taip taip....o man taip skanu ziedinis kopustas ..vienas, zalias
teks laukt kol mama priaugins
Va va, aš taip ir įsivaizduoju, kad local-season-paleo laikausi. Nesvarbu, kad kokosų, bananų ar džiovintų figų prisikemšu.
Neseniai pastebėjau, kad į pabaigą mano taip vadinamas whole30 artėja. Beliko dvi dienos. Ir ką - džiaugiuosi ramiai gyvendama be karvės pieno gaminių(išskyrus valytą sviestą), be kiaušinių(jei neklystu dabar apie 15dienų be jų). Gaila, kad nesusilaikiau nuo vaisių. Ypač paskutinę savaitę - visokių ''fygū'' prisikramčiau. Tai tas mano whole, gal toks biškį ir falšyvas. Bet tuo pačiu pajutau, kad po tų vaisių, net po obuolių, abiejus pilvo šonus taip lyg pučia, lyg duria. Kas gal žinot kas tai?
Dar ką, na neišmokau normuoti ir dozuoti maisto. Ir, kaip rodo, kilogramu su puse pakilęs svoris, tikriausiai šoninės lašiniukų su svietuku biškį padauginau.
Ateities planai - išbandyti aguoninį Elatos ir Kokosinį Sedindriukės pyragus. Ir toliau, matyt, vėl gyventi kiek įmanoma laikantis whole30 tradicijų. Kažkaip nenoriu įvedinėti į meniu nei pieno, nei kiaušinių. Gal kaip tik labiau apribočiau nightshades, pipirus visokius. Ach, na ir kažkaip tą valgymo grafiką susidėlioti reikia.