Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba III

QUOTE(Sedindriuke @ 2013 05 26, 15:24)
kokia kaina ir kur pirkti gausi surinkt informaciją biggrin.gif

biggrin.gif as toki tik solo parduotuveje maciau,del kainos reikes pasitikslinti smile.gif
Atsakyti
uztikau paleoistes caloriegame temoje besierzinancias - na linksmai ten varote, paskrizenau ir neatsispyriau savo trigrasi ikisti.

prilapnojau kiausu su sonine ir pomidarais bei cukinijom. dar sugalvojau cronometer.com pasizet, kaip su macros reikalai. kol kas labai silpnai su kalciu, kaliu ir gelezim, hm...
Atsakyti
Šiaip tas Ghi turėtų būti tas pats kaip lydytas arba valytas sviestas. Nes senais laikais kai ir Lietuvoj šaldytuvų nei elektros nebuvo, sviestą taip pat sulydydavo, kad jis ilgai laikytųsi. Pavadinimas Ghi Lietuvoje gal būt dažnai tik dėl mandrumo arba patogumo naudojamas. smile.gif
kai sakiau kad mano kaip pasenęs tas pirktinis, tai jis man toks pastovėjęs kaip kvapų prisitraukęs atrodo. Arba tiesiog mano receptorius nuvylė jis biggrin.gif
Bet jūs visos sakot, kad namuose gamintas skanesnis. Tai manau kitą kart vis tiek verčiau gamintis pačiai bus.
Atsakyti
QUOTE(S&S @ 2013 05 26, 15:36)
biggrin.gif  as toki tik solo parduotuveje maciau,del kainos reikes pasitikslinti  smile.gif

aš esu pirkusi už 12 litų, maximoj toks apie 20, berods.
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 05 26, 15:50)
uztikau paleoistes caloriegame temoje besierzinancias - na linksmai ten varote, paskrizenau ir neatsispyriau savo trigrasi ikisti.

Aš ten nelabai suprantu, arba tas Caloriegame koks robotas, arba šiaip trolina. Nes nu be ryšio visiškai kalba. biggrin.gif
Atsakyti
labas
mano ghee sviestas aplink stiklainio sonus apipelijo g.gif kame reikalas?
Atsakyti
drėgmė iš kažkur? Be drėgmės nėr pelėsio.
Atsakyti
QUOTE(Kalastaja @ 2013 05 26, 13:56)
Aš ten nelabai suprantu, arba tas Caloriegame koks robotas, arba šiaip trolina. Nes nu be ryšio visiškai kalba.  biggrin.gif

tikrai ten keistuolis kažkoks atrodo....

QUOTE(Gaspadine:) @ 2013 05 26, 14:45)
labas
mano ghee sviestas aplink stiklainio sonus apipelijo g.gif  kame reikalas?

namų gamybos? vanduo nebuvo pilnai išgarintas? jei parduotuvinis..? hmm nekokybiškas?
Papildyta:
o varge paskaičiau tą monologą to nelaimingo žmogaus, kuris kažkieno užrodytas visas dietas mėgina.. kažin, ko jis tuom siekia? mėgina, pagal kažką kažką daro, ir rėkia, kad nesąmonė? juokingas koks.. riebalus ėda ir šika ant paleo biggrin.gif

LumiLumi ir jautiena žvengiau iš jūsų pasakymų biggrin.gif šikau ant ekspertų ir vazeliną ėst vietoj sviesto biggrin.gif
Papildyta:
Dar pakopinu nuorodą, kurią LumiLumi dalinos su tuo nelaimingu žmogum http://www.charlespo...ove_Health.aspx

PATIKO: Carbs are NOT essential. This is a medical fact that countless professional and non-professionals continually ignore.”

iš tikro šiaip kilo klausimas, kiek kokių dietologų iš vis domisi kažkuom toliau nei caro rūriko laikų vadovėliai.. ar skaito užsienio spaudą, domisi, gilinasi, ar tik totaliai seka kažkokias vyriausybines rekomendacijas, kurias sudarinėja žiūrėk, karo veteranai sumanę šiknas nunešt į seimą, kokie nors buvę diplomatai, ar kaimo džiumbrai, prasimušę iki seimo, kokios tetos, buvusios krašto apsaugos ministrės ar kas do per velniai... arba surenka tuos pačius dietologus, pasiprintina alia rekomendacijų iš USDA (kaip kad visas pasaulis tą ameriką seka pagal USDA žingsnius...) ir voila sukūrėm piramidę... doh.gif

Čia straipsniukas, kodėl šiaip Europoj yra geriau nei JAV ir tikrai dėl to džiaugiuos. 7 š, kurie EU neleidžiami, o USA leidžiami http://m.motherjones...-just-fine-here

