(bell) peppers angl., - lt bus paprikos:
chilli peppers:
paprika - prieskonis is ju sumaltu seklyciu.
man ghee sviestuko is 454g sviesto tikrai daugiau negu stikline gavosi... reiks kitakart ismatuot. turejau tokia ideja darydama, bet patingejau
siandien ryte kiausiai. pietum vakaryskciai pietus ir pora lt vytintu desreliu - mama atsiunte atvirute su "happy birthday" linkejimais ir desros
QUOTE(LumiLumi @ 2013 05 24, 16:02)
Egliukasz, nebloga dienele
As kazkaip ramybes noriu, sektu man nereikia su savais dar pasidalinu info, ypac kai matau, kad zmogus nuosirdziai domisi. Bet nuo svetimu pavargstu, ypac kai parasai teigiamus pokycius, o tau drebtelna, kad cia maistas ne prie ko.... o tai kas tada prie to? Ai, zodziu. Pasurmuliuos ir praeis
As kazkaip ramybes noriu, sektu man nereikia su savais dar pasidalinu info, ypac kai matau, kad zmogus nuosirdziai domisi. Bet nuo svetimu pavargstu, ypac kai parasai teigiamus pokycius, o tau drebtelna, kad cia maistas ne prie ko.... o tai kas tada prie to? Ai, zodziu. Pasurmuliuos ir praeis
va butent. as ir padiskutuoju o paskui bleee ziuriu visi mato...
bbq pasidarem su saviskiu tai mesos prikirtus...
ghee gaminu, graibau putas. vis kunkuliuoja..o sako neturetu kunkuliuot kai vanduo isgaruoja.. jergus ar beliks is kilo sviesto kas nors
ziu tik nesudegink
o gal persivadinkim i Sekta a? akibrokstai, skandalai ir pan. juk kelia populiarumo reitingus
turiu saldytuve greek jogurto, pries menesi MB partempe, tai taip ir stovi. kazi jeigu as ji susaldyciau, ar gautusi varske? vakarykste varske gerai lindo ir pilvas mielai ja prieme, hm...
o gal persivadinkim i Sekta a? akibrokstai, skandalai ir pan. juk kelia populiarumo reitingus
turiu saldytuve greek jogurto, pries menesi MB partempe, tai taip ir stovi. kazi jeigu as ji susaldyciau, ar gautusi varske? vakarykste varske gerai lindo ir pilvas mielai ja prieme, hm...
Londone +8 ir lyja, issitraukiau zieminy palta BBQ Seiles net teka pagalvojus.. Taip saslyko kokio norec..Gal zinot, kaip skaniai issimarinuot ir orkaitej iskept?
Nuo ryt darysiu whole30, kol su gaps susipazinsiu geriau. O tai jau ir dziovintus obuolius pradejau ryt Galva iskart svaigt pradejo, kaip girta jauciuos..Sunkios angliavandeniu pagirios nuo siandienos puotos netiketos
Man reikalinga 100% kontrole, jokiu truputy ir panasiai, nes nutrukt laisvai galima, noreciau visada sedet namie ir sau gamintis arba atrast buda, kaip atsinest silta maista y darba ir jy toky islaikyt
Papildyta:
Man rodos labiau tinkamas ledams jogurtas, bet pabandyt visada galima
Nuo ryt darysiu whole30, kol su gaps susipazinsiu geriau. O tai jau ir dziovintus obuolius pradejau ryt Galva iskart svaigt pradejo, kaip girta jauciuos..Sunkios angliavandeniu pagirios nuo siandienos puotos netiketos
Man reikalinga 100% kontrole, jokiu truputy ir panasiai, nes nutrukt laisvai galima, noreciau visada sedet namie ir sau gamintis arba atrast buda, kaip atsinest silta maista y darba ir jy toky islaikyt
Papildyta:
QUOTE(jautiena @ 2013 05 24, 19:54)
kazi jeigu as ji susaldyciau, ar gautusi varske? vakarykste varske gerai lindo ir pilvas mielai ja prieme, hm...
Man rodos labiau tinkamas ledams jogurtas, bet pabandyt visada galima
QUOTE(Egliukasz @ 2013 05 24, 20:09)
atrast buda, kaip atsinest silta maista y darba ir jy toky islaikyt
mano vyras atsikėlęs pasidaro daržovių troškinį, jį susikrato į termosą, pietaudamas į jį (dar karštą) deda grietinę ir sviestą, valgo su pavytinta mėsa ir lašiniais.
gavos apie 700-750ml sviesto ghee (supyliau į pirktinio dėžutę ir puodelį). Jis sukietėja ar ne?
aš ketvirta diena norėjau kažko rūgštaus,t.y. nastūralaus jogurto su sėmkom, kokosu, uogiene.. ėjau iki pardės skaudančia koja ..ir sėdžiu visa laiminga... nors žinau bus nekažką.. BBQ mėsos pavalgiau... bet nu taipo sielai gaivint norėjau būtent savo mėgstamos marmaliošės.... ah geraaa...