Bet kitas dalykas... Amerikoje protestai prieš Monsanto įstatymą.. kuriuo gamintojams bus suteikta teisė nebenurodyti ant etikečių GMO produktų (dabar reikia jei siekia kažkokį tai procentą).. GMO dar nėr taip išplitę po EU... bet netruks, kad lobistai persigalvotų... bet dar turim keletą metų švaresnių biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif O as ir galvoju, ko cia taip tylu, kitose temose matai linksminasi bigsmile.gif Anekdotai neblogi, o Caloriegame kazkoks robotas arba nuo Napoleono kazkoks sutrikimas jau issivystes g.gif Ydomi tema biggrin.gif
Kai buvau LT, varciau as senasias mamos pirktas knygas. Dietine mityba ir t.t. Ir ten mityba buvo tokia - virta mesyte, gyvuliniai riebaliukai, pieno produktai, pusrieke duonos, virtos darzoves - sakyciau visai neblogai caro ruriko laikams biggrin.gif Tik veliau prasidejo propagandos.. Pabrango miltai, tai prasideda straipsniai, kaip duona ir kt. gaminiai gerai, kad nenustotu pirkt. Juk verslas musu sveikata, verslas kazkam bigsmile.gif
As pati tai plaukioju vis dar verysad.gif Karta paragavus nuoda, sunku nustot, kol neissivale organizmas schmoll.gif Dar MB ledu siandien parsitempe doh.gif 2 kroisantus, sausainius, kad jy kur velniai rolleyes.gif
Turiu internetiny knygos varianta, bet galvoju nusipirkt knyga, pasidet ant naktinio stalelio, gal MB pravers, prasvieses jam protas cool.gif
Valgiau siandien mesos 2 riekeles pagrilintas su kopustu salotom, vakare troskinta kiauliena su morkom, grybais ir svogunais ax.gif Nebeturiu ghee sviesto, esu patenkinta su East End kokybe, bet maga paciai pabandyt, gal prisijungsiu y virinanciu gretas per iseigines 4u.gif MB dar siandien mano lasinukus parsiveztus isbrokijo - vien lasinys blink.gif Vos skuron nedaviau biggrin.gif Agresyveju cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 05 26, 16:11)
MB dar siandien mano lasinukus parsiveztus isbrokijo - vien lasinys blink.gif Vos skuron nedaviau biggrin.gif Agresyveju cool.gif

tas robotas nelaimingas, vorestą pikčiurna apšaukė, tipo nuo paleo piktėja biggrin.gif lol biggrin.gif

Egliukasz bet juk savijautos nepalyginsi, kokia buvai prieš kelis mėnesius thumbup.gif o š pasitaiko pas kiekvieną kely thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(jautiena @ 2013 05 26, 13:50)

prilapnojau kiausu su sonine ir pomidarais bei cukinijom. dar sugalvojau cronometer.com pasizet, kaip su macros reikalai. kol kas labai silpnai su kalciu, kaliu ir gelezim, hm...

nugi nuotraukos laukiam, ko prisiprekinai be patino biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Egliukasz @ 2013 05 26, 16:11)

apie kokią knygą kalbi? ISWF?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 26 gegužės 2013 - 17:27
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 05 26, 18:34)
apie kokią knygą kalbi? ISWF?

Taip 4u.gif Noreciau dar Well Fed tos pacios autores - ten receptu daug, labai isgirta smile.gif
Maniskis man irgi prikaisioja, kad pikteju nuo mesos lotuliukas.gif Per stipri as jam pasidariau - anksciau vos slankiodavau is kampo y kampa su savo bedom skydliaukes, o dabar energijos kalnai bigsmile.gif Bet kiekvienas nuklydimas - zingsnis atgal.
Galvoju, kai saules bus daugiau, gal nulipt nuo savo tiroksino ir vit. D pagert, pabut daugiau saulutej g.gif Palyginau savo kraujo tyrimus su 2011 metu, kada jau sirgau, bet nesigydziau pas daktarus - buvo zymiai geresni, nei dabar, po beveik metu gerimo. Nugyde tai ryskiai ne y aciu puse schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 05 26, 16:45)
Taip 4u.gif Noreciau dar Well Fed tos pacios autores - ten receptu daug, labai isgirta smile.gif
Maniskis man irgi prikaisioja, kad pikteju nuo mesos lotuliukas.gif Per stipri as jam pasidariau - anksciau vos slankiodavau is kampo y kampa su savo bedom skydliaukes, o dabar energijos kalnai bigsmile.gif Bet kiekvienas nuklydimas - zingsnis atgal.
Galvoju, kai saules bus daugiau, gal nulipt nuo savo tiroksino ir vit. D pagert, pabut daugiau saulutej g.gif Palyginau savo kraujo tyrimus su 2011 metu, kada jau sirgau, bet nesigydziau pas daktarus - buvo zymiai geresni, nei dabar, po beveik metu gerimo. Nugyde tai ryskiai ne y aciu puse schmoll.gif

Well Fed ne to pačios autorės. Kitos Melissos iš čia biggrin.gif http://www.theclothe...rl.com/wellfed/
Atsakyti