Egliukas, uhu bus Malagoj ) ir čia vakar buvo šikna su oru , bridau su žiemine pūsta striuke, ir baisiai nesigailėjau, kad ją dėjaus.. gailėjaus kad ne vilnonės pėdkelnės.. toks brudnas vėjas, speigas ar kas ten buvo.. šiandien prie upės pasibarbekiavom, tai nusnaudžiau kelis posmus....
aš ketvirta diena norėjau kažko rūgštaus,t.y. nastūralaus jogurto su sėmkom, kokosu, uogiene.. ėjau iki pardės skaudančia koja ..ir sėdžiu visa laiminga... nors žinau bus nekažką.. BBQ mėsos pavalgiau... bet nu taipo sielai gaivint norėjau būtent savo mėgstamos marmaliošės.... ah geraaa...
Egliukas, uhu bus Malagoj ) ir čia vakar buvo šikna su oru , bridau su žiemine pūsta striuke, ir baisiai nesigailėjau, kad ją dėjaus.. gailėjaus kad ne vilnonės pėdkelnės.. toks brudnas vėjas, speigas ar kas ten buvo.. šiandien prie upės pasibarbekiavom, tai nusnaudžiau kelis posmus....
QUOTE(" voresta " @ 2013 05 24, 20:18)
mano vyras atsikėlęs pasidaro daržovių troškinį, jį susikrato į termosą, pietaudamas į jį (dar karštą) deda grietinę ir sviestą, valgo su pavytinta mėsa ir lašiniais.
Aciu labai uz puikia ideja Butinai reiks isbandyt
Papildyta:
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 05 24, 20:28)
Sukietes, pirstu nenusiplikyk tik, jis ilgai karstas islieka
Ech ziuresim, kaip bus ten toj Malagoj, jauciu lasiniu ysimesiu ir ramu bus Vistiek tik 2 naktim Praeita kelione puikiai taip issisukau Vis geriau nei bandele su dzemu Ir MB patiko
Siandien visi stebejos, kaip lietuviska sonine atrodo Sako cia ziauriai brangi turetu but, tokio dydzio ir formos dar nemaciau Kai pasakiau, kad pora kg parsiveziau dar ir lasiniu, klause, kaip aerouoste manes neiskrauste, juk kontrabanda jau cia tokiu kiekiu Patinka man tie zmones
QUOTE(Egliukasz @ 2013 05 24, 19:11)
Aciu labai uz puikia ideja Butinai reiks isbandyt
Papildyta:
Ech ziuresim, kaip bus ten toj Malagoj, jauciu lasiniu ysimesiu ir ramu bus Vistiek tik 2 naktim Praeita kelione puikiai taip issisukau Vis geriau nei bandele su dzemu Ir MB patiko
Siandien visi stebejos, kaip lietuviska sonine atrodo Sako cia ziauriai brangi turetu but, tokio dydzio ir formos dar nemaciau Kai pasakiau, kad pora kg parsiveziau dar ir lasiniu, klause, kaip aerouoste manes neiskrauste, juk kontrabanda jau cia tokiu kiekiu Patinka man tie zmones
Papildyta:
Šiandien prie upės ant iešmukų maunu mėsą ir sakau saviškiui policija prisistatytų ir suimtų, kad neaiškiai kaip mėsą valgom.. juk jie tokio nedaro, perka gatavai viską, arba suvirškintas kažkieno sasiskas kepas ir jau cool...
oi joo šoninės čia pokiukį keli gabaliukai ir perka tik tai išmanantys gurmaniškas subtilybes žmogeliai o tokiais kiekiais- lašinių paltis... uh mistika ir fantastika atrodo o ypač lašiniai- balta mėsa.. kas do per... ? aišku lietuvių pasiklausius tai visų ligų priežastis lašiniai.. oi marazmai
Siandien nesuprantu, kas man darosi... visa diena kaip girta, nervuoja. Galvojau i vakara atsigausiu, nulekem su MB iki laisves, pasivaiksciojom iki pilies ir atgal, einu ir vaizdas plaukia. Suku galva, ar kazka ne to uzrijau, ar ko per mazai ar dar koks velnias, o gal liga lenda, vos neapsiblioviau
menulio pilnatis kartu su uztemimu arteja
QUOTE(LiepaMėta @ 2013 05 24, 19:19)
Sveikos paleolietės Gal galit paaiškint kas tas whole30? Kokia jo prasmė? Kaip suprantu t.y. griežtesnis paleo...ir dar vienas klausimėlis - ar paprstą sviestą vartojat?
whole30 - griežtesnis paleo variantas, be saldiklių, cukrų, žinoma, grūdų, pieno produktų, ankštinių...
pirmose temose labai daug informacijos ta tema; temos pradžioje yra puslapiukas nurodytas dar į whole30/whole9... pasinaršyki, lobius atrasi
vienas Elatos posmelis apie antrąjį whole30 http://vorastinkle.b...3-m-sausis.html